KONKURS !!! EXPRESS VPN

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki uprzejmości Sinead z ExpressVPN ,której dziękuję do wygrania są 2 licencje roczne EXpressVPN.

logo-red-0f1f7007bd76af9aa0d510a7aa9e1d80.png

Najszybsza sieć VPN na świecie
Szybka, bezpieczna i łatwa w obsłudze. Błyskawiczna konfiguracja.

devices@2x-1ee5a67a11e5bf5fd15aa68dfc6e3123.png

ExpressVPN dla każdego
Filmy z dowolnego miejsca
Oglądaj wybrane treści z dowolnego kraju na świecie z niezwykle dużą szybkością.

Prywatność w internecie
Szyfruj działania w internecie i ukryj swój adres IP przed hakerami i programami szpiegowskimi.

Odblokowane strony
Przeglądaj strony i korzystaj z aplikacji bez ograniczeń geograficznych lub cenzury.

Łatwe w użyciu aplikacje VPN dla systemów Windows, Mca, iOS, Android i Linux
Konfiguracja jest prosta, niezależnie od tego, czy używasz komputera, tabletu lub smartfona. Nasze przyjazne dla użytkownika aplikacje sprawiają, że możesz zabezpieczyć połączenie i odblokować strony jednym kliknięciem. Wystarczy się zalogować, zainstalować aplikację i połączyć się z internetem.
Niezwykle bezpieczne, niezwykle szybkie
Nasza sieć jest zabezpieczona protokołem SSL z 256-bitowym szyfrowaniem. Nieustannie ją optymalizujemy, aby zapewnić nieograniczoną przepustowość i szybkie działanie, dzięki którym będziesz w stanie oglądać ulubione filmy i seriale w wysokiej rozdzielczości bezpośrednio w internecie. ExpressVPN działa płynnie w tle, więc możesz korzystać z internetu bez przeszkód.
Ponad 136 lokalizacji VPN... i ciągle ich przybywa!
Możesz wybierać spośród 136 miast w 87 krajach. Nieograniczone prędkości i nielimitowana możliwość zmiany serwera sprawiają, że możesz łączyć się z każdego miejsca na świecie.
źródło

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

homepage
https://www.expressvpn.com/pl

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić ExpressVPN
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed 1 czerwca 2016
4. Zakończenie konkursu 23.07.2016 godz.22

Zwycięzców wyłoni portal Random i będę mieli 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW,
do uzyskania licencji ,będą potrzebne imię i email.
Powodzenia

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
.
Tak się składa, że kończy mi się licencja na inny VPN, a w konkursach ostatnio organizowanych - przepadłem z kretesem.
Jak tu żyć bez VPN-u? Jak tu w miarę bezpiecznie surfować?
6.00 rano pobudka -> kawa -> komputer -> windows i .... najzwyklejsze przyzwyczajenie ... szukanie ikonki "x" programu VPN. Co za nałóg ... :)
Dzięki Andyxa. :ok
PS. Miło ze strony firmy, jeśli pisze na stronie takie info : "...jesteśmy przekonani, że nasz nasz produkt i usługi spełnią Twoje potrzeby. Chcemy również, aby Twój zakup był bezpieczny, dlatego oferujemy bezproblemową gwarancję zwrotu do 30 dni...".

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dziękuje za konkurs :yes master
Właśnie takiego VPN mi potrzeba więc zgłaszam się do konkursu
i mam nadzieje że szczęście mi dopiszę

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
życzę antbilowi i angellomichelowi powodzenia, ale może to mnie dopisze szczęście.
nie będę się "chwalić" na jakim vpnie obecnie jadę, ale nie jestem zupełnie zadowolony.
konkurs konkretny na konkretny program. po opisie mocno mi przypasował.
dzięki andyxa :yes master

Changkya

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for the giveaway. :dziękuję

I want to win the program as I need this so that I could have secure internet connection and access to the Internet without restrictions. :dziwak

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
Na dniach kończy mi się CG a bardzo często jest mi potrzebne coś dobrego i spełniające swoje zadanie .Plusem jest duża ilość dostępnych serwerów jak szybkość działania .
Podziękowania dla organizatora jak i darczyńcy :dziękuję

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
Need it to make my transactions secure as am using wifi and wifi are less secured now-a-days.
thanks for the giveaway :dziękuję

bebelika

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for the giveaway andyxa. I want to win this software in order to be able to navigate on the Internet anynonimously and preserve my privacy. This is among the best VPN on the market. Thanks again. :piwko :ok

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dziekuje za ten konkurs. Bardzo by mi sie przydal taki program, ktory spowoduje, ze bede mogla bezpiecznie i anonimowo korzystac z internetu, w tym bankowosci.

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Cenię sobie prywatność stąd chciałbym ją zwiększyć dzięki wygraniu licencji na ten program.

A

Anonymous

Jak zapewne większość z Was wie, nie mieszkam w PL a chcąc mieć dostęp do polskich treści (z których zdecydowana większość objęta jest blokadą regionalną) VPN jest mi niezbędny a jako, że licencja na VPN, który posiadam obecnie niebawem się kończy, zgłaszam się do udziału w tym konkursie.
Koledze andyxa dziękuję za super konkurs :friends a pozostałym uczestnikom życzę powodzenia :piwko

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam

Świetny anonimizujący programik z dużą ilością lokalizacji a także jego szybkość oraz prostota sprawiają że warto go mieć na swoim komputerze.Program z mocnym szyfrowaniem to gratka dla miłośników bezpieczeństwa a ja do takich się zaliczam,aktualnie w dobie wzmożonej inwigilacji warto go mieć,zatem biorę udział w konkursie i :dziękuję .

Meinpost

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Thanks For the this Giveaway. I need to secure internet.Because Secure internet is very important.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.

It is a good way of protecting you from eavesdropping and totally keep you anonymous. You can be absolutely sure that your data is safe because it is 256-bit encrypted.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the Giveaway!
I want to win this license and have legal permission to enter into those restricted areas or countries without any
limitation.

Do góry