!!! KONKURS !!! GIVEAWAY !!! Emsisoft Anti-Malware 5.0

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
i5r8

!!!KONKURS!!! !!!GIVEAWAY!!!

Do wygrania są 3 roczne licencje do programu Emsisoft Anti-Malware 5.0

Three 1-Year licenses for Emsisoft Anti-Malware 5.0

Zasady :

Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać Emsisoft Anti-Malware 5.0
Komentarze głupie, bezsensowne, lub uznane za niepotrzebne będą usuwane.
Konkurs zakończy się 30.10.2010
3 Licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org.

Rules :

Please write a comment why would you like to win Emsisoft Anti-Malware 5.0
Every stupid post or spam will be immediately deleted.
Comments only in Polish or English.
The giveaway ends on 30.10.2010
3 winners will be selected randomly by random.org.

!!! POWODZENIA/GOOD LUCK !!!

A

Anonymous

Dlaczego i dlaczego ?
Bo w poprzednich konkursach nie wygrałem ! I przydałby się.
Alternatywą są darmowe antywirusy u których skuteczność ochrony jest nieporównywalna z tym programem.
Emisoft to marka i klasa sama w sobie i nie ma potrzeby reklamować i zachwalać walorów.
Emisoft Anti-Malware pozwala pracować w spokoju i czerpać radość z korzystania z internetu , użytkownik nie musi być szybszy od wszelakiej zarazy czającej
się w sieci i wyłączać przeglądarkę.Ten program uwalnia nas od obaw i strachu.

kazik4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Program Emsisoft Anti-Malware 5.0 jest jednym z njlepszych w tej klasie więc dopisuję się do listy,może tym razem się poszczęsci!!

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dlatego, że w poprzednim konkursie nie udało mi się wygrać, a bardzo chciałem :) poza tym uniwersalny antywirus nie ogarnia wszystkiego dobrze, jak czynią to dedykowane aplikacje. No właśnie dlatego

programlicence

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Licencja jest potrzebna ponieważ za kilka dni kończy mi się obecna a innej na razie nie mam, program jest jak już pisano najlepszy w klasie zabezpieczeń komputera i wiele razy uratował system, wiec chciałbym go mieć nadal w kompie tym razem z pełną licencja na następny 2011 rok.

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
Jestem jak najbardziej zainteresowany roczną licką na ten soft. EMSISOFT a wcześniej A-Sqared gości u mnie od jakiś 2 latek. To jeden z najlepszych programów antywirusowych (wcześniej anty-malware), skutecznością przewyższający dwu-silnikową G Datę ! Jest ŚWIETNYM uzupełniemiem mojego COMODO INTERNET SECURITY 2011 (... albo na odwrót :) ...

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym sprawdzić jak sprawuje się komercyjna odmiana softu, który tyle czasu używałem w darmowej odmianie. A-Squared świetnie się sprawuje i chętnie skorzystałbym z poszerzonych możliwości tego pakietu.

johnd

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
I appreciate if you could count me.
I don't have any real-time Anti-Malware.

john d

koll77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Program skuteczny pozwala na bezstresowe surfowanie po necie :). Dobrze miec go w swoich zasobach. Przylaczam sie do licencji w konkursie dla szczesliwca . Pozdrawiam :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44609
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. Emsisoft Anti-Malware 5.0 jest to naprawdę skuteczny program do ochrony komputera przy buszowaniu w sieci. Ja nie biorę udziału, mam jeszcze ważną licencję i z góry gratuluję zwycięzcom. Pozdrawiam

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Miałem ten sofcik jeszcze z numeracją 4.5 spisywał się znakomicie tj skuteczny i bezproblemowy ale licencja się skończyła...

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo chetnie skorzystal bym z tego programu o tak rewelacyjnych wynikach testow wiec mam nadzieje ze tym razem uda mi sie wygrac licencje .

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Ponieważ jest to bezkonkurencyjny produkt na rynku i uważam że jest najlepszym roziwazaniem AV. 2 powod to to ze nie wygralem jeszcze ;)

Status
Zamknięty.
Do góry