tego typu soft przydałby mi się bardzo. szybki, lekki i przyjemny. Przydałaby się tego typu ochrona na moim kompie. Z przyjemnością biorę udział w konkursie.
WIELKIE dzięki za zorganizowanie konkursu i cenne nagrody
Po doświadczeniach z "kobyłami" typu Norton, Kaspersy, Bitdefender, warto byłoby spróbować czegoś równie skutecznego a mniej napuchłego i zasobożernego.
Chętnie przyłączę się do grona kandydatów na szczęśliwców, z nadzieją, że los może okaże się łaskawy :em3600
Program jak mało który daje poczucie 100% bezpieczeństwa.Mimo rozbudowanej ochrony jest lekki i bardzo funkcjonalny.
Z powyższych względów bardzo zależy mi na wygraniu i posiadaniu w/w programu.Jako osoba przywiązująca szczególną wagę do ochrony operacji i codziennego surfowania po internecie będę miał pewność i satysfakcje ,że korzystam z programu który bez obaw ochroni mnie przed cyberprzestępcami i syfem czającym się co krok w sieci .Liczę na wygraną i już nie mogę się doczekać kiedy mój PC dołączy do najbezpieczniejszych bo chronionych tym wspaniałym produktem!
Program Emsisoft Internet Security używam na własnym komputerze już od ponad roku. Program bardzo mi odpowiada ze względu na prostą obsługę oraz to, że mam wszystko w jednym czyli cały pakiet w postaci antywirusa wyposażonego w skaner plików, firewalla, ochronę podczas przeglądania stron internetowych, a także HIPS. Program bardzo dobrze wypada w testach bezpieczeństwa, jest dość lekki dla systemu, a po ostatnich aktualizacjach ładuje sie szybciej. Bardzo go polecam wszystkim, a jednocześnie sam startuję w konkursie.
Angellomichel387 dziękuję za konkurs.
Obecnie posiadam Emsisoft Anti Malware.Niedługo kończy mi się licencja na ten program.Chętnie przesiadłbym się na Emsisoft Internet Security.Dziękuję za konkurs.
Dziękuję za konkurs.Nie będę się rozpisywał na temat tego programu,ponieważ już dałem opinię w konkursie pochodnym.Dodam tylko że program potrzebny jest mi do laptopu małżonki i szczęście może się uśmiechnie na jednym z konkursów tego programu które wg.mnie są nr.1
Mam na jednym kompie ten pakiecik chodzi lekko i przyjemnie ,ale niebawem licencja będzie się kończyć więc ew wygrana byłaby jak znalazł. Sam pakiet lekki, konfigurowalny jak i świetny support co w dzisiejszych czasach jest rzadkością .
Korzystam z tego pakietu na laptopie żony niestety licencja już wygasa,a jestem bardzo zadowolony
z jego ochrony.Dlatego biorę udział w tym konkursie.Podziękowania dla organizatora konkursu.
Wielkie dzięki za organizację kolejnego świetnego konkursu Biorę udział, ponieważ właśnie skończyła mi się licencja na zaporę internetową i chętnie przetestowałbym coś nowego. A firma Emsisoft ma dobra renomę. Poza tym dla mnie ma duże znaczenie licencja na trzy komputery. Pozdrawiam i życzę wszystkim wygranej.
Wielkie dzięki za konkurs .Program jest jednym z najlepszych w swojej kategorii-w porównaniu do innych AV/IS oprócz silnika antywirusowego zawiera bardzo dobry HIPS i zapore. Nie zbiera mas danych jak Commodo,jego bloker behawioralny nie traktuje nas jak idiotów(nie robi wszystkiego na automacie jak np.w Nortonie),nie żre zasobów.
Pozdrawiam i życzę wszystkim wygranej.
Programów antywirusowych nigdy nie za dużo, a programy z przedrostkiem Internet Bardzo sobie cenię z racji zintegrowanego firewall-u i ochrony anty wirusowej. Nie znam produktu Emsisoft Internet Security ale z racji dobrych opinii chętnie go wypróbuje w związku z tym proszę o dołączenie mnie do konkursu.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.