Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 5

Status
Zamknięty.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym go wygrać, bo jest to najlepszy program w swojej kategorii.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Posiadam WinRar 4.20,ale chcę wziąć udział w konkursie gdyż wersja 5 posiada lepszy algorytm pakowania plików, którego brakuje w wersji 4.20. A tak poza tym to najlepszy program do pakowania i bardzo intuicyjny. Dziękuję za zorganizowanie konkursu. :piwko

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
WinRAR to klasyka sama w sobie. Program typu must have. Chodź posiadam jego znacznie starszą wersję wydaną jeszcze za czasów XP myślę że to najwyższy teraz czas by wygrać aktualną wersję. A co trzeba być optymistą :jezyk

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Według mnie jest to najlepszy program służący do archiwizacji danych. Zarówno pakowanie jak i rozpakowywanie plików zajmuje naprawdę mało czasu. Zgłaszam się do konkursu.

miraz

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie raz nie dwa przekonałem się w pracy, że Winrar jest najlepszym programem do archiwizacji. Prosty i funkcjonalny, po prostu doskonały w codziennym użytkowaniu więc chciałbym wygrać go i mieć w domu.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miałem nie używać ruskich programów :ireful O ile w przypadku zamulacza Kaspra nie ma problemu bo wolę Bitka, to jak tu nie używać WinRara. Są niby darmowe zamienniki, ale to jednak nie to. Mimo, że coś ostatnio nie mam szczęścia w konkursach to przystępuję do tego, a nuż się karta odwróci :yhy

Dzięki za kolejny super konkurs na PZD :dziękuję

A

Anonymous

To i ja się zgłaszam.
Dlaczego chciałbym wygrać WinRAR? Bo nie ma lepszego programu w tej kategorii - proste!

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ format RAR jest najczęściej stosowany w działalności, w której jestem zaangażowany.
Mogę go odczytać przy pomocy wielu innych programów, jednak nie mogę go sam zapisywać. Byłoby dobrze zmienić tę sytuację i samemu móc tworzyć archiwa w tym formacie.

Pozdrawiam

V

vhick

One of the best file archive software. Also, RAR is the most widely used format online.

M

mohammadwasi7861

Thanks for giveaway i have version 4 old version that's why i want to win version 5
:ok
and done all step

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Posiadam wersję 4.20, jednak ze względu na nowy, niezgodny ze starą wersją format archiwum rar5 bardzo chciałbym wygrać zgodny z nim WinRAR 5.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Używam go od zawsze, niestety nigdy nie miałem full wersji, dlatego zgłaszam swój udział w Konkursie. :england

A

Anonymous

Używam cały czas 7-z. Fajny, ale mi się marzy WinRar. Wypróbowałam go od a do z. Jest super. Wszyscy o tym wiedzą. Ale może to właśnie mi się poszczęści?
Konkurs fajnisty, dzięki Organizatorowi. :)

Status
Zamknięty.
Do góry