Rozstrzygnięty Konkurs ! / Giveaway ! VoodooShield Pro

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.

VoodooShield is the best anti-executable software available right now and also it is very easy to use unlike others(AE). The latest version comes very close to like having the abilities of a standalone antivirus, but still running it along with a traditional antivirus is always a good choice and one of the advantages is that there are no known conflicts of VoodooShield with any anti-virus program.
Now, it includes a machine learning tool called VoodooAi which makes it stand above the rest in its class. It also supplements this machine learning engine with an other feature, where VoodooShield checks any blocked file against the database of a multi-engine antivirus scanning service. VS Pro can be tweaked as per our requirements.

Ostatnia edycja:

deathsmear

Świeżak
Reakcje/Polubienia
98
Miasto
Egypt
Great Thanks for exclusive event
i want to win as Voodooshield will protect my pc by pc lock so prevent getting infected plus high compatability with well known antiviruses

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki @angellomichel387
za organizację konkursu z super softem,
chętnych wielu i nagroda przednia.
Dlaczego chcę wygrać ?
bo używam tego softu już jakiś czas i potrzebuję licki na zabezpieczenie 2 komputera.
Program nie zjada dużo zasobów i w wersji pro ma więcej ustawień.Nie ma żadnych konfliktów z innymi programami
zabezpieczającymi komputer.Wszelkie zalety programu zostały już wymienione przez startujących w konkursie.
Jakby się udało to byłbym super zestaw na 2 komp / VS Pro + skanerek na żądanie i tyle/
Zabezpieczenie na najwyższym poziomie.
A licka LIFETIME to już marzenie.

ps
może wpis 13 w piątek nie nie będzie pechowy ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29958
Miasto
Trololololo
Ok, również się zapisuję :) Wygrać chcę choć licencja w przypadku mojej wygranej powędruje do starszej osoby której od czasu do czasu sprawdzam kompa.Jak wygram to oddam licencję + zyskam święty spokój :papież i pewność że komp będzie zawsze czysty :klawik

Wiem że jest wersja free ale w tej trochę obcięta jest konfiguracja + jakieś nag screeny a w przypadku starszego nie kumatego użytkownika nawet najprostsze powiadomienia mogą okazać się sporym problemem :zmęczony

Dzięki @angellomichel387 za konkurs i powodzenia dla wszystkich :mistrzunio

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53120
Ja też zapisuje się na ten wspaniały konkurs !! Na wstępie podziękowania dla @angellomichel387 za z organizowanie konkursu!!
Z VoodooShield mam do czynienia z tym programem ponad dwa lata ,najbardziej lubię w tym programie, że jest lekki skuteczny,
nie ma żadnych konfliktów z innymi programami i dobrze zabezpiecza komputer !!
Jak by jeszcze przytrafiła się Lifetime licka :suuper
Jeszcze raz podziękowania dla organizatora i powodzenia dla pozostałych uczestników!!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12362
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja też się chętnie zapiszę. Na moich komputerach jeśli chodzi o zabezpieczenia głównie korzystam z programów "anti-exe"bo najbardziej im ufam. Kiedyś wygrałem VoodooShield niestety licencja jest z ograniczeniem czasowym a program jest całkiem ciekawy. Tym razem jest lifetime więc spokój będzie na jakiś bliżej nieokreślony czas w zależności jaką licencje uda mi się wygrać:lupa

Dziękuję za cenny konkurs i życzę powodzenia pozostałym :piwek

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Zgłaszam się do konkursu na ten zacny program, ponieważ zapewnia dużo lepszy poziom ochrony komputera niż tradycyjny antywirus (białe i czarne listy, piaskownica itd..). Do tego wersja Pro ma dużo lepsze możliwości indywidualnej konfiguracji. A już naprawdę super bonusem jest możliwość wygrania licki lifetime.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44613
Miasto
Gdzieś w Polsce
Ja z chęcią również wezmę udział w tym konkursie o lickę lifetime. Dzięki swoim zaletom, VoodooShield zyskał wielu zwolenników, w tym również i mnie. Jest doskonałym, bezkonfliktowym i konfigurowalnym uzupełnieniem klasycznego zabezpieczenia. Nie obciąża systemu i jest prosty w obsłudze.
Angellomitchel387, dzięki za kolejny bardzo dobry konkurs.:ok

