Konkurs ! / Giveaway ! - NordVPN

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
artoor :dziękuję , Chris :dziękuję
Gratuluję pozostałym wylosowanym.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Gratulacje
...ale tak się zastanawiam czy podając mejla, który był wymogiem sponsora użyliście jednorazowej skrzynki specjalnie utworzonej na potrzeby tego konkursu z wykorzystaniem innego vpn`a i innej przegladarki?
Bo jeśli nie to znaczy, że wcale nie potrzebujecie tego konkretnego VPN`a ( oferującego w miarę duże bezpieczeństwo).... :guma

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
remool, sądzę że "tutejsi" raczej nie przekraczają nie tylko czerwonej linii, ale nawet różowej :sarkazm

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Nooo dokładnie... teraz będą używać działa polując na wróble :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30078
Miasto
Trololololo
zapomnieliście jeszcze o jednym, rejestracji na forum z jakiegoś VPNa + mail tymczasowy :zaciesz :guma :zaciesz :bea

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
OXYGEN THIEF napisał:
zapomnieliście jeszcze o jednym, rejestracji na forum z jakiegoś VPNa + mail tymczasowy :zaciesz :guma :zaciesz :bea

Oj tam, ZenMate wystarczy przecież :klawik. Jakbyśmy czapkę niewidkę ubrali :yahoo , zwłaszcza jak się nie wyłączy czegoś tam :dziwak

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
no czasem się popełnia błędy ale w myśl zasady

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
punkt 12 mojego wpisu musi już tak zostać

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Adresy e-mail wszystkich zwycięzców zostały wysłane do Chrisa. Teraz należy oczekiwać na wiadomość od niego. Proszę w tym miejscu o cierpliwość. Zaczął się weekend więc nie ma co zakładać, że kody trafią przed poniedziałkiem - lepiej założyć, że nieco później ;)

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Dla tych co będą mieli wątpliwości wystarczy przejść pierwszą stronę i konto powstaje nie trzeba klikać w kup , potem można spokojnie przejść do sign in i się zalogować i wysłać nazwę konta do supportu

Po napisaniu do supportu dostaję :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ciekawe napisałem, że wygrałem w konkursie

Okey już poprawione jest.

No rozpoznaje kaspersky instalkę jako zagrożenie - nie udało mi się przekonać kaspersky do instalacji musiałem wyłączyć kaspersky

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Szanowni zwycięzcy - otrzymałem e-maila od Chrisa. Cytuję:
(...) I passed the winning list to our support management, they'll be contacted soon. I think people can claim their prize in 30 days, it's quite reasonable time :) Soon we'll have new awesome apps for all platforms so our service will be even better for them.(...)
Czyli w niedługim czasie możecie się spodziewać kontaktu ze strony supportu NordVPN. W ciągu 30 dni należny potwierdzić wygraną.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Również otrzymałem od nich maila. Trzeba konto założyć i przesłać login. Czekam na zwrotną wiadomość od firmy.

Do góry