Konkurs ! / Giveaway ! - PowerISO 5.7

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Kiedy ogłoszenie wyników? Mam niespodziewajkę dla pierwszej osoby, która się nie załapie na licencję (żeby ją pocieszyć) ;)

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Wyniki:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zwycięzcom gratuluję i proszę o wysłanie na PW danych (loginu i adresu email) dla producenta do wygenerowania licencji.
Termin na przesłanie danych mija jutro (16.09.2013 r.) o godzinie 18:00 (Strefa czasowa - UTC +1). Jeśli do tego czasu nie otrzymam danych nagroda przechodzi na kolejną osobę z listy.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki! :yahoo

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Gratulacje dla zwycięzców :)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Andy napisał:
Wyniki:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zwycięzcom gratuluję i proszę o wysłanie na PW danych (loginu i adresu email) dla producenta do wygenerowania licencji.
Termin na przesłanie danych mija jutro (16.09.2013 r.) o godzinie 18:00 (Strefa czasowa - UTC +1). Jeśli do tego czasu nie otrzymam danych nagroda przechodzi na kolejną osobę z listy.

Właśnie przyszła licencja, jeszcze raz bardzo dziękuję za konkurs! :ok

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Dlaczego niestety? Powinieneś się cieszyć :)

Od Andy'ego dostałem informację, że wszyscy laureaci otrzymali już licencje. Zgodnie z moją obietnicą pierwszy, który nie wygrał, w tym wypadku Dark, otrzymuje ode mnie dodatkową licencję na PowerISO. Nie jest to co prawda licencja na jego mail, ale myślę że będzie działać równie niezawodnie. Gratuluję koledze. Licencję prześlę na PW.

Do góry