Konkurs [Giveaway] WPS Office 2019 - Complete Office Suite (1 x lifetime & 4 x 1-year) / Wygraj licencje do WPS Office 2019

danny777

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Używam wersji free WPS Office który doskonale zastępuje drogiego i ociężałego MS Office. Chciałbym wygrać licencję.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
255
WPS Office 2019 dla mnie był_by wystarczający i kompletny ! Do tej pory używałem Office z M$ ostatnio wersji 365 niestety program z wersji na wersję przy standartowych zastosowaniach to przerost formy nad treścią.Nie znaczy że program M$ jest zły, wręcz przeciwnie to lider ale nie każdy i nie zawsze potrzebuje "armaty na muchy" WPS Office wypełnia tą lukę na rynku i stąd mój udział w tym zacnym konkursie-dzięki za organizację i powodzenia Wszystkim.

Raur

Świeżak
Reakcje/Polubienia
36
Thanks a lot for the opportunity to win in this special giveaway @khanyash , Lillian, and WPS team :)

Never tried WPS on Windows platform before but I have installed WPS android version many years ago in my phone. I loved its performance and highly compatible with a lot of file formats. I am currently using a MS Office subscription and intend to replace it with this awesome alternative, with great features like: WPS Cloud PDF Editor, multi-platform integration and lightweight installation. Hoping to win a lifetime license (or 1-year license) if I'm lucky and be able to test other special features. Count me in! :)

Liked/Following on Facebook and Twitter, Subscribed in Youtube.
Liked/Following PZD on Facebook and Twitter

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Thanks @khanyash, Lillian and WPS Team for the giveaway.
Używam wersji WPS OfficeFree. Uważam, że to dobry pakiet biurowy. Zapewenia wysoką zgodność dokumentów z MS Office. Ma nowoczesny interfejs, który zapewnia wysoką wygodę użytkowania programu i sporo przydatnych funkcji. Z chęcią skorzystałbym z wersji Premium.

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
114
Nie używałem jeszcze tego programu, a z opinii wynika że może być dobrym zamiennikiem mojego leciwego MS Office.
Dziękuję za konkurs!

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Thanks a lot for the giveaway and congrats to the winners!

Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56070
Thanks a lot for the lifetime license @khanyash :hura and congratulations to all others winners! :ok

Do góry