Jak to dlaczego chciałbym go mieć?! Jest w czołówce, przegania inne z pozoru bardziej utytułowane i bardziej znane programy. A z malware'm nie ma żartów, dlatego Emsisoft chodź do mnie
pozdrawiam
Niema co ukrywać,soft przedni a i silnik Ikarusa + mnogość ustawień w licznych modułach czynią z tego programu łakomy kąsek.Używam go jako skaner na żądanie,jest czasem nadwrażliwy ale w połączeniu z Avastem i MBAM radzi sobie znakomicie.No i jest nasz język(dzięki adam993 za trudy przy tłumaczeniu).Polecam program i liczę na odrobinę szczęścia podczas losowania.Pozdrawiam
Korzystam z Emisoft Anti-Malwar w wersji 3.0 i jestem tym programem mile zaskoczony zawsze jest szybszy od antywirusa i informuje mnie o różnych zagrożeniach dlatego z przyjemnością wystartuje w konkursie i liczę po cichu na wygraną .
@marsellus
Prawda,Adam993 przejął tłumaczenie po Luki.Moja pomyłka,przyznaję.Tak czy inaczej pozdrawiam ich obu,dzięki takim ludziom mamy softy po polsku(prostsze do okiełznania przeciętnemu userowi)
witam
Anti-Malware to interesująca aplikacja. Zapewnia bardzo dobrą ochronę – to nowoczesny, dobrze przemyślany i skuteczny program antywirusowy. Interfejs jest intuicyjny, konserwatywny oraz dostępny w języku polskim. Program jest dość prosty w obsłudze.
Siłą Anti-Malware są dwa silniki antywirusowe, które bardzo dobrze spełniają swoją rolę. Są bardzo skuteczne i wydajne – zadowalają się stosunkowo niewielką ilością RAM. Przeprowadzone przez użytkowników i profesjonalne firmy testy dowodzą, że Emsisoft Anti-Malware to bardzo dobra aplikacja do ochrony przed wszelkimi zagrożeniami. I taką właśnie ocenę wystawiam tej aplikacji.
Wraz z rozwojem technologii komputerowej, nastąpił szybki wzrost liczby złośliwych z różnych rodzajów i jestem całkiem dużo zainteresowanych o osobiste bezpieczeństwo i prywatność w cyfrowym świecie, które mogą być łatwo uszkodzone przez korzystanie z takich złośliwych.
I would love to win a copy of Anti Malware from Emisoft Version 6. I am using a older copy of it and I love it come in quite handy!!!. Its a wonderful program and keeps the evil anti malware away.
Uff, chyba zdążyłem
No bo, czemu by tu nie wziąć udziału w konkursie na jeden z najskuteczniejszych programów AV?
2 silniki (Ikarusa i Emsisoftu) robią swoje. No a skaner behawioralny to doskonałe uzupełnienie.
Program trochę wkurzający (wysoka czułosć), ale świetnie zabezpieczający
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.