Konkurs – Internet Download Manager !

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
obecnie używam wersji trial i ten program świetnie się spisuje...a must have program...

V

vhick

I want Internet Download Manager because it is one of the best download manager in the industry. Its unique technology in speeding your download it the best feature of this software. Its dramatically speeding your download.

Thanks for the giveaway!

LechP

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
73
Przetestowałem już kilka programów do przyspieszania ściągania plików i uważam że Internet Download Manager jest bezkonkurencyjny - szczególnie w pełnej wersji. Licencja mile widziana. To jest to.

marro

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam...
Program zacny więc zgłaszam swój akses :) Na przekór losowi bowiem nie udało mi się nigdy nic wygrać ;) pozdrawiam...Marro

cosme

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Please count me in, I want to win IDM because it's the best and fastest download manager I've used.
Thanks.

wawa11

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Uważam ,że jest to najlepszy program do pobierania plików,i dla tego chciałbym dostać do niego licencję.

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Najlepszy menadżer pobierania z jakim miałem styczność. Serdecznie polecam każdemu.

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Internet Download Manager - program absolutnie niezbędny i prawie idealny.
Do ideału brakuje mu jedynie darmowej licencji.
Nie będę więc rozpisywał się o jego zaletach, bo każdy kto spróbował wie o co chodzi.
Bardzo zachęcam do wypróbowania.
Problem w tym, że jest komercyjny i trudno znaleźć odpowiednik dobrze współpracujący z Operą.
Ja bardzo chętnie przejąłbym jedną licencję dla siebie, bo programik bardzo ułatwiłby mi korzystanie z zasobów sieci we współpracy z moja ulubiona przeglądarką. :ok

lpaste

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam z dość wolnego internetu bezprzewodowego i bardzo przydałby mi się ten znakomity manager do pobierania plików. Nawet jeśli rzeczywiste przyspieszenie pobierania bardzo często jest znikome:).

Pozdrawiam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
CyM55.jpg

Licencję wylosował kuba-xp.Gratuluję, zaraz podeślę na PW licencję.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje kuba-xp :yahoo :piwko

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Gratulacje kuba-xp :ok