Konkurs ! / Giveaway ! - HitmanPro

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
557
Hitman Pro to bardzo dobre narzędzie. Mała ilość False positive i bezkonfliktowe działanie z innymi programami antywirusowymi to największe zalety tego skanera. Wart polecenia.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
HitmanPro jest skanerem online do sprawdzania czy system nie został zainfekowany. Co ważne, przy braku dostępu do Internetu identyfikacją zagrożeń zajmuje się wbudowany skaner behawioralny.
Program wykorzystuje silniki takich aplikacji jak G Data, Dr.Web, IKARUS oraz Emsisoft, dlatego przez wielu uważany jest za jedno z najlepszych uzupełnień programu antywirusowego.
Godny zaufania, osobiście polecam.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Do tej pory nie udało mi się trafić wersji pro choć wiele razy próbowałem, a program zacny wielce ... :ok
I nie ma bata - jest skuteczny, kompatybilny z większością AV i po PL. :ok
Zalet ma więcej, ale pisali o tym przedmówcy, więc sobie daruję wychwalanie "pod niebiosa" tego piekielnie skutecznego "ustrojstwa".
Konkurs "zajefajny" - chętnych wielu - licka jedna. :scratch
Chciałbym mimo wszystko spróbować, bo przydałby bezpieczeństwa mojemu kompkowi ... :zawsty :wariat :dziwak
Podziękował za szansę ... :dziękuję

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać Hitmana Pro, bo w ten skutecznie bym zabezpieczył swojego PC przed malware.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
znakomity skaner z możliwością usuwania wirusów .chcialbym wygrac ten skaner bylby dobrym wsparciem do antyvirusa jaki mam. :dziękuję

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dlaczego chciałbym wygrać ?? ...- ano dlatego żeby dostać licke :p
A teraz tak na serio
Większość czasu mój kompek chodzi w trybie SHADOW MODE więc istnieje b.małe a wręcz zerowe prawdopodobieństwo że coś się przedostanie na rzeczywisty system Jednocześnie słowo "większość " sugeruje że zdarzają się dni kiedy tryb ten jest wyłączony a wtedy różnie bywa .... i właśnie z tego powodu przeskanowanie systemu przez HP ( z daj Boże wygraną licką :dziwak ) i MBAM pozwoli mi odetchnąć z ulgą

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Powiem krótko:Chciałbym wygrać gdyż jest to bardzo dobry skaner który w znaczący sposób zwiększa bezpieczeństwo komputera.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jeden z najlepszych skanerów na żądanie. Broń mocnego rażenia dzięki wykorzystaniu świetnych silników skanujących i technologii chmury. Na dodatek skanuj system w kilka minut i potrafi usunąć wyrafinowane zagrożenia, jak np. rootkity.

A

Anonymous

Może jeszcze zdążę no więc, chciałbym wygrać tego kosiarza wirusów ponieważ jest to jeden z lepszych skanerów na żądanie, byłby to dobry dodatek do mojego zabezpieczenia, i też napiszę Ci że brałem chyba wszędzie konkurs, na tą aplikację i nie udawało mi się i może uda mi się tym razem. Ale pożyjemy zobaczymy. :)

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać ten program, ponieważ jest on lekki dla systemu i niesłychanie skuteczny przy zachowaniu prędkości skanowania. Świetnie dopełni zabezpieczenia, które aktualnie stosuję, jako skaner drugiej opinii. HitmanPro - jego działanie w chmurce oraz klika silników jakie wykorzystuje, utwierdza mnie w przekonaniu, że warto go mieć by zapewnić sobie optymalnie bezpieczny komputer. Serdecznie dziękuję za konkurs, pozdrawiam:)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Chcę wygrać ten program ponieważ jest bardzo skuteczny i szybki. Jest jednym z najlepszych skanerów na żądanie dlatego chciałbym wygrać ten program

A

Anonymous

Proszę bardzo-wyniki konkursu :) :

GXXbg.png

Lickę wygrywa kolega @Char-gratuluję :ok -bonusa wysyłam na PW

A

Anonymous

No cóż nie udało się tym razem, ale może kiedyś w przyszłości mi się uda. :)
Ale wracając do tematu, Gratuluję zwycięzcy :)

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje Char :piwko

Do góry