Konkurs ! / Giveaway ! - ExtremeCopy Pro

Status
Zamknięty.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Obecnie kopie zapasowe robię ręcznie kopiując moje dane ma zewnętrzny dysk. W ten sposób mam pełną kontrole nad tym co chce skopiować, gdzie i jak. Oszczędzając miejsce bo już mi go wiele nie zostało. Jednak irytujące jest to, że czasem pojawiają się głupie błędy w trakcie kopiowania. Na przykład system nie daje sobie rady z niektórymi plikami bo ich ścieżka jest zbyt długa. Musze potem kopiować te pliki w inny sposób i innym programem weryfikować czy skopiowało się wszystko. Ten program rozwiązałby moje problemy.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway!
Extrem Copy Pro is a very useful tool which can copy or move high volumes of files / folders quickly and accurately. You never have to abort a copy or move task just because the program has encountered an error. Those Failed files will be skipped and their names stored in a log file which you can later use to finish the incomplete task. This will save you a lot of trouble and time to repeat the entire copy/move task again.

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
na bieżąco korzystam z kilku lokalizacji dyskowych (stacjonarnych, portable i usb) i tak jak wielu, mnie również przydałby się program do przenoszenia i kopiowania danych, szybki, sprawny, łatwy w obsłudze a przede wszystkim - skuteczny.
program bardzo dobry, miałem możliwość wypróbowania. i choć nie mam za dużo szczęścia, to biorę udział w konkursie. mam nadzieję, że tym razem wypali.
dzięki za konkurs.
powodzenia dla startujących.
pozdrawiam fg

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

It is a good application to have on your machine as it seems to me that it is fast and better than the default windows.
I never had an opportunity to use it and would like to win a license key to use it to it's full potential.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

IX0Ky8E.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Gratulacje!

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54962
Gratulacje!!

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
Załapałem się :) Gratulacje dla reszty wygranych.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Suuuper - gratuluję pozostałym zwycięzcom. :hura
Potwierdziłem już - PM poszło. :klawik.

Status
Zamknięty.
Do góry