Konkurs ! / Giveaway ! - CyberGhost VPN 6

Status
Zamknięty.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. Cyberghost VPN is the best VPN solution that I need. I am using it since long time. It protects my WiFi connection and secures all my browsing sessions. Also, it unblock many websites which is of great help to me. In addition, i can surf the internet anonymously. It is a must have software

remmak

Świeżak
Reakcje/Polubienia
9
Dużo dostępnych i szybkich serwerów. Posiada opinię bezpiecznego. Prosty w obsłudze.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dziękuję za super konkurs :dziękuję
CyberGhost Vpn to jeden z przodujących Programów chroniących naszą anonimowość.
Dzięki niemu możemy bezpiecznie przeglądać nasze ulubione strony bez obawy o swoją prywatność.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Kolejny raz próbuję swych sił w konkursie na CyberGhosta- jednego z najlepszych VPN, którego bardzo cenie za prostotę konfiguracji i obsługi jak również za zapewnianie prywatności użytkownikowi. Jest w naszym ojczystym języku oraz posiada dużą ilość serwerów w różnych krajach. Do tego jest szybki i licencja jest na kilka urządzeń. Czego więcej chcieć? :)
Dziękuję za konkurs :dziękuję

adas_uk

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Spróbuję i ja szczęścia w losowaniu chyba najlepszego VPN.
Intuicyjna obsługa, świetna ochrona prywatności, stabilne działanie i duża możliwość wyboru serwerów - nic więcej nie trzeba.
Dziękuję za konkurs i nagrody

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Cyberghost to jeden z najlepszych programów VPN. Oferuje dużo różnych serwerów z dosłowne całego świata. Jest przyjemny w użytkowaniu. Prosty, czytelny. Jakiś czas temu skończyła mi się niestety licencja na ten świetny program, dlatego przystępuję do konkursu.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
CG to sprawdzony VPN, bez którego to typu programu trudno się obyć. Kończy mi się zaraz licencja na Kepard, z chęcią skorzystałbym z Ghosta.

Podziękowanie dla Organizatora i dawcy licencji.

pozdr.,

:england

Areopagita

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway!
With CyberGhost Premium Plus, you can successfully mask your IP address and protect your data as you surf the web.

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
CyberGhost VPN 6 chciałbym wygrać dlatego,że jest to jeden z najlepszych i najszybszych
programów zapewniających trochę "wolności" i bezpieczeństwa w internecie w tych ciekawych
czasach w jakich przyszło nam żyć ,gdzie informacja o każdym z mas ( mi. reklamy) przekłada
się na pieniądze.
ORGANIZATOR dziękuję za kolejny super konkurs.

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
Licencja na CG się skończyła a trafić coś wartościowego bardzo ciężko więc spróbuję może tym razem się uda bo to wyjątkowo sprawny VPN .
Podziękować ORGANIZAT0R jak i CyberGhost :dziękuję

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
233
CyberGhost to pierwszy VPN z jakiego korzystałem, zawsze mam do niego sentyment. Licka się przyda bo obecnie kończy mi się Kepard.

Dzięki za konkurs.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

uhjStSI.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Kilka zgłoszeń zostało usuniętych - regulamin konkursu.

Użytkownika Deszcz dołączyłem do losowania gdyż jego wpis był dla mnie bardzo konkretny.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Gratulacje dla zwycięzców :piwko

Status
Zamknięty.
Do góry