WPS Office 2019 dla mnie był_by wystarczający i kompletny ! Do tej pory używałem Office z M$ ostatnio wersji 365 niestety program z wersji na wersję przy standartowych zastosowaniach to przerost formy nad treścią.Nie znaczy że program M$ jest zły, wręcz przeciwnie to lider ale nie każdy i nie zawsze potrzebuje "armaty na muchy" WPS Office wypełnia tą lukę na rynku i stąd mój udział w tym zacnym konkursie-dzięki za organizację i powodzenia Wszystkim.
Thanks a lot for the opportunity to win in this special giveaway @khanyash , Lillian, and WPS team
Never tried WPS on Windows platform before but I have installed WPS android version many years ago in my phone. I loved its performance and highly compatible with a lot of file formats. I am currently using a MS Office subscription and intend to replace it with this awesome alternative, with great features like: WPS Cloud PDF Editor, multi-platform integration and lightweight installation. Hoping to win a lifetime license (or 1-year license) if I'm lucky and be able to test other special features. Count me in!
Liked/Following on Facebook and Twitter, Subscribed in Youtube.
Liked/Following PZD on Facebook and Twitter
Thanks @khanyash, Lillian and WPS Team for the giveaway.
Używam wersji WPS OfficeFree. Uważam, że to dobry pakiet biurowy. Zapewenia wysoką zgodność dokumentów z MS Office. Ma nowoczesny interfejs, który zapewnia wysoką wygodę użytkowania programu i sporo przydatnych funkcji. Z chęcią skorzystałbym z wersji Premium.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.