!!! KONKURS !!! GIVEAWAY !!! Emsisoft Anti-Malware 5.0

Status
Zamknięty.

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jak widać - jest tylu chętnych na niego,więc program jest super.Nie wygrałam porzednio,więc próbuję dalej.Pozdrawiam!

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Podpisuję się wszystkimi klawiszami z przed piszącymi...Emsisoft Anti-Malware 5.0 klasa z górnej półki, miałem (wypróbować może go każdy) więc piszę z własnych doświadczeń, może w ustawieniach domyślnych czułość(heurystyka) czasami za wielka ale to może i lepiej. Na końcu skanowania raczej każdy przegląda co tam jest do usunięcia i decyzja należy do użytkownika lub- ratujemy się pomocą analizy z Emsisoft. Do tego można teraz z tej samej stajni OnlineArmor Free lub konkurencję, jak już wspominano Commodo Firewall i mamy prawie twierdzę! Qrczę rok spokoju no może się uda- w końcu nadzieja nas tu przywiodła :) Teraz mała wazelinka ale.. brawo admin za tak częste i co ważne warte licki w konkursach,oby tak dalej a Programy Za Darmo nie zginą...! Pzdr!

maniek8902

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry program,, bardzo bym chciał wygrać jedną licencję na ten soft,słyszałem że jest bardzo skuteczny.Bardzo dobrze spisywał by się obok mojego nortona jako uzupełnienie ochrony.Może szczęście się uśmiechnie do mnie i wygram jedną licencję na ten wspaniały programik.Takie konkursy to wspaniała sprawa,oby tak dalej się ta stronka rozwijała,admin górą. :D

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Brałem udział w poprzednim konkursie i tak jak wtedy napiszę jeszcze raz że program jest świetny- używam wersji darmowej a wersja pro będzie naprawdę dobrym uzupełnieniem mojego antywirusa

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo dobry program z ochroną w czasie rzeczywistym. Świetnie zastąpi antywira. Przydałaby się licencja na niego.

A

Anonymous

Świetny program! Jak już ktoś pisał jest bardzo lekki i do tego niesamowicie skuteczny! Wyleczył mojego kompa bez żadnych problemów :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I just want to say thanks. Please Do Not count me.

Thanks,
Grr

spoczko

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam serdecznie.

Jest to jeden z lepszych i mało obciążających system aplikacji z jakim miałem okazje pracować. Wart polecenia nawet w przypadku gdy trzeba było by za niego zapłacić.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Rozwiązanie konkursu :)

il6SF.jpg

Wygrali :

- pilot37
- Leszek55
- jan13

GRATULACJE!

Do zwycięzców zostaną rozesłane PW.