Konkurs ! / Giveaway ! - Kerish Doctor 2016

Status
Zamknięty.

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
Na wstępie pragnę podziękować koledze ORGANIZATOR za konkurs, możliwość wygrania licencji na trzy lata tego bardzo dobrego programu z elektryzowała mnie ale pewnie nie tylko mnie. Posiadam i użytkuje ten program na jednym lapku od pewnego czasu i zero problemów ,urządzenie działa stabilnie a bywało różnie. Jak większość kolegów korzystałem z CClener i innych tego typu programów ale odkąd zagościł u mnie Kerish Doctor wszystko się zmieniło. Licencja kończy mi się w styczniu 2017 co prawda ale takiej okazji nie przepuszczę. Życzę powodzenia innym uczestnikom a ilość licencji (99) pewnie jak nie wszystkich to w większości zadowoli.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Posiadam ten program na jednym ze swoich komputerów i uważam, że jest jednym z najlepszych programów do optymalizacji systemu.
Działa w tle i na bieżąco naprawia błędy. Używam go również do optymalizacji gier. Ma wiele innych przydatnych funkcji . Nie wypróbowałem jeszcze wszystkich, ale jest ich mnóstwo.
Przydały mi się również na moim laptopie. Dlatego biorę udział w konkursie.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Super konkurs - i dzięki Ci za to kolego ORGANIZATOR.
Program Kerish Doctor znam ze słyszenia - ma dobrą opinię, a tym samym zasłużył sobie i ma szansę wykazać się "na moim kompie".
Ostatnio przymuszony niejako ponagleniami o darmowej aktualizacji do WIN 10 zdecydowałem się skorzystać.
Potestowałem - całe 2 dni i stwierdziłem, że nie ma się co mordować z "klockowym systemem" /Chociaż WIN 8 to według mnie jeszcze większy klocek/. :wariat
Obecnie używam Ashampoo Win optimizer 14, wcześniej testowałem całą masę innych programów tego typu /oczywiście każdy na innym sprzęcie albo zmieniałem program po reinstalacji systemu/.
Tu zastrzeżenie.
Testy te nie mogą uchodzić za obiektywne, choćby ze względu na różnicę wersji oprogramowania /czasem i systemu Windows/ w czasie testowania.
ToniArts - EasyCleaner mega wypas do wersji XP włącznie - nie wiem czemu nie rozwijany dalej
jv Power Tools - był też best i super
CCleaner - od zawsze był dobry - byle zbytnio nie kombinować ze zmianami w ustawieniach
TuneUp Utilities Pro - rewelacyjny pod Win XP - wersja Pro była świetna i godna polecenia
Glary Utilities - rywal tego powyżej /dla mnie mniej sprawny/,
Abelssoft - JetDrive - wersja pro była zbyt uboga, a za Ultimate chcieli zbyt dużo
WinUtilities - ten mi rozłożył system /blue screen-ami/
Odkurzacz - po nim też przywracałem system
Bluesprig JetClean Pro - dla mnie rewelacja - zero problemów - szybki system i net
Ashampoo Win optimizer 14 - niby problemów specjalnie nie ma, ale miłością też do niego nie pałam.

Przez lata się naciułało trochę ... Bywało różnie - jednak te z pogrubioną nazwą były i wyjątkowe i skuteczne.
Ciężko wybrać program do optymalizacji w zakresie "wszech czasów".
Na dzisiaj wygrałby Bluesprig JetClean Pro - chętnie bym wrócił do niego. :ok
Czy Kerish Doctor go przebije ? Tego nie wiem, ale chętnie sprawdzę kolejny "ulepszacz" ... :szef

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thank you very much for the giveaway. I tried many programs to optimize and accelerate my system. First, I was using CCleaner then I installed IOLO System mechanic and used it for sometime. Also I used ashampoo winoptimizer for some time before. Recently, I moved to Kerish Doctor 2016. It is one of the best programs in this category. It optimized and accelerate my system with cleaning of unnecessary files (for example digital trash, application cache files) in a good and efficient way. In addition, it offers real time correction of registry errors and protection against malware. The program is easy to use with friendly user interface. My system errors and crashes are reduced much more than before.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Oczywiście że biorę udział. Używam tego softu obecnie. Licencja wygaśnie mi w przyszłym roku więc chętnie przedłużę ją do 2019. Mnie ten program bardzo się podoba.

