Konkurs - Kerish Doktor 2016

Status
Zamknięty.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Super program do optymalizacji pc, posiada wiele przydatnych funkcji. Nie potrzeba się tu rozpisywać - wszyscy wiedzą co potrafi. Ponieważ jest szansa na wygranie to grzech nie skorzystać.
Pozdrawiam i dziękuję za konkurs.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
Pewnie wszyscy załapaliśmy się na roczne klucze promocyjne i poznaliśmy jak przydatny to program, o ile korzysta się z niego z umiarem, ale rok minie szybko i trzyletnie przedłużenie licencji bardzo się przyda. Dlatego chcę startować w tym wyścigu po kluczyk. Pozdrawiam.

A

Anonymous

W związku z możliwością wygrania 3 letniej licencji muszę startować :klawik.
Kerish Doctor moim prywatnym zdaniem to najlepszy program do optymalizacji pracy systemu windows
mnogość funkcji oraz bezpieczeństwo użytkowania sprawia iż program nie ma w zasadzie konkurencji, innymi słowy
jest Kerish- przerwa... i reszta
wielkie dzięki za możliwość wygrania naprawdę wyśmienitego programu :yes master

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
To i ja się zapiszę na ten co by nie mówić zacny sofcik z którego aktualnie też korzystam ale licencja się w określonym terminie skończy .Więc dobrze by było ją przedłużyć zważywszy,że jest to licencja na całe 3 (TRZY) lata.
angellomichel387Wielkie :dziękuję Tobie jak i Kerish Products General Manager za konkurs na program Kerish Doctor 2016 :ok

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Piękny konkurs i chętnie wezmę udział,chociaż posiadam licencję która jest ważna,ale trzy lata to podstawa aby mieć spokój w pózniejszym czasie z optymalizacją komputera.Dziękuję za konkurs. :)

LechP

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Program jest fajny oraz ma dużo możliwości, warto więc skorzystać z okazji i otrzymać kluczyk aż na trzy lata.

dagro

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Program miałem, ale wygasła licencja. Robił to co powinien i to bez "niespodzianek". Zgłaszam więc swój udział w konkursie i liczę na szczęśliwe losowanie.

A

Anonymous

Dziękuję Organizatorom za konkurs na naprawdę świetny program.Używam go od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony-niestety licka niedługo się skończy,więc biorę udział w konkursie-3lata !!!
Pozdrawiam.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Nie mogę nie z korzystać wzięcia udziału w konkursie na Kerish Doktor 2016
Ponieważ jest to bardzo dobry a nawet bym powiedział najlepszy w tej chwili na rynku optymizator systemu Windows i przy tym bezpieczny, oczywiście te trzy lata robią swoje.
Dzięki za konkurs.

rh8

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ja także używałem różnych programów tego typu. Jak wielu innych chciałbym mieć ten najlepszy, dysponujący bogactwem opcji, najskuteczniejszy i najszybszy w opinii innych użytkowników - Kerish Doktor 2016. Spróbuję szczęścia.

A

Anonymous

Sofcik do niedawna kompletnie nieznany...a z tego co tutaj czytam niektórzy używają go od lat :szydera .
Do tej pory posiłkowałem się CCleanerem i Windows Managerami z "Yamiscoftu" ale skoro tak go zachwalacie i licka jest bardzo zacna to grzechem byłoby nie wziąć udziału w konkursie.

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Używam ten program i jestem zadowolony z tego kombajnu,kiedyś miałem tuneupa ale ten sofcik bogatszy w różniejsze funkcje. Mam licencja tylko na rok.
Dlatego jestem zainteresowany tym konkursem.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61013
Witam... również używam tego programu , program robi to co powinien i dlatego chciałbym wygrać Kerish Doktor 2016
dzięki za konkursik !!

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
28
Miasto
Pomorze
Witam :)
Również zgłaszam gotowość do konkursu , posiadam Kerish Doctor 2016 i jak dla mnie super , jest przyjazny dla mojej 8 ,po prostu robi co do niego należy :) kluczyk wykorzystałbym do instalacji doktora w systemach rodzinki :) Dzięki za konkurs !

Status
Zamknięty.
Do góry