dzięki Acronis True Image 2011, który obecnie używam mogę zawsze bez problemu i w dodatku w krótkim czasie przeinstalować na nowo cały system a wersja 2013 jest pewno jeszcze lepsza...
Bardzo dobry program do tworzenia obrazów dysków twardych i wybranych partycji , jest to najlepszy moim zdaniem program do tego typu operacji.
Było by mi niezmiernie miło gdybym wygrał ten program .
Dziękuję .
Również dbam o backup swojego systemu.Kiedyś używałem easeus todo backup workstation, ale starszą wersję programu. Nie mam licencji na nową a wersja free została bardzo okrojona.Poza tym acronis ma try&decide który bardzo się przydaje.
Korzystam z ATI od dawna . Z racji że się przesiadłem na Windows 8 moja wersja nie jest kompatybilna z tym system . A dlaczego chcę wygrać ? Program ten ma wiele zalet i większość uczestników już o nich wspominała . Ja mogę tylko powtórzyć:
- ukryta partycja zwana Acronis Secure Zone
- możliwość stworzenia dysku ratunkowego
- kopia całych dysków , folderów , plików. Które można później zamontować i przeglądać
- funkcja Non Stop Backup' która monitoruje zmiany na wskazanych dyskach/partycjach i tworzy kopię przyrostową, czyli mamy możliwość odzyskania danych (w tym systemu) z dowolnej godziny czy dnia.
- konsola odzyskiwania
- moim zdaniem krótki czas tworzenia i odzyskiwania systemu w stosunku do innych tego typu programów.
Dzięki ATI nie będą nam groźne awarie komputerów . Dziękuję grzesiek1920 za konkurs
Już kiedyś mi się poszczęściło i na PZD wygrałem wersje 2009 i to pudełkową niestety na Windows 7 nie trybi
Dla mnie ten program ma w sobie wszystko co potrzebne do robienia kopii bezpieczeństwa, jest szybki, po polsku, mimo ogromu funkcji wszystko jest przejrzyście rozmieszczone co sprawia, że program jest prosty w obsłudze hmm mogę nawet powiedzieć, że intuicyjny
Obecnie używam Keriver 1-Click Restore Free 3.0 ale to jest zupełnie inna bajka...
Kilka konkursów na ATI2013 teraz wysypało więc może choć w jednym się poszczęści
A ja nie będę ściemniał.
Obecnie mam wersje 2011, ale przydałoby się zaktualizować do 2013. Przy testach porównawczych antywirusów, gdzie czasem mam utworzone 20 obrazów nie mam ani ochoty ani czasu zmieniać programu i robić wszystko od nowa.
Napiszę tak, zapewne będę miał marne szanse. Bo zawsze jest tak że, jak mi na czymś bardzo zależy, to nic nie wychodzi. Żywym dowodem był konkurs na Total Commandera, bez, którego nie potrafię sobie wyobrazić, pracy bez niego. Praktycznie codziennie korzystam z tego narzędzia. No, ale cóż trudno się mówi. Biorę udział w tym konkursie, ponieważ aktualnie nie używam żadnego programu do robienia kopii zapasowej, kiedyś używałem Keriver 1-Click Restore Free. Ale to było kiedyś, dlatego stąd biorę udział w tym konkursie. Ponieważ chciałbym zacząć używać takiej aplikacji jaką jest Acronis True Image 2013. Jestem nadziei tej, że tym razem los się do mnie uśmiechnie i pojawię się na liście Laureatów.
Witam
Używam w tej chwili ATIH 2012 i jestem pod wrażeniem działania tego programu.Posiada taki tryb jak Try&Decide który tworzy wirtualną przestrzeń naszego dysku dzięki temu trybowi nie potrzebny nam jest żaden soft do wirtualizacji dysku.Try&Decide można wyłączyć lub dalej korzystać z wirtualizacji,podczas uruchamiania się systemu.Jeżeli chodzi o kopie zapasową systemu to tutaj też się spisuje dobrze.Tworzymy kopie na nowej partycji gdyż o to prosi program.Gdy utworzymy kopie to możemy ustawić aby program startował przed botowaniem systemu lub żeby się nie włączał.Dodatkowo można utworzyć płytę ratunkową której zadaniem jest uruchomić program z płyty. (np: ściągliśmy jakiś program i przez niego nie możemy uruchomić systemu)Następnie po włożeniu płyty uruchamiamy program.I oto w ten sposób możemy swobodnie przywrócić system. Dopisuję się do konkursu.
Dzięki za konkurs i powodzenia innym
Zwiększę konkurencję i się zapiszę do tego wyścigu po Acronisa True Image 2013. Największym magnesem jest dla mnie oczywiście tryb specjalny-Try & Decide. W tym trybie można trochę poszarżować z nowymi vel nieznanymi aplikacjami. Obecnie robię kopie albo Paragonem B&R, albo narzędziami linuksowymi, ale Acronis bardzo kusi. Oj bardzo.
Chciałbym wygrać tę wersję, bo kupiłem Win 8 i jak znam życie wersja sprzed 3 lat nie będzie obsługiwać tego systemu. A nie wyobrażam sobie pracy na komputerze bez Acronisa.
Do tej pory korzystam z obrazu partycji systemowej utworzonej Nortonem Ghostem. Wersja, której używam jest bardzo stara i nie daje możliwości tworzenia choćby kopii przyrostowej, a nie wspominając już o konsoli i ukrytej partycji odzyskiwania. Mam nadzieje, że udam mi się wygrać Acronis True Image 2013 bo to porządny soft. Dziękuję za konkurs i pozdrawiam
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.