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Hi is one of the best optimizers that used what I like most are the recommendations you make to make the system work more light, my Favori programs are Wise Care and Kerish Doctor 2016 I would like to have another license for my other PC, thanks for the giveaway.

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
Używam niemal od 3lat za 8 m-cy skończy mi się aktualna licencja więc dobrze by było mieć możliwość jej przedłużenia o kolejne trzy lata :ok
Wielkie dziękuję tak darczyńcy jak i organizatorowi :dziękuję

vorilhon

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam! Żal byłoby przejść obojętnie obok tak świetnego softu, jak Kerish Doctor! Miałem go przez ostatni rok, niestety, przespałem ostatnia promocję i ... zostałem bez tego softu, bardzo przydatnego dla Win10, szybciej po prostu system sie wczytywał, brak śmieci, powiadomienia ok, ogólnie świetny, same plusy!!! W życiu zawsze mam pod górkę, a więc przydałby się ten soft na poprawę humoru!!! Może się uda, może...

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używam tego programu od dłuzszego czasu więc warto spróbować zdobyć możliwość przedłużenia licencji.
Kerisha uważam za najlepszy z programów do optymalizacji. Kiedyś używałem Wise Care lub Advanced System Care ale niespecjalnie byłem z nich zadowolony...

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Świetny program do optymalizacji i oliwienia systemu. Jestem zainteresowany!
Podziękowanie za konkurs.

pozdr.,

:england

A.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53032
Również dołączę grona na ten wyśmienity program do konserwacji komputera, program naprawdę
cudeńko, jeśli chodzi o optymalizację i sprzątanie kompa .
Dzięki za konkursik :piwko

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
Great optimizer for windows PC..
Would love to try it once again..
Thanks for the giveaway
Wooah 99 keys to giveaway :ok , I thinkI will surely get one :yahoo

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam
W wielkim skrócie podam kilka programów z których korzystałem i ocenię je
2000-2004 Norton Utiliities, Norton SystemWorks - Dobry program rozwiązujący i czyszczący, tyle że w tym czasie też nie było dużo dziadostwa
2001 -2006 Advanced System Optimizer - Szybki i był jednym z pierwszych programów, które instalowałem po reinstalkach
2004 System Mechanic - Gdyby był po polsku :|
2004-2006 TuneUp Utiliities - wtedy to nie była żadna rewelacja
2006 - Ashampoo WinOptimizer 1 i 3 - Natychmaist się odbiłem
Później darmowe jak np. Odkurzxacz, CCleaner i aby nie przedłużać pominę kolejne lata
...
2015 Korzystałem z AVG PC TunbeUp (był dobry do 2013 r. pod nazwą TuneUp Utiliites), który niedługo później wyleciał z dysku (bo od przejęcia przez AVG strasznie muli system)
Zastąpiłem go Ashampoo WinOptimizerem 12.
A od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem szybkiego, sprawnego i zbytnio nieprzeszkadzającego Kerish Doctora 2016 na który licencja mi się kończy w przyszłym roku, więc bardzo chętnie bym ją przedłużył o kolejne 3 lata

Zgłaszam się do udziału i polecam innym udział!

Życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Dzięki za konkurs.
Programu używam od kilku miesięcy z promocji (z gazety) i niebawem kończy się licencja,więc fajnie było by wygrać i korzystać nadal z tego programu.Jest to jedyny tego typu soft do którego dałem się przekonać i jeszcze się nie zawiodłem.
Po za tym od zawsze używam CCleaner free.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
Oj coś mało chętnych na ten zacny program, 99 licencji trzyletnich :diablo , bierzcie dla rodziny, znajomych, sąsiadów, proboszcza, burmistrza, radnych, koła gospodyń miejskich i wiejskich ;) ...

Status
Zamknięty.
Do góry