Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 5.3x

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
bELGgdV.jpg

Dzięki uprzejmości Pani Agneli z ekipy WinRAR mam do rozdania 5 licencji na WinRAR 5!

WinRAR 5 to najnowsza wersja najpopularniejszego programu do zarządzania archiwami na komputerze. Program cieszy się dużo popularnością na całym świecie, także w Polsce. WinRAR obsługuje wiele różnych formatów w tym RAR czy też ZIP. Program można testować 40 dni, po tym czasie należy kupić licencję żeby móc korzystać z niego legalnie.

Recenzja użytkownika Emmers:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Licencje są dożywotnie na wersję 5.3x ale nie uprawniają do aktualizacji do nowszej wesji//
Licenses are lifetime for version 5.3x but not upgradable to future versions

Po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane:
Registered to:
Name (first/last name):
Company: (optional)
Address:
ZIP City/State:
Country:
E-Mail:

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać jedną z licencji na WinRAR.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 28.02.2016
4. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 listopada 2015 roku.
5. Osoby które wszystkie posty mają w dziale Konkursy ! / Giveaways ! nie będą brane pod uwagę podczas losowania.
6. (OPCJONALNIE)Kliknij "Lubię to":

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
65
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Szkoda że to nie lifetime. Lubie ten program mimo że konkurencja jet również dobra i bezpłatna.
Dla mnie to program legenda z uwagi że był to pierwszy paker z jakim miałem styczność.
Robi to co do niego należy (szkoda tylko że za tak wysoką cenę).

Leszek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałabym wygrać WinRar ponieważ jest on jednym z lepszych programów do archiwizacji, najbardziej wygodny i z najlepszą kompresją, po prostu chciałbym Go mieć :dziękuję

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Zgłaszam swoją chęć wygrania tego softu :D
Dlaczego ?? Program kultowy i moim zdaniem najlepsze narzędzie do kompresji plików. Istnieje odkąd pamiętam i cały czas jest rozwijany. Obecnie skazany jestem na darmowe alternatywy a Winrara chętnie bym przytulił. Moim zdaniem jest to jeden z programów które każdy powinien mieć. Stabilny, szybki, bezproblemowy.
Gorąco polecam każdemu !!

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
275
Który to już raz no ale może teraz :)..świetny a właściwie program Numer_1 z pakerów mimo że testowałem mnóstwo softu płatnego i darmowego to śmiem twierdzić że liderem na tym polu pozostaje WinRar- dzięki za konkurs!
Dodam że tego programu nie trzeba reklamować-renoma jaką posiada daje to pierwsze miejsce w rankingu.Pzdr!

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Program legenda .Najlepszy archiwer jedyna poważna wada to cena...
Mam jego starenką wersję bez możliwości aktualizacji,czas na zmianę.

A

Anonymous

Miałem legalna (takie miałem przekonanie) lickę na WinRAR 5.1 z konkursu
po aktualizacji do win 10 ,okazało się,że jest tylko wersją trial
(40 dni)
pisałem do suportu ,to mi podali aktualne ceny
a o mojej licce cisza (pewnie lewy konkurs i licka) :eek:

Także się zgłaszam do konkuru aby miec najbardziej legalna wersję

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
WinRAR jest potężnym menadzerem archiwów. Może tworzyć skompresowane zapasowe kopie danych, zmniejszać wielkość załączników e-mail, rozpakowywać RAR, ZIP i inne pliki pobierane z Internetu oraz tworzyć nowe archiwa w formacie RAR i ZIP.
Chciałbym również wystartować w konkursie na ten zacny soft, z mojej strony dodam, że używam wersji trial i nigdy mnie nie zawiódła, działa bardzo sprawnie :ok
ORGANIZAT0R dzięki za konkurs :friends

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks ORGANIZAT0R for the giveaway of latest version.

I have been using WinRar for over 10years now. It all started with version 2.x, and since then I have been using it.
While the best thing with WInrar is that it can handle any file type you throw at it, nothing much has changed with the interface all these years. So I feel at home with WinRar.

Also the ability to password protect, virus scan, split files to predefined/user defined size, various modes of compression and better compression makes it the best compression program.

I wish to lay my hands on the new version through your giveaway.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Od dawna jestem szczęśliwym posiadaczem dożywotniej licencji WinRARa w wersji 3.9x, wygranej zresztą na Naszym forum. Jest to już dość wiekowa wersja a z tego co czytałem program ewoluował, może nie wizualnie ale na pewno pod wzgledem jego możliwości. Zmieniły się i stały dużo bardziej wydajne algorytmy kompresujące, sam program pozwala też w pełni wykorzystywać specyfikację nowych komputerów do przyspieszenia swojej pracy. Te i inne zmiany sprawiają że warto stanąć do rywalizacji o najnowszą wersje tego znakomitego archiwizatora.
Dziękuje za super konkurs :ok

michelx

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam
swego czasu miałem go na kompie ale tylko w trialu :( i spisywał się bardzo dobrze. Dlatego wersja z dożywotnią licencją zagościłaby na stałe znowu na moim komputerze.
Pozdrawiam.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Mam starszą wersję i mój Kasperek pokazuje mi lukę w tym programie - bardzo tego nie lubię, więc mam nadzieję, że ten konkurs pozwoli mi na zachowanie obu najlepszych /każdy w swoim typie/ programów.
Dzięki za super konkurs. :dziękuję

A

Anonymous

Dziękuję Organizatorom za konkurs.Najlepszy archiwer jakiego kiedykolwiek używałem.Niestety nie na moją kieszeń.Może uda mi się wygrać?

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
WinRara używam odkąd pamiętam i dla mnie to był zawsze nr1 do pakowania. Posiadam wersję 3.80 i bardzo chciałbym wygrać licencję na 5.x. Bardzo dziękuję za konkurs.

hmmkot

Wygadany
Reakcje/Polubienia
50
WinRar jest rewelacyjnym programem rozpakowującym i archiwizującym - z parze z total commanderem to niezapomniany i bardzo wygodny duet :)

Status
Zamknięty.
Do góry