Konkurs ! / Giveaway ! - The Bat! v6 Professional Edition

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
the-bat-professional-edition-v-5x.jpg

Dzięki uprzejmości Pana Alexandra Petrari mam do rozdania 5 licencji na The Bat! v6 Professional Edition

The Bat! to bardzo proste w obsłudze a zarazem zaawansowane narzędzie służące do obsługi poczty e-mail. Mnogość ustawień i konfiguracji tego programu jest wprost zaskakująca. Ograniczeniem może być tu tylko nasza wyobraźnia. Możemy w nim ustawić jednocześnie wiele kont pocztowych, mamy do dyspozycji zaawansowane metody filtrowania poczty za pomocą reguł które możemy tworzyć sami w celu np. pozbycia się niechcianej poczty (Spamu). Filtrowanie nie tylko do odpowiednich zakładek/folderów ale też ustawianie przekierowania, przekazywanie dalej, bądź ustawianie potwierdzenia odbioru.

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać The Bat! Professional Edition (Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów).
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 08.03.2014

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win The Bat! Professional Edition(You should have a minimum of 10 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 08.03.2014

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Re: Konkurs ! / Giveaway ! - The Bat! v6 Professional Editio

A to niespodzianka. Właśnie szukałem konkursów na najnowszą wersję The Bat! a tu na naszym forum taki konkurs.
Dlaczego chciałbym wygrać najnowszą wersję? Sprawa wygląda tak, że od dłuższego czasu ponownie używam klienta pocztowego do przeglądania poczty. Na chwilę obecną jest nim The Bat! Voyager w wersji 3.99, którego mam z czasopisma komputerowego. Z racji że używam tego programu w wersji 3.99 jest rzeczą oczywistą, że chciałbym się przesiąść na najnowszą wersję programu. Jednakże jak na chwilę obecną cena najnowszej wersji Pro jest trochę zaporowa, 174 zł to trochę dużo biorąc pod uwagę, że najtańszego Windows 7 HP można już kupić za ok. 320 zł.
Dlatego chętnie skorzystam z okazji i piszę się na konkurs.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11

Używałem go kilka lat temu. Niestety skończyła mi się licencja i przesiadłem się na Thunderbird-a. Jednak uważam, że The Bat jest o niebo lepszy tj. bardziej stabilny,ma więcej możliwości konfigurowania, lżejszy dla mojego kompa.
Dlatego zgłaszam udział w Konkursie.

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Korzystałem z wersji trial tego program i byłem zadowolony. Niestety już jakiś czas temu skończyła mi się wersja testowa tego programu, dlatego właśnie chciałbym wygrać licencję na The Bat! v6 Professional Edition. :)

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4

Własnie kończy mi sie licencja na darmową aktualizację nietoperza wiec z chęcią powalczę o jej przedlużenie bo program zacny :jezyk

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok

Uzywalem wielu programow do obslugi poczty jednak zaden nie moze sie rownac z Nietoperkiem :)Prosty a zarazem potezny ,mnogosc funkcji ,taki pownien byc kazdy program jednak narazie takie jet tylko The Bat .
Z checia wezme udzial w konkursie.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10

would seem odd if I just buy outlook, this time I just opened an email through the browser but I just feel open multiple email accounts sometimes make it difficult, I need a powerful application that can manage my email account and it looks like The Bat! v6 Professional Edition is the most appropriate choice for me
thank you very much for making this giveaway

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21

Program ,który miałem wersji testowej . Fajny program ,tylko cena mniej ciekawa.
Zgłaszam udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218

Według znawców to najlepszy klient pocztowy z mnóstwem możliwości konfiguracji.
Mam nadzieje, że mogę się o tym przekonać, jeśli dopisze mi szczęście.

Dziękuję za konkurs! :england

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

I ja spróbuję szczęścia :) Posiadam wersję, która nie pozwala na dalsze aktualizacje programu, a TheBat! jest zwyczajnie bezkonkurencyjnym klientem poczty elektronicznej. Proszę zatem wziąć mnie pod uwagę podczas losowania. A Organizatorowi i sponsorowi serdecznie dziękuję za konkurs i ofiarowane licencje na jego cel :)

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo

Na początku chciałem podziękować za kolejny dobry konkurs . Żeby nie było za łatwo to i ja wezmę udział w konkursie . A tak na poważnie moja licencja wygrana tutaj nie pozwala na aktualizację na wersję od 6 wzwyż . Jak wiadomo Nietoperz to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy klient poczty . Do tego dochodzi konfiguracja poprzez dodawanie wtyczek . Proszę mnie liczyc w konkursie :dziękuję

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58

Hm..tu nie potrzeba wielkiego uzasadnienia! Ten program w swoich możliwościach udowadnia dlaczego każdy chciałby go mieć.
Pozdrawiam

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Dzięki za konkurs na Bata!
Duże możliwości tego programu skłaniają mnie do przejścia na ten program pocztowy.

thank-you021.gif

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23

Konkurs pierwsza klasa. Klient e-mail THE BEST. Może i tutaj się uda.

Kto korzysta/ł z "Nietoperka" na pewno go docenia.

Oczywiście zgłaszam swój udział.

Pozdrawiam Konkurencję.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445

Dobra oferta Grzesiek, zresztą jak zawsze dobra robota. The Bat chciałbym dostać, aby wygodniej było obsługiwać pocztę, tak jak The Bat uważam, że najlepszym programem do pracy z pocztą elektroniczną.
Życzę wszystkim powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry