PDF-XChange is a nice utility for students like me to convert their works and projects in PDF and to excel in grades. Please enroll me in the list. Hope i get one.
Interesujący i zaopatrzony w bardzo wiele funkcji program do aktualizowania i tworzenia plików PDF z dowolnego programu który mamy pod systemem Windows.
To prawdziwy kombajn , który z pewnością przyda się na każdym komputerze jest po polsku i to co ważne bardzo dobrze integruje się z przeglądarkami WWW !
Mam oryginalnego Microsoft Office a więc jako że PDF-XChange PRO integruje się z nim , piszę się na licencję na ten fajny program !
Przez większość czasu i w większości przypadków moich kontaktów z pdf'ami wystarcza mi to co zapewnia wersja free.
Jednak, średnio w ciągu roku muszę przygotować i ew. wprowadzić poprawki do kilkunastu dokumentów w pdf-ie.
Zazwyczaj robię to poprzez konwersję z worda przy pomocy darmowego PDFCreatora. Gorzej z wniesieniem poprawek, tutaj czasami trzeba się troszeczkę nakombinować ...
PDF - XChanger Pro ma dużo większe możliwości niż wersja free, szczególnie fajnie wygląda edycja pdf'ów - tego mi parę razy brakowało i wydłużało pewne rzeczy ... Więc PDF - XChanger Pro znalazłby zastosowanie.
Czy program jest fajny (?) - tak go nie oceniam, jest przydatny i pomocny w wykonywanej pracy. Do tego ma służyć. Dobre narzędzie do pracy, zastępujące kilka darmowych programów a w sumie przewyższające je możliwościami.
Korzystam na codzień z programu Sumatra 1.0.1. Powoli jednak dochodzę do wniosku, że brakuje mi kilku użytecznych funkcji. Nadażyła się sposobność wygrania licki do owiele lepszego programu, który bym też wykorzystał w swojej pracy. Dlatego piszę się na konkurs, może teraz wygram ....
Witam ... używam od kilku miesięcy wersji darmowej, jest to program bardzo lekki i mało obciążający system , jak wiadomo wersja free jest okrojona a wersja PDF-XChange PRO jest full wypas i dlatego biorę udział w tym konkursie ...powodzenia..
PDF-XChange PRO - po prostu rewelacyjny program do plików typu PDF a ponadto zawierający kilka ciekawych dodatków, np: dzielenie lub łączenie plików PDF, wyciąganie z pliku pojedynczych stron, dodawanie stron, zaawansowane komentarze i wiele innych. Myślę że rewelacyjny zamiennik dla Adobe Readera. Program godny polecenia nawet w wersji free. Nie ukrywam że chętnie chciałbym być posiadaczem wersji pro.
I use the free version and really like it. Much better than Adobe which gives problems in my Windows 7 browser.
I'd love to win the full version,
thanks
Hello friends!
I like very much PDF X-Change Viewer. That’s my default PDF reader. I like specially the option of writing on a PDF document, for me it’s very helpfull. So, if is possible, I’ll be very gratefull to participate in this contest to win a Pro version.
Thanks a lot!
Regards,
Evandro – Brazil.
Chętnych wielu a licencje tylko dwie do wygrania ...
Od "zawsze" korzystałem tylko z produktów Adobe, które nie są zbyt dobre biorąc pod uwagę szybkość działania i "pożeranie masowe" zasobów pamięci.
Jeśli ten PDF-XChange Pro jest taki dobry, to może warto go wciągnąć na listę tych "niezbędnych do życia" aplikacji i programów.
Pozostawiam decyzję losowi ...
Dopisuję się do konkursu - choć szanse na wygraną mam raczej niewielkie ...
Powodzenia życzę innym uczestnikom konkursu.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.