Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 5.3x

Status
Zamknięty.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Witam i chciałbym bardzo podziękować za organizację konkursu :hi Chciałbym wygrać WinRAR-a ponieważ to pierwszy program tego typu, z którym miałem okazję i przyjemność pracować. Próbowałem kilku innych programów pakujących ale jakoś zawsze najbardziej mi pasował właśnie WinRAR. Może to kwestia sentymentu, gdyż pamiętam jeszcze wersję programu o nazwie RAR, czyli bez przedrostka Win, tego samego autora ;-) Pozdrawiam

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4794
Miasto
Gdynia Orłowo
.
WinRar-a nigdy nie udało mi się wygrać. Mam wersję 5.01, bowiem jakaś zacna dusza, po kolejnym moim niepowodzeniu w konkursie, wysłała mi anonimowo w prezencie. :eek:
Używam na co dzień. Dzień bez pakowania, dniem straconym. :)
A pakuję wszystko jak leci: dokumenty, foty, muzę, filmiki i wysyłam mailem. Nawet ostatnio plik pdf zamknięty (gotowy do druku) wysłałem do grafika bezboleśnie: przed 33,6 MB, po 6,5 MB. Bez kompresji poczta nie łyknęłaby takiego dużego pliku. Wszystko zabezpieczone oczywiście hasłem.
Kolejny mega konkurs :ok ORGANIZATORA.
Dzięki, pozdrawiam.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Po tylu zacnych wypowiedziach, aż wstyd nie stanąć do konkursu. Total Commandera skonfigurowałem z 7-zip'em. Myślę żę WinRAR będzie dużo lepszym roziązaniem. Startuję.
Dziękuję za szansę sponsorom i organizatorowi.

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
A ja powiem tak - Winrar to najlepszy tego typu program i wstyd go nie mieć na swoim dysku, przy wysyłaniu załączników pocztą bardzo się przydaje jak i sprawdza się w wielu innych sytuacjach, bez niego komp jest jak człowiek bez jednej ręki.
Dlatego dzięki za konkurs :yes master i liczę tym razem na szczęście.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

xQ01sgZ.jpg

Zwycięzcy mają 48 godzin na potwierdzenie wygranej do mnie na PW wraz z następującymi danymi:
Name (first/last name):
Street: ZIP/City:
Country:
E-Mail:

Gratulacje!

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
No,No,,, ale niespodzianka. Cieszę się. Fajnie jak się marzenia spełniają. Jeszcze raz dzięki za konkurs. Gratki dla pozostałych szczęściarzy.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
I ja się cieszę, ale na liście nie dostrzegam Emmers-a :(

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje! :ok

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
275
Dzięki za konkurs-gratulacje dla wygranych-szkoda było blisssssko :) Pzdr!

Status
Zamknięty.
Do góry