Konkurs ! Ashampoo Burning Studio 16

mat

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Na wstępie ogromne podziękowania za ten konkurs na zdecydowanie jeden z najlepszych programów do nagrywania. Używam od lat, chociaż zatrzymałem się na wersji 14. Poza tym jest jedynym programem do nagrywania, który nagrywa płyty tak, że "widzi je" odtwarzacz w moim samochodzie. :)

A

Anonymous

Kullanıcı dostu, mantıklı yapılandırılmış ve kullanılabilirlik hiçbir teknik deneyim gerektirmez. :yahoo
Teşekkürler, şansımızı deneyelim :piwko

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1058
Dziekuje za konkurs andyxa
Program cudo mam i wybiega daleko w przyszłość dlatego biorę udział w konkursie
bo przyda się takie cacko

A

Anonymous

Daha fazla hızlı, daha fazla güvenlik ve daha fazla yaratıcılıkla yazdırın, tasarlayın ve arşivleyin.
Çok basit, bu yüzden çok iyi.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Podziękowania dla organizatora za tak wyborny konkurs .Ashampoo Burning mam i używam od wersji 12 .Program jest bardzo dobrą nagrywarką o prostym i intuicyjnym interfejsie , co dla mnie ma wielkie znaczenie - dla tego zgłaszam się do konkursu .

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Lubię Ashampoo Burning Studio za to że nie rozbudowuje się do kombajnu multimedialnego, a skupia się na nagrywaniu płyt. Aktualnie używam wersji 14 i 15 (PC/Laptop) i chętnie zamienię 14 na 16. Dzięki za konkurs :piwko

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
U ojca na komputerze mam dość starą już wersję ABS12 wygraną w pewnym konkursie i z chęcią zamieniłbym mu ją na najnowszą 16. Powód jest bardzo prosty, przez ten czas użytkowania tato przyzwyczaił się do tego programu i bardzo dobrze radzi sobie samodzielnie z jego obsługą a najnowsza wersja była by dla niego fajnym prezentem na święta :)
Dziękuję za konkurs i trzymam kciuki...
głównie za siebie :p

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Jeszcze troszkę czasu zostało do 22,więc ...,
ale jak widać nie potrzebujecie zachęty .
:)

sarek01

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jest to program, który znakomicie sprawdza się kiedy trzeba coś wypalić na płytkę i w odróżnieniu od konkurencji ten nie zepsuł mi nigdy płyty włożonej do kompa co nieraz często zdarzało się w przypadku użycia innego programu. I za to go cenię najbardziej - za niezawodność i 100% skuteczność. Dlatego i ja biorę udział w tym konkursie bez wahania :hi

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony.
Wyniki

hUIfVij.jpg

Dziękuję za udział, to chyba ostatni w tym roku,co dalej ..... :scratch

Nagrodzeni mają 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW.
W przyadku braku potwierdzenia ,nagroda przechodzi na następnego uczestnika z listy random
!!

Nowość
brak potwierdzenia, będzie skutkowało wykluczeniem z mojego kolejnego konkursu,jeśli będzie
dlaczego ?? nie mam zamiaru się przypominać i prosić .
Mam nadzieję ,że ADMIN,będzie za :scratch
:)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
32408
Miasto
Trololololo
Jestem za :papież

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
:scratch Trochę dziwny taki konkurs, gdzie nikt nikomu nie gratuluje i dziękuje... Taki nowy zwyczaj? :eek:
Chmm.... Nic z tego :nea Gratulacje dla zwycięzców. :piwko :)

Do góry