zmij

Wygadany
Reakcje/Polubienia
10
Zgłaszam sie z miła chęcia do konkursu na program którego nigdy nie używałem przez dłuzszy czas. Choć nieraz słyszałem , czytałem o nim wiele dobrego. Piaskownica , białe czarne listy itp.+ wersja pro. Inna filozofia ochrony niż tradycyjny antywirus. Warto spróbować.

Za tak wspaniały konkurs wielkie dzięki organizatorowi !!!

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
thanks Angellomichel for the giveaway.

Voodooshield is one of the excellent security software which doesn't depends on traditional definition based detections. It can lock down my pc from any unknown and unauthorised execution. Its ML/AI and advance snapshot are one of the best feature I like in Voodoshield. Used free version for a good time and liked it a lot but it had limited functionality in free version.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
165
Thanks for the Giveaway!
VooDooShield Pro is a different kind of antivirus software. It provides you with features of adjustable settings, enterprise-level functionality, advanced snapshots, no nag screens and technical support. It will lock your computer down entirely and prevents any unrecognized codes from running if that are not already white-listed when you start any kind of web application. It only works in a Windows environment and is proactive.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Konkurs kończy się dzisiaj i nie ma co kryć, że licencja lifetime to prawdziwa gratka. Moja licencja obejmuje jeszcze ponad 2 lata, więc po czasową licencję nie ustawię się w kolejce, ale licencja lifetime pozbawiłaby mnie kłopotu po tym okresie.
Używam Voodooshield, cenię go sobie, więc go nadal zamierzam używać.
Najbardziej cenię program za jego stabilność - współpracował u mnie już z kilkoma bardzo różnymi pakietami i nie odnotowałem żadnych konfliktów, czy bugów z tego powodu.
Drugą rzeczą, którą cenię to wkład jego developera - Dana. Dla mnie to przykład developera idealnego - niesamowicie pracowity, rozwija zarówno wersję free, jak i pro, zachowuje kontakt ze społecznością użytkowników i bardzo szybko reaguje na zgłaszane problemy oraz rozwija program z uwzględnieniem zgłaszanych przez użytkowników uwag, systematycznie ogłasza plany wydawnicze programu, a sam program rozwija bardzo sensownie i nie przeładowuje go zbytecznymi opcjami .
Ponieważ Dan ogłosił, że na kilka tygodni robi sobie przerwę od programowania w celu m.in. przemyślenia, jak powinna wyglądać wersja 5 voodooshield, więc życzę mu udanego odpoczynku. Pozostałym uczestnikom konkursu życzę powodzenia, a @angellomichel387 dziękuję po raz kolejny za dobrą robotę.:)

Ostatnia edycja:

pisondi

Świeżak
Reakcje/Polubienia
24
Excellent offer from this very good forum. I would like to join this campain as i have VoodooShield FREE currently running. I`m happy with it, i like a lot the way it works, it really helped me out sorting some good software from bad software, a malware while downloading a file from internet was blocked but unfortunately the free version has some limited features. I would like to a have a PRO key so please count me in. Thanks, programyzadarmo.
Regards,

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
3x licencje Lifetime wygrali
212f67261b3ae009med.png

oraz
7x 2-letnich licencji wygrało

7d07cf065a8f58a3med.png

Gratulacje dla zwycięzców :hura
Proszę w ciągu 24 godzin potwierdzić wygraną przez PW
wysyłając także dane wymagane przez firmę.
Potwierdzenie wysłane bez danych traktuje jak brak potwierdzenia.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow super że udało się wygrać, dane wysłałem na Priv . Gratuluję wszystkim wygranym, kolega jak zwykle robi super konkursy.

Do góry