! Konkurs ! – PDF-XChange PRO – ! Giveaway !

Status
Zamknięty.

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Zgłaszam się do konkursu :)

PDF-X Change PRO to przydatny program do edycji pdf’ów oraz szybka przeglądarka tych plików. Korzystam z niego od kilku miesięcy w wersji free i nie ma już powrotu do innego tego typu programu. Fajnie byłoby mieć pełną wersję pro. Może się uda... choć po ilości uczestników byłoby to duuuuże szczęście.

pzdr4all

techniczny3

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dobrze by było mieć taki program. Ułatwiłoby mi to żmudną pracę z przepisywaniem wszelakich dokumentów z pdf-u do Worda. Męka...

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
też sie zgłaszam :) tyle osób go chce to pewnie jest świetny, dużo jest podobnych ale może ten wyjątkowy :)

daemon86

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jak dla mnie ten program to nr .1 wśród edytorów, przeglądarek i programów do tworzenia PDF-ow. do tego ma bardzo przejrzyste menu. Wersja darmowa na okrojone niektóre funkcje np dodawanie nowych stron co mi się bardzo przydaje. Dchce go wygrac.

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Narzędzie rewelacja jeśli chodzi o tworzenie i edytowanie PDF. O ile w większości przypadków wykorzystuje się tylko i wyłącznie czytniki PDF o tyle u mnie nie do końca tak jest. Bardzo często potrzebuję tworzyć i edytować pliki PDF. Póki co korzystam z darmowych rozwiązań, ale nie zawsze się one nadają do tworzenia profesjonalnych broszur informacyjnych w PDF, lub innych dokumentów. Kiedy potrzebuję większej funkcjonalności takiej jaką posiada PDF-XChange PRO jestem zmuszony zgłaszać się do firm, które za odpłatnością, przetransformują mój projekt do PDF dokładnie tak jakbym ja sobie tego życzył. Tak więc, chętnie spróbuję szczęścia w tym konkursie.

Sujay

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I am using their free reader for a long time and a fan of their class. I would like to upgrade to the pro for more exciting and useful features...:)

deklu

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miałem EkspertPDF w v. 6 ale mi się zbył po reinstalce systemu (aktywacja z Giveaways przestała działać). Teraz może uda mi się zdobyć licencję na PDF-XChange PRO? Baaaardzo (jak pewnie każdy :)) potrzebuję takiego programu.

JanPraktyczny

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jestem zainteresowany programem, gdyż jest to bardzo uniwersalne narzędzie do obsługi plików w formacie PDF.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Hi Oxygen,
Thanks for this giveaway opportunity. Please count me in this giveaway.

PDF-XChange PRO is the best software in it's category. However a bit costlier at $74.00 it stands out from rest of the software's.

With usual PDF viewing/scanning/printing functions it does provides some very uncommon and useful features. These include Encryption/Security options, Digital Signature Support, Optimization/Compression, Embedded fonts, click-able Table of Contents (TOC) [didn't find it in any other software], embedded URL support (like 'Click Here' style links) [didn't find it in any other software],merging PDFs and many others.

For working people like me who have to daily deal with pdfs this is a must tool to have. it would be great if I could win it. :)

Thanks,
Grr

Coast32

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
This is very grand giveaway,I always wanted a PDF-XChange Pro version for my office work to maipulate PDF's from Internet,Count me in and huge thanks.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29968
Miasto
Trololololo
Temat zamykam :D, wyniki podam dziś :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi