Konkurs! Emsisoft Internet Security

Status
Zamknięty.

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
tego typu soft przydałby mi się bardzo. szybki, lekki i przyjemny. Przydałaby się tego typu ochrona na moim kompie. Z przyjemnością biorę udział w konkursie.

nagelfar44

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
WIELKIE dzięki za zorganizowanie konkursu i cenne nagrody

Po doświadczeniach z "kobyłami" typu Norton, Kaspersy, Bitdefender, warto byłoby spróbować czegoś równie skutecznego a mniej napuchłego i zasobożernego.
Chętnie przyłączę się do grona kandydatów na szczęśliwców, z nadzieją, że los może okaże się łaskawy :em3600

korus

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Sachsen
Program jak mało który daje poczucie 100% bezpieczeństwa.Mimo rozbudowanej ochrony jest lekki i bardzo funkcjonalny.
Z powyższych względów bardzo zależy mi na wygraniu i posiadaniu w/w programu.Jako osoba przywiązująca szczególną wagę do ochrony operacji i codziennego surfowania po internecie będę miał pewność i satysfakcje ,że korzystam z programu który bez obaw ochroni mnie przed cyberprzestępcami i syfem czającym się co krok w sieci .Liczę na wygraną i już nie mogę się doczekać kiedy mój PC dołączy do najbezpieczniejszych bo chronionych tym wspaniałym produktem!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Program Emsisoft Internet Security używam na własnym komputerze już od ponad roku. Program bardzo mi odpowiada ze względu na prostą obsługę oraz to, że mam wszystko w jednym czyli cały pakiet w postaci antywirusa wyposażonego w skaner plików, firewalla, ochronę podczas przeglądania stron internetowych, a także HIPS. Program bardzo dobrze wypada w testach bezpieczeństwa, jest dość lekki dla systemu, a po ostatnich aktualizacjach ładuje sie szybciej. Bardzo go polecam wszystkim, a jednocześnie sam startuję w konkursie.
Angellomichel387 dziękuję za konkurs.

dario9678

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie posiadam Emsisoft Anti Malware.Niedługo kończy mi się licencja na ten program.Chętnie przesiadłbym się na Emsisoft Internet Security.Dziękuję za konkurs.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Dziękuję za konkurs.Nie będę się rozpisywał na temat tego programu,ponieważ już dałem opinię w konkursie pochodnym.Dodam tylko że program potrzebny jest mi do laptopu małżonki i szczęście może się uśmiechnie na jednym z konkursów tego programu które wg.mnie są nr.1 :)

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
Mam na jednym kompie ten pakiecik chodzi lekko i przyjemnie ,ale niebawem licencja będzie się kończyć więc ew wygrana byłaby jak znalazł. Sam pakiet lekki, konfigurowalny jak i świetny support co w dzisiejszych czasach jest rzadkością .

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Dzięki organizatorowi jak i w szczególności Christian Mairoll :dziękuję

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Korzystam z tego pakietu na laptopie żony niestety licencja już wygasa,a jestem bardzo zadowolony
z jego ochrony.Dlatego biorę udział w tym konkursie.Podziękowania dla organizatora konkursu.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

Earlier there were some issues which are taken care in this new version.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Wielkie dzięki za organizację kolejnego świetnego konkursu :hi Biorę udział, ponieważ właśnie skończyła mi się licencja na zaporę internetową i chętnie przetestowałbym coś nowego. A firma Emsisoft ma dobra renomę. Poza tym dla mnie ma duże znaczenie licencja na trzy komputery. Pozdrawiam i życzę wszystkim wygranej.

destruktor13

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wielkie dzięki za konkurs :piwko :piwko :piwko .Program jest jednym z najlepszych w swojej kategorii-w porównaniu do innych AV/IS oprócz silnika antywirusowego zawiera bardzo dobry HIPS i zapore. Nie zbiera mas danych jak Commodo,jego bloker behawioralny nie traktuje nas jak idiotów(nie robi wszystkiego na automacie jak np.w Nortonie),nie żre zasobów.
Pozdrawiam i życzę wszystkim wygranej.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Programów antywirusowych nigdy nie za dużo, a programy z przedrostkiem :) Internet Bardzo sobie cenię z racji zintegrowanego firewall-u i ochrony anty wirusowej. Nie znam produktu Emsisoft Internet Security ale z racji dobrych opinii chętnie go wypróbuje w związku z tym proszę o dołączenie mnie do konkursu.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
e4d978a33e74705fmed.jpg

Gratulacje dla zwycięzców :hura
Proszę w ciągu 24 godzin potwierdzić wygraną przez PW

85c2c810ead48db4med.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny