Konkurs - MapaMap 8.8

skeleton

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Często używam nawigacji na telefonie, ale dotychczas używałem jedynie darmowych rozwiązań. Chciałbym wygrać ten soft, gdyż jest to jedno z najlepszych rozwiązań nawigacyjnych, posiadające najdokładniejsze mapy Polski.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Dziękuje organizatorowi za konkurs. Nie używam żadnych map oprócz google na telefonie. Bardzo chętnie bym wypróbował MapaMap na swoim telefonie w związku z powyższym proszę o dołączenie mnie do konkursu ;-)

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Zgłaszam się chętnie do konkursu, gdyż od pewnego czasu przymierzałem się do zakupu jakiejś nawigacji, tylko nie mogłem się zdecydować jakiej. Jedną z opcji była właśnie MapaMap, gdyż jest dość przystępna cenowo oferują przy tym bardzo dobre mapy.
Dziękuję za konkurs i powodzenia dla pozostałych :)

A

Anonymous

Bardzo fajna i co ważne dobrze zrobiona mapa do gpsu
korzystałem przez dwa lata w nawigacji samochodowej i bylem bardzo zadowolony
a teraz przydała by mi sie z smartphonie, w tym momencie korzystam z HERE , ale z miła chęcią zamienił bym na ten produkt
:hi dzieki za szanse na wygraną :ok

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Do tej pory nie miałem mapy map ale brat posiada i jak na razie chwali sobie. W lesie nie wylądował, przejrzysta, łatwa w użyciu, doprowadzi do celu więc czego chcieć więcej. Jak jest szansa na wygarnie i przetestowanie to czemu nie. Niech też nie będę od brata gorszy. :guma

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

yy3qC8q.jpg

Zwycięzcy mają 48 godzin na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Gratulacje!

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
:eek: nie wierzę... :dziękuję
Bardzo dziękuje! Bardzo jestem zadowolony z wieczystej licencji :)
Tym samym potwierdzam wygraną :ok

Gratuluję kolegom heliumowi i decimusowi :piwko

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Barcelona pokonała dziś Real. :yahoo Okazuje się, że chodzenie parami dotyczy tylko nieszczęść :(
artoor wychodzi jak nic, że jesteś kibicem Realu... :zaciesz Jakby nie było gratuluję. :piwko Kolegom hellium i decimusowi rzecz jasna również. :piwko

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61030
Gratulacje :piwko

Do góry