KONKURS! - Internet Download Menager - GIVEAWAY!

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
przede wszystkim bardzo dziękuję za zorganizowanie konkursu.
Używałam wersji testowej IDM (która już mi się niestety się skończyła) i zostałam wielką fanką tego programu. Już od dłuższego czasu bez powodzenia nań poluję - mam nadzieję, że tutaj się uda :)

Dlaczego chcę wygrać?
1) bo według mnie jest najlepszy;
2) bo jest bardzo łatwy w obsłudze - właściwie nic nie muszę ustawiać, sam robi swoją robotę (i robi to dobrze !! );
3) bo świetnie dogaduje się z moim Liskiem i przejmuje od niego pobieranie;
4) bo pobiera plik z danej strony, nie zaś samą stronę - często zdarzało mi się, że testowane przeze mnie downloadery zamiast pliku, ściągały tylko stronę internetową, na której ten plik się znajdował - IDM nie wykręcał mi takich numerów;
5) bo posiada opcję wstrzymywania i wznawiania pobierania - z Internetem łączę się bezprzewodowo, w związku z czym to moje połączenie nie jest stabilne i zdarza się, że zostaje zerwane - dlatego opcja ta bardzo ułatwia mi życie oraz chroni mój laptop przed wyrzuceniem go przez okno (z frustracji);

Co mi się w nim podoba?
1* jest bardzo ładny i przystojny oraz posiada kolorowe przyciski;
2* nie robi bałaganu, co więcej sam po sobie sprząta !! - umieszczając pobierane pliki w odpowiednio dobrane foldery, przez samego siebie zresztą utworzone (jaki samodzielny!)
3* jest też oszczędny oraz ułatwia zasypianie - sam wyłącza komputer, gdy skończy pracę, zaś ja mogę się dzięki temu smacznie wyspać (a jako że łącze dzielę z kilkoma komputerami - pobieranie większych plików wchodzi w grę tylko w nocy)
4* jest bardzo pomocny i inteligentny - sam rozpoznaje, że na danej stronie może być coś interesującego do pobrania i wychodzi z odpowiednia inicjatywą (wygodne np. na stronie youtube)

Podsumowując, jest idealnym kandydatem na ................... świetnego managera pobierania :yahoo i dlatego bardzo chciałabym wygrać licencję. Jeszcze raz dziękuję za tę szansę i polecam się przy losowaniu :jezyk

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
To jeden z najlepszych menedżerów pobierania jeśli nie najlepszy w swojej klasie....
Jego głowne zalety to:
Szybkość działania
Zachowanie porządku (segregowanie ściąganych plików wg kategorii i umieszczanie ich w osobnych podfolderach)
Bezproblemowa integracja z praktycznie wszystkimi najpopularniejszymi przeglądarkami
Duże możliwości konfigurowania
i jeszcze sporo innych zalet....
Dlatego bardzo się cieszyłbym jakby dopisało mi szczęście i licencja na ten program przypadła mi w udziale.....

A

Anonymous

Wybrałem użytkowników:

• grr
  • Andy
  • FARMER
  • destry5
  • Likwis
  • remool
  • matroska
  • Orion
  • 1qaz
  • baarao7

Losowanie:

wyniki.png

Licencje zostaną przesłane przez mnie, lub Michała na PW.

Gratulacje!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29517
Miasto
Trololololo
:hippie :piwko Gratulejszyn :wariat

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Gratulacje dla zwycięzców.

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Dziękuję bardzo :D :suuper :yahoo gratulacje dla pozostałych, czekam na PW :dziękuję

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dziękuję bardzo :yahoo i gratuluję pozostałym wygranym.
Michał napisał:
Licencje wysłane :)
Gratulacje!
Michał ja jeszcze nie otrzymałem nic na PW ani na pocztę :( wysyłałeś też dla mnie?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29517
Miasto
Trololololo
Wysłałem wygranym licencje na PW

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje dla zwycięzców :piwko

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Gratulacje :piwko Któryś raz z kolei jestem 7my :scratch - zagram w totka bo to chyba jest znak :piorun :dziwak

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Miła niespodzianka, dziękuję bardzo. :) Gratulacje dla pozostałych wygranych :)

Do góry