KONKURS - F-Secure Internet Security 2012

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44537
Miasto
Gdzieś w Polsce
KONKURS - F-Secure Internet Security 2012

Do wygrania jedna roczna licencja na program F-Secure Internet Security 2012 !!

box_fsec_pol_IS_left_2010_XL.jpg

Program F-Secure Internet Security gwarantuje bezpieczeństwo w sieci i sprawne działanie komputera. Nowa wersja to jeszcze lepsza wydajność i skuteczna ochrona przed cyberprzestępcami, wirusami, spamem, złośliwym oprogramowaniem oraz ochrona przeglądarek internetowych, która blokuje dostęp do szkodliwych witryn.
F-Secure Internet Security to:
Ochrona przed wirusami
Ochrona przed spamem
Ochrona przed phishingiem
Ochrona rodzicielska
Firewall zapora sieciowa
Automatyczne aktualizacje
Bezpieczne przeglądanie WWW
Łatwa instalacja i prosta obsługa
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady:
1. Napisz komentarz co aktualnie używasz do ochrony i dlaczego chcesz wygrać F-Secure Internet Security 2012.
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Zakończenie konkursu 31.01.2012.

Rules

1. Write a comment what program do you use to protect and why you want to win F-Secure Internet Security 2012
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on January 31

Powodzenia :ok

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Używam obecnie ESET Smart Security 5, a F-Secure IS 2012 wydaje mi się świetnym programem do ochrony komputera - kilka silników, w tym BitDefender, do tego funkcja DeepGuard... Także zgłaszam swój udział i liczę na szczęście :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam go w tej chwili , wersji 90 cio dniowej i jestem bardzo zadowolony,no a 365 dni to coś pięknego,ale jak szczęście się uśmiechnie. !!

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Jeden z moich ulubionych programow :) Obecnie z musu uzywam McAfee IS 2012 lecz jest to tylko trial na 3 miesiace wiec f-secure bardzo by mi sie przydał :)

lele

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Wieliczka
Obecnie używam ESET Smart Security 5 ale licencja niedługo mi się kończy. F-Secure kilka lat temu używałem i byłem zadowolony więc program bardzo by się przydał ;)

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Używam obecnie Kaspersky IS 2012 i chciałbym wygrać ten pakiet, ponieważ za niedługo kończy mi się licencja na mojego "przyjaciela z Rosji" i chętnie zainstaluje "przybysza ze Skandynawii".

A

Anonymous

Ja obecnie używam Emsisoft Internet Security Pack jest to dobry pakiet ale strasznie komplikuje używanie komputera przez częste komunikaty.Chcialbym F-Secure bo po różnych testach widać że ma dobrą wykrywalność i napewno nie zasypuje tak pytaniami jak wyżej wymieniony pakiet

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam, ja również zgłaszam swoja kandydaturę. Obecnie używam KIS-a, ale niedługo kończy mi się licencja. Zależy mi ma F-secure ponieważ to skuteczny i szybki pakiet, a na tym właśnie mi zależy. Pozdrawiam

lord

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Aktualnie korzystam z avasta i zemany. F-Secure jest niezłym pakietem, z pewnością lepszym niż mój.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie używam programu Panda Cloud Antivirus PRO oraz Kingsoft PC Doctor.

Dlaczego chcę wygrać F-Secure IS 2012? Ponieważ to niezwykle skuteczny i lekki antywirus.
Silnik BitDefendera oraz trzy pomocnicze sprawiają, że ten program bardzo dobrze chroni komputer.
Na uwagę zwraca funkcja DeepGuard. To taki Mini-HIPS, który działa także w chmurze i z wersji na wersję ma coraz lepszą skuteczność.
Dodatkowo F-Secure nie zalewa użytkownika częstymi komunikatami, i jest w większości zautomatyzowany, co mnie cieszy, ponieważ zainstaluję go na komputerze rodzinnym.

Interfejs programu jest bardzo ładny i prosty w obsłudze, i jest to niewątpliwie zaleta.

Ochrona WWW doskonale blokuje złosliwe strony, a firewall po właściwym skonfigurowaniu jest bardzo pomocny.

F-Secure notorycznie zajmuje też wysokie miejsca we wszelakich testach.

ireneuszg555

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Avirę , ale przez dłuższy czas mój PC chronił F-Secure 2011,2010 i dlatego chętnie wróciłbym do
F-Secure . Avira też jest dobra ale brak interfejsu w języku polskim jest pewnym utrudnieniem. :klawik.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
obecnie używam Comodo IS. Cieszyłbym się z wygranej ze względu miedzy innymi na to że to lekki antywirus i z więcej niz 1 silnikiem skanującym

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
W tej chwili korzystam z ESET'a Smart Security 5. Ale licencja nie długo się skończy niestety... z F-Secure miałem już styczność, i bardzo pozytywnie go zapamiętałem- świetna wykrywalność, i nie obciążał zbytnio komputera :) Był by on świetnym następcą mojego ESET'a :D

P.S. nigdzie nie jest napisane, w jaki sposób będzie zwycięzca wybrany ;) drogą losową, czy przez wybór? ;)

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kiedyś korzystałem z F-Secure i byłem bardzo zadowolony , przede wszystkim z szybkości , lekkości i skuteczności zabezpieczeń . Obecnie korzystam z Bitdefender Internet Security i powiem szczerze że parę razy nie zadziałał jak należy a w innym przypadku blokował dostęp choć nie powinien . Dlatego chętnie przesiadł bym się F-Secure .

pawlo1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie używam Nortona AV 2012, niestety powoli kończy się licencja, a F-Secure IS 2012 bardzo by się przydał, szczególnie, że to licencja na cały rok :)

Do góry