Konkurs ! - Emsisoft Anti-Malware 6 - Giveaway!

RadekM

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jak to dlaczego chciałbym go mieć?! Jest w czołówce, przegania inne z pozoru bardziej utytułowane i bardziej znane programy. A z malware'm nie ma żartów, dlatego Emsisoft chodź do mnie :)
pozdrawiam

arus68

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie będę zachwalać, bo wszystkie te posty przede mną jak i za mną, są odzwierciedleniem wartości Tego programu. pozdrawiam . :francuz

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program, wysoka skuteczność, niska zasobożerność. Przydałby by mi się na kolejną maszynkę, która już jutro zawita do mnie...

Dzięki za konkurs.

A

Anonymous

Dzięki uprzejmości Michała który przekazał na konkurs jedną licencję, pula nagród wzrasta do 2 licencji :)

tomcat78

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Niema co ukrywać,soft przedni a i silnik Ikarusa + mnogość ustawień w licznych modułach czynią z tego programu łakomy kąsek.Używam go jako skaner na żądanie,jest czasem nadwrażliwy ale w połączeniu z Avastem i MBAM radzi sobie znakomicie.No i jest nasz język(dzięki adam993 za trudy przy tłumaczeniu).Polecam program i liczę na odrobinę szczęścia podczas losowania.Pozdrawiam

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam z Emisoft Anti-Malwar w wersji 3.0 i jestem tym programem mile zaskoczony zawsze jest szybszy od antywirusa i informuje mnie o różnych zagrożeniach dlatego z przyjemnością wystartuje w konkursie i liczę po cichu na wygraną .

tomcat78

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
@marsellus
Prawda,Adam993 przejął tłumaczenie po Luki.Moja pomyłka,przyznaję.Tak czy inaczej pozdrawiam ich obu,dzięki takim ludziom mamy softy po polsku(prostsze do okiełznania przeciętnemu userowi):)

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mam i wiem ,że jest super ale kończy się licencja i dlatego biorę udział w konkursie.O taki program powinnno się "powalczyć" - może sie uda.

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
witam
Anti-Malware to interesująca aplikacja. Zapewnia bardzo dobrą ochronę – to nowoczesny, dobrze przemyślany i skuteczny program antywirusowy. Interfejs jest intuicyjny, konserwatywny oraz dostępny w języku polskim. Program jest dość prosty w obsłudze.
Siłą Anti-Malware są dwa silniki antywirusowe, które bardzo dobrze spełniają swoją rolę. Są bardzo skuteczne i wydajne – zadowalają się stosunkowo niewielką ilością RAM. Przeprowadzone przez użytkowników i profesjonalne firmy testy dowodzą, że Emsisoft Anti-Malware to bardzo dobra aplikacja do ochrony przed wszelkimi zagrożeniami. I taką właśnie ocenę wystawiam tej aplikacji.

fabba

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wraz z rozwojem technologii komputerowej, nastąpił szybki wzrost liczby złośliwych z różnych rodzajów i jestem całkiem dużo zainteresowanych o osobiste bezpieczeństwo i prywatność w cyfrowym świecie, które mogą być łatwo uszkodzone przez korzystanie z takich złośliwych.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Chcę wygrać, bo nie mam - a chciałbym mieć. Czy to dobry powód? :klawik.

southtownguy

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I would love to win a copy of Anti Malware from Emisoft Version 6. I am using a older copy of it and I love it come in quite handy!!!. Its a wonderful program and keeps the evil anti malware away.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Uff, chyba zdążyłem :)
No bo, czemu by tu nie wziąć udziału w konkursie na jeden z najskuteczniejszych programów AV? :)
2 silniki (Ikarusa i Emsisoftu) robią swoje. No a skaner behawioralny to doskonałe uzupełnienie.
Program trochę wkurzający (wysoka czułosć), ale świetnie zabezpieczający :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Emisoft Anti-Malware provides excellent protection by providing file guard, behavior blocker and surf protection.

It's very effective again known (old) as well as new viruses, trojans, spyware, adware, worms, bots, keyloggers and rootkits.

Please count me in.

Thanks,
Grr

Do góry