Często używam nawigacji na telefonie, ale dotychczas używałem jedynie darmowych rozwiązań. Chciałbym wygrać ten soft, gdyż jest to jedno z najlepszych rozwiązań nawigacyjnych, posiadające najdokładniejsze mapy Polski.
Dziękuje organizatorowi za konkurs. Nie używam żadnych map oprócz google na telefonie. Bardzo chętnie bym wypróbował MapaMap na swoim telefonie w związku z powyższym proszę o dołączenie mnie do konkursu ;-)
Zgłaszam się chętnie do konkursu, gdyż od pewnego czasu przymierzałem się do zakupu jakiejś nawigacji, tylko nie mogłem się zdecydować jakiej. Jedną z opcji była właśnie MapaMap, gdyż jest dość przystępna cenowo oferują przy tym bardzo dobre mapy.
Dziękuję za konkurs i powodzenia dla pozostałych
Bardzo fajna i co ważne dobrze zrobiona mapa do gpsu
korzystałem przez dwa lata w nawigacji samochodowej i bylem bardzo zadowolony
a teraz przydała by mi sie z smartphonie, w tym momencie korzystam z HERE , ale z miła chęcią zamienił bym na ten produkt dzieki za szanse na wygraną
Do tej pory nie miałem mapy map ale brat posiada i jak na razie chwali sobie. W lesie nie wylądował, przejrzysta, łatwa w użyciu, doprowadzi do celu więc czego chcieć więcej. Jak jest szansa na wygarnie i przetestowanie to czemu nie. Niech też nie będę od brata gorszy.
Barcelona pokonała dziś Real. Okazuje się, że chodzenie parami dotyczy tylko nieszczęść artoor wychodzi jak nic, że jesteś kibicem Realu... Jakby nie było gratuluję. Kolegom hellium i decimusowi rzecz jasna również.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.