Posiadam WinRar 4.20,ale chcę wziąć udział w konkursie gdyż wersja 5 posiada lepszy algorytm pakowania plików, którego brakuje w wersji 4.20. A tak poza tym to najlepszy program do pakowania i bardzo intuicyjny. Dziękuję za zorganizowanie konkursu.
WinRAR to klasyka sama w sobie. Program typu must have. Chodź posiadam jego znacznie starszą wersję wydaną jeszcze za czasów XP myślę że to najwyższy teraz czas by wygrać aktualną wersję. A co trzeba być optymistą
Według mnie jest to najlepszy program służący do archiwizacji danych. Zarówno pakowanie jak i rozpakowywanie plików zajmuje naprawdę mało czasu. Zgłaszam się do konkursu.
Nie raz nie dwa przekonałem się w pracy, że Winrar jest najlepszym programem do archiwizacji. Prosty i funkcjonalny, po prostu doskonały w codziennym użytkowaniu więc chciałbym wygrać go i mieć w domu.
Miałem nie używać ruskich programów :ireful O ile w przypadku zamulacza Kaspra nie ma problemu bo wolę Bitka, to jak tu nie używać WinRara. Są niby darmowe zamienniki, ale to jednak nie to. Mimo, że coś ostatnio nie mam szczęścia w konkursach to przystępuję do tego, a nuż się karta odwróci
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ format RAR jest najczęściej stosowany w działalności, w której jestem zaangażowany.
Mogę go odczytać przy pomocy wielu innych programów, jednak nie mogę go sam zapisywać. Byłoby dobrze zmienić tę sytuację i samemu móc tworzyć archiwa w tym formacie.
Używam cały czas 7-z. Fajny, ale mi się marzy WinRar. Wypróbowałam go od a do z. Jest super. Wszyscy o tym wiedzą. Ale może to właśnie mi się poszczęści?
Konkurs fajnisty, dzięki Organizatorowi.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.