Konkurs ! / Giveaway ! - NordVPN

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki artoor za konkurs i dla Pana Chrisa za licki.
NordVPN to chyba jeden z lepszych VPNów. Po artykule z pierwszego linku
trzeba przyznać, że firma traktuje prywatność i anonimowość swoich
użytkowników bardzo serio. Z tego powodu przystępuję też do konkursu i
ja. NordVPN pod wieloma względami jest po prostu bezkonkurencyjny -
żadnych logów - żadnych śladów :dziękuję

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Podoba mi się to, że są serwery aż w 25 krajach. Chciałbym wygrać, aby móc chronić moją prywatność i mieć dostęp do stron niedostępnych w Polsce.
Obecnie mam Private Internet Access i nie ma tylu państw dostępnych do wyboru.

A

Anonymous

Witam :hi biorę udział w konkursie :krzyk
(polubione na fb)
NordVPN to stosunkowo mało znany jednak naprawdę ciekawy program :guma
z tego co wiem oferuje dobrze wszystkim znane Tor over VPN rozwiązanie, które wysyła już zaszyfrowane dane do światowej sieci Tor. Dzięki czemu niemożliwe jest śledzenie źródła. Nie przechowuje żadnych logów.
Nie ogranicza prędkości netu :klawik. (podobno)
i właśnie to sprawia ze skusiłem się na możliwość wygranej :)
dzięki za konkurs :ok

brahmefe

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Healthy Internet experience is the service that you have to use for your life.

Feeling the smooth and fastest VPN software that hold the log.
I use essential software needed for a fixed rope, I found necessary to overcome the restrictions in the region.

Thank you for a great giveaway software.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12420
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Dzięki artoor za ciekawy konkurs. :buziakk
Polubiłem NordVPN na G+.
W programie najbardziej oprócz podejścia do bezpieczeństwa i dużej ilości serwerów podoba mi się cena, która jest, w porównaniu do innych tego typu usług bardzo konkurencyjna. Sam program chciałbym wygrać ponieważ czasem zdarza się sytuacja, w której trzeba zacierać ślady lub zdjąć barierę terytorialną a w dodatku licencja (nawet półroczna) pozwoli mi dogłębnie przetestować usługę i w przypadku korzystnych doznać przenieść się na stałe z konkurencyjnego programu, z którego korzystam już od ponad 2 lat i którego mam już powoli dość.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Chce wygrac ten program,ponieważ cenie sobie anonimowość i prywatność w sieci .Ten program to zapewnia :ok Skonczyła mi się też licencja na program SecurityKISS .
Zgłaszam udział w programie.
Dziękuje :dziękuję i pozdrawiam :francuz

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Na wstępie dzięki za konkurs :dziękuję
Nie testowałem tego VPN-a więc mogę napisać tylko z opisu co mi się najbardziej podoba. A więc dość duża liczba serwerów bo jest ich 25, dedykowany IP, funkcja Automatic Kill Switch oraz DNS Leak Resolver no i to że nie przechowuje logów.
Chciałbym wygrać aby móc chronić swoją prywatność w internecie, czasami też przyda się taki program aby skorzystać z promocji dostępnej tylko dla jednego kraju lub do korzystania z takich serwisów jak Netflix, Hulu itp.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Mam słabość do Panamy... wiele razy korzystałem z VPN`ów usytuowanych w tym kraju......może bardziej bezpiecznych, co jednak nie zmienia faktu, że NordVPN jest łakomym kąskiem. Co mi się u nich podoba?...polityka prywatności...w porównaniu z innymi tego typu serwisami jest znacząco bardziej przyjazna anonimowości....hmmmm przydałoby się to sprawdzić jak to wygląda w rzeczywistości ...jacyś chętni :jezyk W dobie wszechobecnej i ciągle narastającej inwigilacji wiadomym jest, że taka usługa to skarb i dlatego biorę udział w konkursie :jezyk

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Dziękuję za udział w konkursie!

Pierwszych pięć wylosowanych osób (od 1 do 5) otrzymają 1-roczną subskrypcję, natomiast kolejnych pięć (od 6 do 10) otrzymają 6-miesięczną subskrypcję na rewelacyjny NordVPN. Oto lista zwycięzców:

yWoyGiL.jpg

guardian, Elvis_JXL, alojzy, andyxa, ktośtam
alberto, juhuhu, Manila, matroska, MyDreams

Macie 24h na potwierdzenie wygranej. Proszę o PW z adresem e-mail na który Pan Chris prześle do Was kod aktywujący.

You have 24 hours to confirm your prize. Please send me a PM with your e-mail address so that Chris could send you an activation code.

Gratuluję zwycięzcom i raz jeszcze dziękuję Panu Chrisowi, za sponsorowanie subskrypcji dla użytkowników PzD :dziękuję

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Gratulacje dla wygranych !!

A

Anonymous

Gratulacje dla pozostałych szczęśliwców :piwko
A dla Artura i Chrisa też po :piwko za ten wspaniały konkurs!

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
dziękuję dobrych ludzi, to jest niesamowite :yahoo

if my attempt at translation is incorrect I apologise : thank you good people, this is AWESOME :yahoo

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję i gratulacje dla pozostałych wygranych :piwko

Do góry