Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 5.3x

Status
Zamknięty.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Chętnie wymienię swojego WinRARa 5.11 na najnowszą numerację 5.31.
Nowa wersja lepiej radzi sobie z wieloczęściowymi archiwami, raz musiałem tak utworzone pliki otwierać 7zip-em, z nową licencją nie trzeba by kombinować. Dzięki za konkurs! :piwko

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dzięki za konkurs. Obecnie używam wersji 5.01 która ma już ponad 2 lata, dlatego przydałaby się nowsza, ponieważ zaszło już dużo zmian. Dla mnie to najlepszy archiwizator, najbardziej intuicyjny w obsłudze i ma coś czego nie mają inne programy tego typu, a mianowicie dodawanie danych naprawczych i odzyskiwanie uszkodzonych archiwów .rar :ok

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Dzięki za konkurs! Program kultowy, używałem bardzo sobie chwalę, chciałbym posiadać własną licencję. Proszę o dołączenie mnie do konkursu

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Pozwólcie że również puszczę sobie "losa"w tym konkursie, nie ukrywam że chęć wymiany wersji 4.2 na 5.3 kusi ogromnie :gwizdek nie bez znaczenia jest też swego rodzaju przyzwyczajenie :zawsty
Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może ...
Odrobinka konkurencji też się przyda, a program świetny :ok
Dzięki za konkurs :piwko no i powodzenia życzę :klawik.

waderr73

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Podziękowania dla Pani Agneli z WinRAR Team. :england

Co tu dużo pisać, program legenda, kawał dobrej historii w świecie PC. Stabilność, niezawodność, wszechstronność.

Życzę powodzenia innym i sobie :hura

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
Mam licencję do wersji 5.10. Jedną wygraną , drugą za recenzję. Niestety obie nie działają na wersjach powyżej 5.20, Stąd moja decyzja, że wezmę udział w tym konkursie.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs i recenzję!
Program do kompresji i archiwizacji danych chyba najlepszy na świecie. Bardzo chętnie używałbym tego programu w jego najnowszej odsłonie. Z każdym kolejnym wydaniem,mam nadzieję, że może być WinRaR tylko lepszy,

qwer0

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Mam starego WinRARa, który choć bardzo dobry to już nie obsługuje najnowszysch ficzersów. Dlatego chciałby, go zmienić na aktualną wersję.

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Niezły stopień kompresji, opcja naprawy archiwum - jedyna wada, to cena. Jednak skoro jest szansa zdobycia licencji, taka wada może być nieistotna.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Z WinRara korzystam chyba od początków dziejów komputerów, stosunkowo rzadko go aktualizując. Więc taki konkurs jest dla mnie idealny. Z tego co widzę sporo osób ma ten licencje na ten program z innych konkursów, do mnie szczęście nigdy się niestety nie uśmiechnęło, mam nadzieję że tym razem się uda.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Dzięki za konkurs na bardzo użyteczny program.
Zgłaszam chęć udziału.
Używałem kilku programów do kompresji. Zawsze jednak wracam do winrar. Posiadam leciwą wersję, jeszcze chyba 3.x, nie spotkałem jednak prostszego a przy tym skutecznego programu. Zazwyczaj korzystam z opcji szyfrowania archiwum oraz dołączanie danych naprawczych - w winrar 4 kliki i sprawa załatwiona (nie licząc wpisania hasła...).
Są ładniejsze programy, są z większą ilością opcji. A ten ma to co trzeba, bez zbędnych bajerów.

Pozdrawiam

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
435
Co prawda na co dzień używam haozip i w sumie wystarcza.Winrar za to posiada menadżer haseł i chyba jest to jedyny paker z czytelnym i intuicynjym interfejsem posiadający taką funkcje i dlatego chciałbym go wygrać.Dodatkowo nie raz ratował systuacje i radził sobie z archiwami ,gdzie poległy inne programy ,więc wychodzi na to ,że jest najlepszy :dziwak

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Bardzo dobry program. Mam starą wersje, której nie mogę aktualizować. Dlatego zgłaszam się do konkursu. Może tym razem dopisze szczęście.

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4363
Program bardzo zacny . Nigdy nie miałem licencji na niego :( . Korzystałem z wersji testowej . Mimo sporej konkurencji .
Często darmowego softu pozostaje klasą samą w sobie . Chętnie umieściłbym go na stałe na dysku :) . Pozdrawiam i
dziękuje za możliwość udziału w konkursie .

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Jeden z najlepszych programów do archiwizacji, do tego bardzo prosty w obsłudze. Można nim praktycznie wszystko rozpakować wiec jest to program marzenie dla każdego użytkownika komputera.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu.

Status
Zamknięty.
Do góry