Konkurs - ESET Smart Security & NOD32 Antivirus

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Chcę wygrać program Eset Smart Security, ponieważ jest kompletną ochroną systemu przed różnego rodzaju atakami ze strony hackerów. Nod32 to program,który kiedys kupowałem i też jest bardzo dobry,więc jak nie ten pierwszy,to Nod32 też mnie ucieszy.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Wspaniała wiadomość, bo z tym programem antywirusowym jestem związany od dawna i mam go na dwóch komputerach, jedynie laptop córki pozostał z ochroną Microsoftu na dziesiątce i Eset Nod 32 Antixirus bardzo by się na nim przydał. Pozdrawiam

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Witam.

Używałem wersje testową ESET Smart Security i bardzo mi się podobał. Lekki pakiet z bardzo dobrą wykrywalnością.Bardzo bym chciał wgrać ESET Smart Security.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dziękuję za konkurs. Dlaczego chciałbym zdobyć licencję do programu ESET (w moim przypadku piszę się tylko na ESET SS)? Na zdjęciu widać, że pakiet ma wszystko co potrzebne aby bezpiecznie surfować po internecie. Dzięki ochronie przed wykorzystaniem luk w programach i modułom odpowiedzialnym za ochronę podczas bankowości internetowej można czuć się bezpiecznej. Ponieważ ESET Smart Security to pakiet, czyli nie jest konieczne instalowanie dodatkowych programów zwiększających bezpieczeństwo komputera (chociaż jak ktoś chcę to może). Dlatego ucieszyła by mnie licencja do ESET Smart Security. Dzięki :)

korus

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Sachsen
Szybki lekki pakiet,cenie go sobie za skuteczność ,bezproblemowość,prostotę ,brak zbędnych wodotrysków.
Rysą na szkle jest jego cena,która delikatnie mówiąc jest przesadzona o 1/3 w stosunku do konkurencji.
Z tego też względu mam nadzieję na wygraną ESS ,za co będę wdzięczny.
Pozdrawiam

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam
Dzięki za konkurs :dziękuję , chętnie powalczę o ESET NOD32 Antivirus , to świetny i szybki soft , który działa na bazie mechanizmów sztucznej inteligencji oraz opartego na chmurze systemu reputacji plików - ESET Live.
Program , który zapewnia pełną ochronę przed wirusami, trojanami, spyware i phishingiem.
Proszę liczyć mnie w konkursie :)

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Witam,
Zgłaszam się do konkursu, wybieram ESET Smart Security.
Firma ESET to 23 lata doświadczeń w technologii rozwiązań antywirusowych, przekładających się w
jedną z najlepszych w branży proaktywną technologie wykrywania nowych zagrożeń.
Skuteczność wykrywalności:
zero-day-_srappea.png

źródło:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Dziękuję i pozdrawiam :dziękuję

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
Krótko pisząc: chciałbym go potestować sobie nieco dłużej bowiem - jako jeden z najlepszych programów AV - zasługuje na to by zaczął konkurować z Kasperskim na moim lapku :)

yaneck

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
To jeden z najlepszych programów antywirusowych, ciągle spotykam komentarze pozytywne na temat tego softu. Sam nigdy nie miałem okazji przetestować ciągle używam wersji bezpłatnych programów antywirusowych. Może wygrana skłoniłaby mnie na przesiadkę na soft komercyjny co spowodowałoby zapewne to iż zostałby na stałe u mnie na komputerze

jasonX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
987
Thank you for hosting this giveaway. I have used ESS/Eset NOD 32 AV (beta-tested also) and it's very superb! I'd like to participate please ;)

In addition to the superb antivirus and firewal protection the botnet protection is there now to keep us safe from network attacks. The exploit blocker has been improved! You need not have a different layer AE around because ESS has it and it's an all around super suite that will protect you on all fronts espcially with the memory scanner. Light in system resources but a big punch on security. You need not layer your security when you have ESS.

---

Oprócz doskonałej antywirusowego i firewalla ochrona botnet jest tam teraz, aby chroni nas przed atakami sieciowymi. Bloker exploit został poprawiony! Nie musisz mieć Malwarebytes AE wokół ponieważ ESS musi go i to wszystko wokół super zestaw, który będzie cię chronić na wszystkich frontach, zwłaszcza ze skanerem pamięci. Światło w zasobów systemowych, ale wielki cios na bezpieczeństwo. Nie musisz warstwy bezpieczeństwo, gdy masz ESS.

:)

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Program używałem dużo wcześniej.Po wypróbowaniu innych wróciłem do niego.Moim zdaniem jest to czołówka.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Dziękuję organizatorowi i sponsorowi konkursu.

Preferuję NOD32, na moim podstarzałym lapku jest to jeden z niewielu antywirów, który jest praktycznie nieodczuwalny podczas pracy. Bardzo dobre wyniki w testach na wykrywalność. Chętnie przedłużę licencję, która niedługo się kończy.

nagelfar44

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Dzięki za zogranizowanie konkursu i naprawdę cenne nagrody!
Jako że za 28 dni kończy mi się licencja na Bitdefendera, chętnie wezmę udział w tym konkursie, gdyż szukam jakiegoś skutecznego i w miarę lekkiego pakietu antywirusowo-ochronnego. A programy ESET'a takie podobno są (sam ich jeszcze nie próbowałem, więc może teraz się uda i będę miał okazję sprawdzić to "w realu").
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia w losowaniu (sobie też :))

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
E kstremalnie,
S kuteczny,
E legancki,
T o
Smart Security & NOD32 Antivirus
Dziękuję za konkurs.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Eseta używam od wersji 4 i nigdy nie miałem z nim większych problemów. Nie obciąża systemu i ma wysoką wykrywalność no i w porównaniu do innych pakietów Internet Security ma sporo opcji konfiguracyjnych. Używałem też innych programów antywirusowych ale po jakimś czasie i tak zawsze wracałem do Eseta. Jak na razie na moim już nie najnowszym kompie ten pakiet najlepiej się sprawdza. Obojętnie którą wersję bym wygrał, byłbym zadowolony.
Dzięki za konkurs :dziękuję

Do góry