KONKURS ! GOM Player Plus lifetime

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wszyscy potwierdzili wygraną, dane zostały wysłane do sponsora konkursu.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Jutro zakończenie, tylko 8 chętnych :scratch,
progs taki słaby czy ten fejs WAS przeraża ??

@ToGor
3. Nie do zaakceptowania - moje konto na FB jest tylko i wyłącznie dla rodziny i znajomych - przyjmijmy, że na potrzeby konkursów nie mam go wcale ... ;)
Dlatego link do Twitter-a /w zastępstwie - zaliczysz?/ Zamiast polub - dodałem też do obserwowanych ...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

niestety tylko Facebook !!
Not fair - I not have FB - not like that ;(
P.S. Ciekawe - dałem link konkursowy u Nich i wygląda na to, że im się spodobał wpis i dodanie na Twitter ... Ok - Zasady są zasadami - trudno - może kiedyś ... Pzdr i pytam - dodałem na potrzeby konkursu obserwację na Twitter - to muszę usunąć, bo co się będę tak sam wychylał ? hehehe ... Żartuję w tej kwestii, ale FB nie mam na potrzeby konkursów - nawet tak zacnych jak ten ... I co - tylko mi przykro ... ;( Jakoś nie widzę zdjęcia nieżyjącej babci z reklamą np. żelu na "jajka" czy nawet Windows-a Premium ... Wybacz - pewne rzeczy mają swoje granice ... W końcu to i to portal społecznościowy - wszędzie by uznano myślę - a jak nie chcą uznać - Ich strata /jeśli progs naprawdę jest dobry/. Nie będę Ich wspierał - hehehe - jak Kuba Bogu, tak mu Panie Boże dopomóż ... /czy nie jakoś tak być powinno ?/

Do góry