Hitman Pro jest jednym z najlepszych zabezpieczeń opartych na chmury w industry.I chcą uczestniczyć tym liczyć contest.Please mnie in.Thank bardzo za ten specjalny gratisów.
Hitman Pro to innowacyjny skaner antywirusowy, który lokalizuje, identyfikuje oraz usuwa szkodliwe oprogramowanie takie jak: rootkity, boty, wirusy, robaki, infekcje spyware oraz adware. Program używa połączenia: skaner behawioralny + przetwarzanie w chmurze (tzw. cloud computing), aby wykryć i usunąć potencjalne szkodliwe oprogramowanie minimalnie obciążając przy tym system operacyjny.
Dzięki zastosowaniu nowoczesnych metod Hitman Pro rozpoznaje szkodliwe oprogramowanie niemalże natychmiastowo. Dlatego warto mieć dodatkową ochronę w postaci Hitman Pro
tego konkursu po prostu przegapić się nie godzi
licencję chciałbym wygrać dlatego, że taki sofcik doskonale by pasował do mojego zestawu, w którym zastąpiłby darmowego MBAM w, bądź co bądź, ważnej roli skanera na żądanie
nigdy nie korzystałem Hitman'a ale dużo czytałem o nim zarówno na tej stronce jak i forum Aviry, gdzie zawsze otrzymywał pochlebne opinie, kolejną rzeczą motywującą mój udział w konkursie jest fakt, że ów program jest lepszy od stosowanego obecnie przeze mnie MBAM Free a skoro jest szansa wygrania lepszego zabezpieczenia komputera to pogardzić nią wprost nie wypada
I've heard nothing but great things about Hitman Pro and a blogger I greatly respect recently gave it a superb review. It's a "must-have" tool if you want to feel really safe and secure. I'd love to win a license~
Thank you very much for this giveaway . I've never tried HitmanPro, but every security expert says it's very good, so I would like to try it. Please count me in. Thanks. Cheers .
Cloud based AVs provide a solid second layer of security to one's computer.Hence,I currently have Immunet Free installed on my pc.However,given a chance,I would definitely like to switch to Hitman Pro
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.