Podpisuję się wszystkimi klawiszami z przed piszącymi...Emsisoft Anti-Malware 5.0 klasa z górnej półki, miałem (wypróbować może go każdy) więc piszę z własnych doświadczeń, może w ustawieniach domyślnych czułość(heurystyka) czasami za wielka ale to może i lepiej. Na końcu skanowania raczej każdy przegląda co tam jest do usunięcia i decyzja należy do użytkownika lub- ratujemy się pomocą analizy z Emsisoft. Do tego można teraz z tej samej stajni OnlineArmor Free lub konkurencję, jak już wspominano Commodo Firewall i mamy prawie twierdzę! Qrczę rok spokoju no może się uda- w końcu nadzieja nas tu przywiodła Teraz mała wazelinka ale.. brawo admin za tak częste i co ważne warte licki w konkursach,oby tak dalej a Programy Za Darmo nie zginą...! Pzdr!
Bardzo dobry program,, bardzo bym chciał wygrać jedną licencję na ten soft,słyszałem że jest bardzo skuteczny.Bardzo dobrze spisywał by się obok mojego nortona jako uzupełnienie ochrony.Może szczęście się uśmiechnie do mnie i wygram jedną licencję na ten wspaniały programik.Takie konkursy to wspaniała sprawa,oby tak dalej się ta stronka rozwijała,admin górą.
Brałem udział w poprzednim konkursie i tak jak wtedy napiszę jeszcze raz że program jest świetny- używam wersji darmowej a wersja pro będzie naprawdę dobrym uzupełnieniem mojego antywirusa
Jest to jeden z lepszych i mało obciążających system aplikacji z jakim miałem okazje pracować. Wart polecenia nawet w przypadku gdy trzeba było by za niego zapłacić.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.