Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 4.2

Status
Zamknięty.
V

vhick

WinRAR is one of the best file archiving utility with a decent compression level, and its most popular archive file type used in the internet.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
WinRar jest wg mnie najlepszym programem do archiwizacji. Używam go od lat i bardzo chciałbym wygrać licencję na nowszą wersję.
Pozdrawiam.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ścisła czołówka archiwizerów. Jak można tego nie chcieć (choć pewnie są tacy)? Jak wygram to będę pakował, rozpakowywał i ogólnie będzie fajnie ;)

damien76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
WinRAR jest niekwestionowanym królem archiwum! Kreator WinRAR, który jest prosty, a nie proste jak tajemniczy niektórych popularnych narzędzi kompresji. Podział na kilka części istniejącego pliku lub tworzone jest wielki jak jest to potrzebne zwłaszcza podczas wysyłania skompresowanych plików poprzez e-mail. Można również zrobić archiwizacji w tle bez wpływu na zasoby systemowe. Organizacja hasło z listy rozwijanej jest dobry i generowanie raportów jest super, kiedy nie wiele lub archiwizacji to jest naprawdę potrzebne. Najlepszy ze wszystkich, kiedy praca i intercat z naszymi klientami, to jest łatwe do wysyłania / odbierania wiadomości e-mail z plików RAR ponieważ wszystkie z nich (nasi klienci) są również za pomocą programu WinRAR i są one 200 osób!

Rozważ mnie proszę do tego gratisów!

:)

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
WinRar to najlepszy znany mi program do pakowania danych. Na chwilę obecną używam programu 7zip, który przy WinRarze wygląda jak ubogi krewny.
Chciałbym wygrać licencję na ten program, ponieważ znacznie ułatwiłoby mi to pracę z dokumentami, które mam na dysku. Możliwość wygodnego tworzenia archiwów, zarządzania nimi i wypakowywania danych zwiększy efektywność moich działań i pozwoli zaoszczędzić czas.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
W mojej ocenie to najlepszy program do obslugi archiwow, tzn. najbardziej mi odpowiada.
Uzyskanie licencji na ten niezawodny, bardzo szybko dzialajacy, intuicyjny "paker" ucieszy mnie z cala pewnoscia nie mniej niz innych startujacych w tym konkursie.
:)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for bringing this opportunity to Win a genuine WinRar license.

I only use Winrar and nothing else.

Reasons to use + functions I use:

1. supports all formats of compressed file. I use for rar, zip, 7zip, iso, tar
2. options to do-fastest, fast, normal, best compressions
3. light weight on system resources
4. shell integration
5. 128 bit password encryption – this is good for me to send passwords, etc
6. availability of 100 of themes
7. Good support from Winrar team
8. compression by format, like CD700Mb, Floppy, etc—which come pre-defined
9. FREE backup through integrated backup feature
10. Ability to create self-extracting archives – most people are not aware of it
11. Recovery record to help use damaged files.
12. Self Extracting Archive which does not requires installation of Winrar or any other zip/rar utility to extract the files.
Please count me in this giveaway.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
WinRAR-Świetny archiwizer i genialny do kompresji plików medialnych.Dziękuję za kolejny fantastyczny konkurs.
Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom :ok

vinay84

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
WinRar is very respercted product & it compressand decompress very Quick & high.

Thank You For Giveaway

Count me in.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
WinRAR to najlepszy program do kompresji, bezkonkurencyjny dla innych, podobnych do niego aplikacji. Ewentualna wygrana w konkursie pozwoli mi zastąpić 7-zipa w systemie na rzecz legalnego winrara.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Najlepszy z najlepszych program,który spełnia wymagania najbardziej wymagających użytkowników. Robi dokładnie to, do czego został stworzony. Archiwizacja to jego żywioł. :ok I dlatego chcę go mieć! :suuper

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
co to dużo mówić WinRAR jest najlepszy. w każdym konkursie na ten program jest bardzo dużo chętnych, ja również chciałbym wygrać ten zacny program

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Klasyka klasyki, najlepszy program do obsługi archiwów, można by tak wymieniać bez końca godzinami. Oczywiście, że chcę go wygrać. ;)

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
WoW wielkie dzięki za konkurs!!!

Wiele razy już próbowałem, ale szczęściu trzeba pomóc więc ponownie startuję w konkursie po ten program. Istnieje wiele programów kompresujących. Jedne są lepsze inne gorsze. Osobiście korzystam z 7-zipa i muszę powiedzieć, że jest on bardzo przyzwoity. Ma jednak jedną zasadniczą wadę, mianowicie bardzo kiepską obsługę *.rar. Jest to w pełni zrozumiałe, jednak nie da się ukryć, że format kompresji RAR jest jednym z najlepszych i najpopularniejszych. A co innego jak nie WinRAR do obsługi i tworzenia takich właśnie paczek RAR? To właśnie RAR sprawia, że posiadanie WinRARa jest spełnieniem marzeń i dlatego staję w kolejce szczęścia po niego.

stasiupl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Program,który trzeba mieć pod ręką,bo jest najlepszym programem tego rodzaju i dlatego chciałbym go mieć.Może tym razem się uda go wygrać.

Status
Zamknięty.
Do góry