Konkurs - ABBYY FineReader 11 Professional Edition

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Konkurs - ABBYY FineReader 11 Professional Edition

ABBYY-FineReader-11-374x540-custom.jpg

Opis programu

Dzięki uprzejmości dystrybutora i fundatora nagród firmy AutoID Polska S.A. mamy dla Was do oddania 2 (dwie) licencje do programu ABBYY FineReader 11 Professional Edition w wersji elektronicznej, każda z licencji jest na 1 stanowisko/

Zasady konkursu:
1) Napisz komentarz, dlaczego chcesz wygrać ten program.
2) W konkursie mogą uczestniczyć wszyscy użytkownicy Forum „PZD”, którzy mają chociaż 3 wpisy (posty na forum).
3) Konkurs trwa od 14.12.2011 do 21.12.2011 - ogłoszenie wyników 22.12.2011
4) Losowanie 1 licencji odbędzie się za pomocą serwisu Random.org
5) Drugą licencję przyznamy za najlepszy komentarz./Wpisy powinny być w miarę krótkie i „dowcipne”/
6) Wpisy mogą być w języku polskim lub angielskim.
8) Najlepszy komentarz wybierze komisja w składzie:
Admin Oxygen Thief, i organizator konkursu „ToGor”.

Po zakończeniu konkursu, zwyciężcy otrzymają w wiadomości PW :
1.Klucz licencyjny
2.Link do pobrania programu.

Administrator zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy obraźliwych, niestosownych, i nie dotyczących konkursu/programu.

Powodzenia :hippie

Dżolo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
chciałby ja tego progsa mieć, pierszy sie wziełem wpisałem to może wezne i wygram nawet jako ten drugi?

kuba3351

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używałem tego programu w starszej wersji (wersja 8). Był dołączony do skanera. Chciałbym wygrać najnowszą wersję ponieważ posiada dużo większe możliwości niż ta którą mam.

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Hi!
Jestem trzeci, a więc już się nie łapię statystycznie na lickę. Ale spróbuję powalczyć. Potrzebował bym tego programu do mojej pracy. Szefostwo chce mieć ładne skany PDF. Czasami mnie denerwują i chcą gwiazdek z nieba. Ale nic nie dają fajnego, aby wykonać robotę. Aby temu sprostać i mieć spokój. Czasami bym wykorzystał tą lickę. Wiem, że oficjalnie nie mogę jej zainstalować na sprzęcie firmy. Ale lubię pracować na swoim prywatnym kompie ALIEN WARE. Przymykają oko na prywatny sprzęt. Jakoś sobie trzeba radzić ....
Pozdrawiam i dzięki za fajny konkurs.

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Wpis ten jest nie od spamera lecz ABBYY wygrać FineReadera.
Pedagogiem jestem skromnym a skanuję by zostawić coś potomnym.
W domu w pracy i w podróży FineReader mi dobrze służy...
...ł by gdybym tylko... dziś go wygrał:)
Jeśli chodzi o OCR to Rosjanie nie mają sobie równych. Nie ma lepszej marki w tej branży aniżeli ABBYY. Przed wielu laty używałem wersji 6 i nigdy mnie nie zawodziła. Obecnie nie mam żadnego egzemplarza FineReadera ale sentyment pozostał. Przydałaby by mi się bardzo wersja 11 bo z każdą kolejną program jest udoskonalany i coraz bardziej nieomylnie rozpoznaje nawet gorszej jakości druk. Z racji zawodu sporo pracuję z tekstem. Niestety ze skromnej pensji wychowawcy ciężko znaleźć na niego fundusze chociaż z całą pewnością jest wart swojej ceny.
Pozdrawiam
Grzegorz

tomek208

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo przydatny programik, pozwala zaoszczędzić sporo czasu, szczególnie w trakcie sesji...
Wiele razy mnie uratował więc chciałbym go mieć w swojej kolekcji :pala

cjerzy1

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ja natomiast go nie chcę, ale wszystkie znaki zarówno widzialne jak i niewidzialne wskazują na to, że i tak dostanę na niego licencję.

A

Anonymous

Korzystam obecnie z ABBYY Screenshot Reader oraz czasami ze strony

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Bardzo chciałbym wygrać ABBYY FineReader 11 Professional Edition, który posiada zdecydowanie więcej funkcji i lepiej rozpoznaje tekst.

FineReadera chciałbym mieć, bo to świetny program jest,
chcę mieć go zainstalowanego, bo nie ma dużego wymagania systemowego,
a jest programem rodzaju bardzo drogiego i dobrego,
i chciałbym go wygrać mój kolego,
nie mam w tym konkursie dużej szansy, jednak nie chcę płacić kasy.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
witam no co tu dużo pisać ,to bardzo dobry program też chciałbym go wygrać !! !! !!

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
W ostatnich latach pozycja licznych standardowych i niezbędnych, jakby się mogło wydawać, programów została zakwestionowana przez ich darmowe i często otwartoźródłowe odpowiedniki. Jednym z niewielu, które obroniły swoją pozycję jest ABBYY FineReader. Nie ulega wątpliwości, że FineReader to bezdyskusyjny Number One programów OCR. Trudno się więc dziwić, że chętnie uzupełniłbym swoją kolekcję programów o tą znakomitą aplikację.

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Hmm.. Bardzo chciałbym wygrać ten program. Jest mi bardzo potrzebny do tłumaczenia dokumentów napisanych nie w rodzimym języku. Program także się przydaje do rozpoznawania tekstu na screen shotach. Korzystałem już z tego programu (wersja trial) i program jest wyśmienity, nie widzę alternatywy. Bardzo mi jest potrzebny ten program! I dziękuję za wspaniały konkurs, jaki w tutaj przygotowaliście. Szacunek. :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Dlaczego,dlaczego chciałbym mieć ten program bo to bardzo dobry program w tej klasie no i jednak wysoka jego cena i nie stać mnie na zakup.Jeżeli jest taka okazja aby go wygrać,więc biorę udział w konkursie i czekam z niecierpliwością na wyniki.

janusz_79

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Używam tego programu w wersji starszej i dość ubogiej - dodali mi ją do skanera.

Chętnie wygrałbym ten program bo jest on już pełnym wypasem,
moim zdaniem jest to najlepszy program do OCR.

abi4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No cóż,na początku był CHAOS ,potem "ABBYY FineReader" .Następnie dłuuuuuugo ,dłuuuuugo NIC ( czyli inne programy w tej dziedzinie może dobre ale ... tylko połowicznie ). A teraz nastała ERA "ABBYY FineReader 11 Professional Edition" i śmiem twierdzić że jest to niezbędny program,który powinien mieć każdy kto choć trochę miał styczności ze skanowaniem dokumentów.Polecam gorąco i życzę wszystkim POWODZENIA !!!

woytek007

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Widzę, że jest sporo chętnych na licke tego jakże świetnego programu.
Chciałbym mieć ten program ponieważ na co dzień bardzo dużo pracuję na papierowych wersjach różnego rodzaju dokumentach, opracowaniach it. oraz bardzo często robię fotokopie trudno dostępnych dokumentów, które później w sposób mozolny przerabiam ręcznie na dokument tekstowy.
Nie mam za dużego szczęścia w wygrywaniu czegokolwiek, ale cóż spróbuję, a nóż się uda. :sarkazm (btw ostatnio na forum wygrałem lickę na Avira IS, ale może dlatego, że byłem jedynym uczestnikiem konkursu :wariat ).
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i załogantów. :ok

Do góry