Konkurs !!! ActivePresenter Professional

michalms

Wygadany
Reakcje/Polubienia
37
Chciałbym wygrać licencję na ten program ponieważ już od dłuższego czasu szukam dobrego programu do nagrywania pulpitu. ActivePresenter Professional wydaje się, że spełni moje oczekiwania.
Pozdrawiam organizatora oraz sponsora konkursu. :francuz

andhla

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
156
Korzystam z wersji free i jestem pod wrażeniem możliwości i ergonomii interfejsu tego programu. Wersje płatne posiadają jednak szereg dodatkowych możliwości i dlatego warto taką wersję posiadać.
Dziękuję za konkurs.

scypion

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
6
Najlepszy program jaki znam do tworzenia tutoriali i samouczków. Dzięki niemu będę mógł lepiej przekazywać innym swoją wiedzę.
super konkurs!

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the Giveaway!
ActivePresenter Pro is an advanced screencasting and rapid elearning authoring tool. It includes all the tools needed to record a presentation, annotate and convert the output to various video formats, interactive HTML5/Flash simulation and other documents/handouts. Because of its powerful editing and creation of professional quality screencasts as well as easy conversion of output formats drive me great need of winning this awoesome software.

khanyash

Bardzo aktywny
Moderator
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2073
ActivePresenter, you can record screen, make screencasts, video tutorials & interactive elearning contents, tools or features include smart capture, audio/video editing, color/effect, quiz building, microphone/speakers recording, video export, etc.

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4336
Planuję nakręcenie kilku tutoriali i filmików . Właśnie rozglądam się za odpowiednim programem . Myślę że ten mógłby być odpowiedni .
Miłego wieczoru .

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dziękuje za konkurs.
Program ten przydałaby mi się do tworzenia prezentacji na studia

Don Pedro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
108
Jeżeli nie jest za późno to biorę udział w tym konkursie! :)

Korzystam z darmowej wersji tego programu w celu tworzenia wideo recenzji oprogramowania użytkowego. Miłym gestem byłoby wygrać wersję PRO, ponieważ zawiera ona wsparcie dla HTML5, Adobe PDF oraz pakietów office ( Word, Excel, PowerPoint ).

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Ifa37xC.jpg

Gratulacje,
@tarekma7 , @decimus , @Rycho
czas na potwierdzenie wygranej 48 godz.
wymagane dane - name,email

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Serdeczne dzięki!

Bardzo się cieszę z wygranej!!

Akurat staram się o pracę na platformie nauczania online Moodle i taki program, który te sprawy ułatwia, to dla mnie jak zbawienie. Idąc na rozmowę kwalifikacyjną będę mógł coś przygotować i pokazać także moje możliwości w tworzeniu materiałów do kursów..

Do góry