I want Internet Download Manager because it is one of the best download manager in the industry. Its unique technology in speeding your download it the best feature of this software. Its dramatically speeding your download.
Przetestowałem już kilka programów do przyspieszania ściągania plików i uważam że Internet Download Manager jest bezkonkurencyjny - szczególnie w pełnej wersji. Licencja mile widziana. To jest to.
Internet Download Manager - program absolutnie niezbędny i prawie idealny.
Do ideału brakuje mu jedynie darmowej licencji.
Nie będę więc rozpisywał się o jego zaletach, bo każdy kto spróbował wie o co chodzi.
Bardzo zachęcam do wypróbowania.
Problem w tym, że jest komercyjny i trudno znaleźć odpowiednik dobrze współpracujący z Operą.
Ja bardzo chętnie przejąłbym jedną licencję dla siebie, bo programik bardzo ułatwiłby mi korzystanie z zasobów sieci we współpracy z moja ulubiona przeglądarką.
Korzystam z dość wolnego internetu bezprzewodowego i bardzo przydałby mi się ten znakomity manager do pobierania plików. Nawet jeśli rzeczywiste przyspieszenie pobierania bardzo często jest znikome.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.