Konkurs! Emsisoft Internet Security

Status
Zamknięty.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the Giveaway. I like this program as it offers you the best security solution. It includes all the features you will need. It includes antivirus, antimalware, firewall, real time protection, safe online banking.

Changkya

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
This is a reliable AV scanner for PC and internet security, I usesd to own this but now I wish to have this new license again.

Thanks for the giveaway.

MSerif

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
3
I've been using Emsisoft Internet Security. I didn't have any problems. "Ram optimization" feature provides the best performance. Emsisoft detects and blocks a high percentage of malwares and malicious servers.

Thanks for the awesome giveaway. :ok

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Emsisoft Internet Security to solidny pakiet. dobrze radzi sobie nie tylko z pospolitymi szkodnikami, ale i ze zmorą dzisiejszego internetu. Dodatkami do instalatorów, które sutecznie uprzykrzają życie osobom nimi zaatakowanych. Program w wersji Internet Security posiada dodatkowo bardzo skuteczną zaporę sieciową. Dzięki za konkurs :piwko

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Aktualnie używam Emsisoft Anti-Malware a ten pakiet to jest to samo + zapora. Ma dobrą wykrywalność a jego konfiguracja jest bardzo prosta dzięki przejrzystemu interfejsowi. Kontrola zachowań jest bardzo czuła i dobrze blokuje podejrzane akcje. Sam program według mnie jest lekki, jedynie co to trochę spowalnia start systemu, ale nie jest źle. Jeszcze dodam, że według testów, Emsisoft zbiera znacznie mniej informacji o jego użytkownikach niż inne firmy, co jest dużym plusem :ok

Jeśli by tak było, że wygrałbym w obydwu konkursach Emsisoft, to z jednej nagrody zrezygnuję.
Dzięki za konkurs :dziękuję

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Używałem osobno Emsisoft Antimalware oraz Online Armor i byłem bardzo zadowolony z tego pakietu ochronnego. Emsisoft skutecznie blokował złośliwe aplikacje oraz strony internetowe i bardzo chciałbym wygrać jeden z najlepszych pakietów Internet security jakim jest Emsisoft Internet Security. Dziękuję za konkurs. :ok

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
233
Używałem programu EIS od wersji 8. Zapewnia świetną ochronę przy niewygórowanej zasobożerności, a z każdym wzrostem o numerek jest coraz lepiej. Na moim laptopie jest dużo lżejszy od konkurencyjnych pakietów takich jak KIS czy NIS, i porównywalny z ESET (dotyczy to wersji 8-9 EIS bo z linią 10-11 nie porównywałem).
W moim przypadku używam włączonej optymalizacji pamięci bo tak procesy programu potrafiły się sporo rozrosnąć nawet do 300-400MB, a z zaznaczoną opcją optymalizacji wahają się pomiędzy 12-70MB, skonfigurowałem sobie też pobieranie aktualizacji na jedną paczkę na raz (domyślnie było 5) bo czasem w grze sieciowej się transfer dławił - duży plus za te opcje dla producenta :). Aktualnie nie posiadam licencji, więc konkurs jak znalazł. Wielkie dzięki.

wojtek758

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Korzystając z bankowości online, Emsisoft Internet Security zapewnia ochrone bijąc konkurencje choćby najwyższą wykrywalnością pishingu. Lekkość, skuteczność i wyniki w testach (nie zależnych) Jako jeden z niewielu, który nie interesuje się naszą prywatnością (NSA) Chętnie "przytuliłbym" licke na ten zacny soft.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Serdeczne podziękowania dla kolegi angellomichel387 za kolejny super konkurs ;)
Emsisoft Internet Security to kompletny i bardzo skuteczny pakiet zabezpieczający. Ochrona antywirusowa, Anty - malware, do tego mocna zapora a przy tym bardzo lekki i łatwy obsłudze. Emsisoft IS to ścisła czołówka programów zabezpieczających, dlatego chciałbym go wygrać.

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program Emsisoft Internet Security świetnie wypada w testach bezpieczeństwa. Ponadto, z tego co czytałem, jest dość "lekki" i nie obciąża zanadto zasobów komputera. Dodatkowym atutem jest licencja na 3 komputery. Dlatego bardzo bardzo mi zależy na wygraniu licencji na ten świetny program.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Na początek podziękowania za z organizowanie konkursu,program emisoft mam zainstalowany na komputerze i jest idealny.Nie obciąża komputery jak inne tego typu programu,można powiedzieć wręcz nieodczuwalny.Po za tym wykrywalności jak i skuteczności mogą mu zazdrościć nie jedne programy zabezpieczające.No i najważniejsze pomoc techniczną mają pierwsza klasa wiem bo sprawdzałem,więc biorę udział w konkursie.

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
433
Jak pisałem w poprzednim temacie z konkursem na Emsisoft Anti-Malware przygode z programami tej firmy zacząłem dość dawno i tak od a-squared Free przez Mamutu dotarłem do obecnego Emsisoft Anti-Malware. Anti-Malware dzielnie strzeże komputerów z xp i w7 od ponad 6 lat ,a że kończy mi się akurat licencja na w7 to chcętnie sprawdziłbym nową wersje i to rozbudowaną o firewall. Staruszka xp nadal będzie strzegł w odmętach internetu Emsisoft Anti-Malware ,oby jak najdłużej :dziwak

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Przez jakiś jeszcze czas będę miał aktywną ochronę na swoich kompach,
ale niedługo zaczną licencje wychodzić i trzeba będzie na szybko szukać jakiegoś programu.
Więc gdy nadarza się okazja zabezpieczyć swoje kompy to pragnę z niej skorzystać, tym chętniej że program jest w języku polskim.
Podziękowania dla Pana Christian Mairoll za gest oraz dla angellomichel387 za zorganizowanie konkursu

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
Chciałbym wygrać Emsisoft Internet Security ponieważ za 9 dni kończy mi się licencja na Bitdefendera ,a sądząc po opiniach jest to program idealny dla mnie;bardzo skuteczny i mało
zasobożerny!

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Używam Emsisoft Anti-Malware w wersji promocyjnej, działa bez zarzutu. Do kompletu przydałby się Emsisoft Internet Security :)
Też dziękuję za konkurs.

Status
Zamknięty.
Do góry