Konkurs ! AIR EXPLORER Lifetime

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4794
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Tak jak wiele innych osób, tworzę kopie zapasowe swoich najcenniejszych dokumentów i plików na kilku serwerach, aczkolwiek kiedyś myślałem, że wystarczy mi jedno konto. Nadal nie wiem na 100%, czy moje dane przechowywane na serwerach są bezpieczne, czy nie zostaną zlikwidowane moje darmowe konta. Obsługa kilku kont stała się bardzo upierdliwa, czy to przy przenoszeniu tudzież kopiowaniu plików z konta na konta, czy też przy lokalizowaniu konkretnego pliku.
Aplikacja Air Explorer pozwala na przeglądanie i zarządzanie danymi przechowywanymi na kilku serwerach w chmurze. Będąc w jej posiadaniu mamy dostęp do wszystkich serwerów przy użyciu wyłącznie jednego programu, możemy synchronizować foldery między dowolnymi chmurami i komputerem, ba, możemy wyszukiwać pliki na wszystkich serwerach za jednym zamachem.
Ekstra funkcją oferowaną przez Air Explorer jest możliwość zatrzymywania i kontynuowania przesyłania i pobierania plików, tak więc nie musimy się bać chwilowych przerw w łączach. Możliwość szyfrowania plików to najzwyklejszy standard w tej aplikacji.
Na koniec podziękowania :dziękuję :
Andyxa
Air Explorer Team.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs andyxa!
Coraz więcej plików,coraz więcej miejsca, co raz więcej chmur. Nie wiedziałem,że jest taki program do zarządzania ty całym "interesem", wiec jeśli spełnia swoje funkcje tak, jak to opisuje producent, to może być przydatny.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I have free account on Google, Box, mediafire, dropbox, with this app manage file on different account not difficult anymore, I hope they will make app for Android too, thank you very much for making this giveaway

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Air Explorer to taki manager gwiezdny. Dodatkowo może szyfrować pliki kiedy są wysyłane do chmury.
Proszę mnie liczyć w konkursie.

Dzięki! :ok

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Mam kilka darmowych kont w różnych miejscach. Dropbox, OneDrive, Google Drive, Mega - możliwość zarządzania plikami na tych kontach za pomocą jednego programu zaoszczędziłaby mi sporo czasu. Program posiada wiele przydanych opcji. Na przykład szyfrowanie danych i wyszukiwanie plików we wszystkich tych chmurach na raz.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Chmur posiadam kilka jak chyba każdy, ale nie podejrzewałem, że istnieje program, który pozwala na ogarnięcie tego za jednym zamachem. Wyszukanie jakiegoś pliku nie tylko będzie łatwiejsze, ale i zaoszczędzi mi z pewnością sporo czasu, a to już coś wspaniałego by było :suuper

Dziękuję ślicznie za konkurs :hi

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
60995
Również zapisuję się do konkursu na ten zacny nieznany programik, jakim jest Air Explorer ,
mam kilka kont , także przyda się i na dodatek wersja Lifetime .

Dzięki Andyxa za konkursik !!

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Podziękowania za kolejny konkurs :hi Tym razem okazja na ciekawy program, który wychodzi na przeciw nowym potrzebom internautów. Coraz więcej danych, coraz więcej kont i chmur wszelakich. Dlatego coraz trudniej swoimi danymi w różnych miejscach zarządzać. A tu niespodzianka. Program, który to ułatwia. Jak tu nie skorzystać? Dlatego spróbuję szczęścia. Pozdrawiam.

S

sterchin

Thanks for the giveaway.

The program is simple and easy to use. It allows you to drag'n drop files between your computer and the clouds,
to pause and continue uploads and downloads.

dong

Świeżak
Reakcje/Polubienia
11
Licząc na szczęście również zgłaszam swój udział w konkursie.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki andyxa za konkurs. :ok :dziękuję Aż chciałoby się powiedzieć żal, że tak mało. Niemniej pomysł na program jest bardzo fajny. Mam kilka chmur i rzadko je wykorzystuję z racji tego, iż nie mam zaufania do dedykowanych do nich aplikacji klienckich, a przesyłanie zaszyfrowanych plików i zarządzanie nimi przez przeglądarki to bardzo mozolna robota. Stąd program zwyczajnie by mi się przydał. Niestety z racji obsługi tylko jednego konta na chmure i braku szyfrowania w wersji basic nie jest ona dla mnie atrakcyjna. Właśnie możliwość szyfrowania plików w locie przez aplikację i synchronizacji miedzy chmurami to dla mnie największe atuty programu. Kilku chmur i opcji w programie mi jeszcze brakuje, ale skoro wersja lifetime, więc z pewnością będzie można można doczekać się usprawnień programu przez producenta na tych polach. Pozdrawiam liczne grono szacownych startujących. :hi
BfJS2L9.jpg
1o9G6us.jpg

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony.

Wyniki

w5P7mM4.jpg

Gratulacje

Nagrodzeni mają 48 godz. na potwierdzenie wygranej na PW, proszę o dane potrzebne do otrzymania licencji / imię , email/

ps
na pocieszenie takie małe info ,jak zapytałem o więcej licencji
But we will consider to give more licenses for future contests in a month or
so.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje! :ok