Konkurs ! / Giveaway ! - The Bat! v6 Professional Edition

Status
Zamknięty.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: Konkurs ! / Giveaway ! - The Bat! v6 Professional Editio

I ja też z wielką chęcią wezmę udział w konkursie o ten świetny program! Posiada on duże możliwości konfiguracji jak również współpracuje on z wieloma rodzajami serwerów pocztowych. Dziękuję za konkurs, życzę innym powodzenia :)

pof

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Z biegiem lat trochę przybyło mi kont pocztowych więc dobry program do ich obsługi by się przydał, z miłą chęcią wezmę udział w konkursie a nuż....

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272

Oh i ach co za gratka taki program u Was do wygrania-qrczę Fortuno sprzyjaj :) Miałem-korzystałem niestety nie dało kasowo rady przedłużyć legala i dziś korzystam z Thundderbird ale "kudy" mu tam do The Bat-toż to poezja mailowania i porządku z tym softem-to jest nadal No.1 ! Trzymam z a Was kciuki a swoje już obgryzam może coś to pomoże :) Pozdrawiam Forum i tak trzymać!

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5

To jedyny program pocztowy, który mi przypasował w 100%. Używam go od wersji 3.0, która była wiele lat temu w czasopiśmie "Komputer Świat Ekspert". Kolejne wersje kupowałem. Ze względu na zmianę polityki aktualizacji i zbyt częstym nowym płatnym wersjom pozostałem przy wersji 5.8.
Bardzo chciałbym wygrać 6 :klawik.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2

Nie wiem czy to dlatego, że jestem starej daty użytkownikiem poczty e-mail, ale wolę do obsługi poczty używać klienta zainstalowanego w komputerze niż przeglądać przez www. Używałem starszej wersji The Bat-a, ale ze względu na brak licencji (i kaski na licencję) muszę się zadowolić czym innym. A Bat jest świetny, bardzo duże możliwości konfiguracyjne, bardzo dobrze radzi sobie z obsługą wielu kont. Jeśli uda mi się wygrać licencję na ten program będę mega szczęśliwy.

Jak zwykle wielkie DZIĘKUJĘ dla ORGANIZATORA za świetny konkursik :dziękuję

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym mieć ten program,gdyż mam kilka kont pocztowych i zależy mi na tym,aby poczta była ładnie pogrupowana,a nie wrzucona do jednego "worka". TheBat! pozwala to pięknie zrobić.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne

Szanse małe na wygraną, ale ... program jest niemalże idealny, jeżeli idzie o moje potrzeby. Z pewnością najlepszy program pocztowy. Podziękowania dla Organizatora oraz dla Fundatora licencji - Alexandra Petrari. Proszę brać mnie pod uwagę.

Pozdr.,

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Pewnie nie wygram ale spróbować warto, The Bat jest najlepszym i najbardziej intuicyjnym programem tego typu, mam starą wersje i bardzo chętnie go zaktualizuję.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58

Już jakiś czas nie korzystam z programów pocztowych, ale Nietoperz kusi. Super program, więc jak to się mówi: trzeba wysłać kupon, by dać sobie szansę na wygraną :jezyk

upy

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym popracować z tym programem, zawsze tylko thunderbird może czas najwyższy zmienić, tyle dobrego tu piszecie o The Bat że muszę spróbować szczęścia w tym konkursie może los się uśmiechnie :dziwak

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

Hi Organizator,
Thanks for this giveaway opportunity. Please count me in.

I like the following functions provided in The Bat Professional due to which I want to participate & win it.
1. encryption of messages while sending confidential information like passwords,
2. Spell checker dictionaries - to suggest and do correction for mistakes
3. Biometric authentication - this adds to the security feature

In general The Bat! is Fully loaded email client compared to MS Outlook, Thunderbird and Lotus Notes. Strong Encryption techniques, Built-In Backup/ restore facility for all of the configuration settings, address books and folders; import messages from other clients (new+old); independently developed HTML and Image viewing techniques makes it most wanting Email Client.

Apart from this some very noticeable features like Message Parking, powerful filtering system & rules - which makes life easier with emails.

Hope to be lucky to win this jewel.

Thanks,
Grr

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595

Dr7sgoF.jpg

ZF5H4j8.jpg

Proszę zwycięzców o przesłanie swoich adresów email

Gratulacje

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

congratulation-044.gif

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21

Gratulacje !!

upy

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Cóż, nie udało się, gratulacje dla zwycięzców!

Status
Zamknięty.
Do góry