Konkurs / Giveaway!! Kaspersky Total Security 2017

Status
Zamknięty.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

I would like to win a license because Kaspersky Total Security is a full-featured suite with parental control, firewall, and backup (for PC only). It also consists of a password manager, data encryption, secure file deletion and a lot more useful features embedded into it. KTS is a bit heavy on system resources but worth every bit of it.

M

mohammadwasi7861

Thanks guardian for this giveaway.

Why do you want to win a license for "Kaspersky Total Security 2017 ?
I want to win this because of strong security, Kaspersky detect many software which seem normal but takes our privacy which other AV cannot detect. It mean don't trust on any software till you search about it, and try it in VM before install in your real machine.

:)

mrsurfer77

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Witam!Zgłaszam się do konkursu Kaspersky Total Security.Ponieważ właśnie kończy mi się licencja roczna na program Kaspersky Internet Security dlatego chciałbym wygrać w konkursie nową licencje na program Kaspersky Total Security i zainstalować ten program.Nadmieniam że Kaspersky dobrze chroni mojego laptopa.Pozdrawiam. :dziękuję

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Na początek chciał bym podziękować Guardian za zorganizowanie tego konkursu.Bardzo chętnie zainstaluje ten program na moim komputerze Jest to program numer jeden i zawsze jest w ścisłej czołówce ,a dzięki wysokiej wykrywalności i zaporze jest to forteca nie do przejścia.Dlatego chętnie widział bym go na moim komputerze.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Serdeczne podziękowania dla guardian za zorganizowanie konkursu oraz dla Kaspersky Labs
za udostępnienie licek na ten bardzo popularny pakiet.
Chętnie biorę udział w konkursie ponieważ kaspersky to mój pierwszy antywirus i mam do niego sentyment.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway!
The most favorite feature of Kaspersky Total Security 2017 is the provision of a link of backup to a folder on your Dropbox account. A wizard will guide you through the process of configuring this backup job. You can start by choosing which files to back up. If you accept the default configuration, it backs up everything in your Desktop and Documents folders and their subfolders. You can choose the backup destination which can be your Dropbox account or even to any local, removable, or network drive at your choice.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Cenię Kaspersky'ego od lat, a aktualnie nie mam żadnego pakietu ochronnego poza MBAM.

Podziękowania dla Organizatora i dla Sponsora!

:england

Areopagita

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
I want to win the license because Kaspersky Total Security is antivirus, browsing protection, firewall, exploit protection and ..... Thanks for the contest guardian! :dziękuję

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Pakiet Kaspersky Total Security od wielu lat uważany jest za najlepszy dostępny program antywirusowy. Rewelacyjnie wypada w niezależnych testach. Do tego dochodzą świetne moduły, takie jak: menadżer haseł, ochrona rodzicielska, anty phishing i wiele innych. Bardzo zależy mi na licencji na ten program z uwagi na świetną ochronę, którą zapewnia.

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry konkurs, dziekuje za to, ze jest.
Chce wygrac, bo mam zamiar kontynuowac moja przygode z programem Kasperksy. Obecnie uzywam Kaspersky Internet Security, ale jak sie skonczy to bardzo chce miec Kaspersky Total Security.
Dziekuje!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Kaspersky is one of the best security packages. It is always at the top when it comes to detection. In addition, it provides protection for passwords and files. It has a very good firewall and protects the privacy and identity, and has a module safe money.
Thank you guardian for the giveaway.

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
A wee while to go to join in for your chance to win.... :hura

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Mam nadzieję że zdążyłem do grupy startującej w konkursie. Program używałem poprzednio na laptopie i nie miałem żadnych zastrzeżeń. Jego wysoka skuteczność odzwierciedlana jest w wielu rankingach, a nowe funkcje i ochrona urządzeń mobilnych na jednej licencji jest kusząca. Obecnie stoję przed tematem instalacji oprogramowania antywirusowego i chętnie wezmę udział tym bardziej że licencja jest całoroczna.

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
thread closing in a few minutes... do you have your entry in ?? ??

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
thread closed while I check each entry has followed our giveaway rules !!

Status
Zamknięty.
Do góry