Hitman Pro to bardzo dobre narzędzie. Mała ilość False positive i bezkonfliktowe działanie z innymi programami antywirusowymi to największe zalety tego skanera. Wart polecenia.
HitmanPro jest skanerem online do sprawdzania czy system nie został zainfekowany. Co ważne, przy braku dostępu do Internetu identyfikacją zagrożeń zajmuje się wbudowany skaner behawioralny.
Program wykorzystuje silniki takich aplikacji jak G Data, Dr.Web, IKARUS oraz Emsisoft, dlatego przez wielu uważany jest za jedno z najlepszych uzupełnień programu antywirusowego.
Godny zaufania, osobiście polecam.
Do tej pory nie udało mi się trafić wersji pro choć wiele razy próbowałem, a program zacny wielce ...
I nie ma bata - jest skuteczny, kompatybilny z większością AV i po PL.
Zalet ma więcej, ale pisali o tym przedmówcy, więc sobie daruję wychwalanie "pod niebiosa" tego piekielnie skutecznego "ustrojstwa".
Konkurs "zajefajny" - chętnych wielu - licka jedna.
Chciałbym mimo wszystko spróbować, bo przydałby bezpieczeństwa mojemu kompkowi ...
Podziękował za szansę ...
Dlaczego chciałbym wygrać ?? ...- ano dlatego żeby dostać licke
A teraz tak na serio
Większość czasu mój kompek chodzi w trybie SHADOW MODE więc istnieje b.małe a wręcz zerowe prawdopodobieństwo że coś się przedostanie na rzeczywisty system Jednocześnie słowo "większość " sugeruje że zdarzają się dni kiedy tryb ten jest wyłączony a wtedy różnie bywa .... i właśnie z tego powodu przeskanowanie systemu przez HP ( z daj Boże wygraną licką ) i MBAM pozwoli mi odetchnąć z ulgą
Jeden z najlepszych skanerów na żądanie. Broń mocnego rażenia dzięki wykorzystaniu świetnych silników skanujących i technologii chmury. Na dodatek skanuj system w kilka minut i potrafi usunąć wyrafinowane zagrożenia, jak np. rootkity.
Może jeszcze zdążę no więc, chciałbym wygrać tego kosiarza wirusów ponieważ jest to jeden z lepszych skanerów na żądanie, byłby to dobry dodatek do mojego zabezpieczenia, i też napiszę Ci że brałem chyba wszędzie konkurs, na tą aplikację i nie udawało mi się i może uda mi się tym razem. Ale pożyjemy zobaczymy.
Chcę wygrać ten program, ponieważ jest on lekki dla systemu i niesłychanie skuteczny przy zachowaniu prędkości skanowania. Świetnie dopełni zabezpieczenia, które aktualnie stosuję, jako skaner drugiej opinii. HitmanPro - jego działanie w chmurce oraz klika silników jakie wykorzystuje, utwierdza mnie w przekonaniu, że warto go mieć by zapewnić sobie optymalnie bezpieczny komputer. Serdecznie dziękuję za konkurs, pozdrawiam
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.