KONKURS na PzD - AIDA64

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Dzięki za konkurs.
Korzystałem kiedyś z Everesta ale on nie jest rozwijany. AIDA dostarcza mnóstwo informacji o kompie, jego podzespołach i zainstalowanym oprogramowaniu. Do tego ma funkcje monitorowania systemu za pomocą czujników.
To niezbędny soft dla kogoś kto często dłubie przy kompach więc próbuję sił w tym konkursie.

scypion

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
6
Program chciałbym wygrać ponieważ jest to super program, pamiętam jak używałem jego starsze/darmowe wersje. Chętnie skorzystałbym z jego wielu opcji np. testy wydajnościowe pamięci RAM. Ponadto pamiętam iż jako jeden z niewielu programów zawsze dawał linki do strony producenta ze sterownikami danego sprzętu - z trafnością strony bywało różnie ale i tak było to przydatne. Programów tego typu darmowych jest sporo na rynku ale jednak żaden nie dorównuje temu - mamy tu wszystko w jednym.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Program legenda, jest jak Winrar lub total Commander. Używałem wieki temu w wersji Aida32, potem był Everest a teraz taki konkurs. Grzech nie przystąpić.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za zacny konkurs.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
50032
Również przyłączam się do konkursu, program pierwsza liga używałem starej wersji ,ale niestety windows 10 nie obsługuje tej wersji , dzięki za konkursik Askanag.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wygrać AIDA64 Extreme ponieważ dostarcza bardzo szczegółowych informacji o podzespołach komputera i jednocześnia zawiera szereg bardzo przydatnych testów. Pod wzlędem wyświetlanych informacji jest porównywalny do darmowego System Information Viewer, ale bije na głowe interfacem i benchmarkami (których darmowy SIV nie posiada).

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Thanks for the contest! :dziękuję
Świetny program, który pozwala monitorować pracę komputera i podzespołów. Dostarcza wielu szczegółowych informacji, ponieważ zawiera szereg przydatnych benchmarków. Umożliwia diagnozowanie problemów. Przydałaby się najnowsza wersja tego programu.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Program mam użytkuję i bardzo cenię, jest nie oceniony przy diagnostyce. Bardzo bym prosiło o dołączenie mnie do konkursu.

hmmkot

Wygadany
Reakcje/Polubienia
50
AIDA64 (a wcześniej everest) to jeden z tych programów, które ułatwiają (wg mnie) dobór sterowników na dziwnych konfiguracjach sprzętowych oszczędzając dużo czasu (w wersji darmowej jednak zdarzą się, że nie widać wszystkiego). Naprawdę super program polecam wszystkim.

jasonX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
987
I'd like to join please ;)

AIDAx64 is and has been a staple of the PC benchmarking suite for pretty much as long all enthusiasts can remember. It is easy to use and is known for the incredible speed in which updates are provided for the cutting edge, usually unreleased, hardware we have on the test bench. But the best is it's incredible hardware recognition abilities that it's also an invaluable tool for those of us who are the default "fix my computer" guy among our family and friends. Almost everyone has experienced turning up to fix a computer that is both old and owned by someone so computer newbie or computer dummy who they haven't a clue what lies within their pc. AIDAx64 will help you out and let you understand it better.

----

AIDAx64 jest i było cięte PC Suite punkt wyjściowy dla dość ile pamiętam dawno wszystkich entuzjastów. To jest łatwe w obsłudze i jest znana z niewiarygodną szybkością w którym aktualizacje będą udostępniane na krawędź skrawającą, zwykle niepublikowane, sprzętu, który mamy na stanowisku badawczym. Ale najlepsze jest to że to niesamowity sprzęt uznawania umiejętności że również jest Nieocenionym narzędziem dla tych z nas, którzy są domyślnie "utrwalić mój rachmistrz" facet wśród naszej rodziny i przyjaciół. Prawie każdy doświadczył, obracając naprawić komputer, który jest stary i własnością kogoś tak newbie komputera lub komputera obojętne kto nie mają pojęcia, co leży w ich pc. AIDAx64 będzie Ci pomóc i pozwalają lepiej zrozumieć.

----
Count me in for this giveaway!
:)

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
415
Bardzo dobry program ,bogaty w funkcje z prostym i czytelnym interfejsem ,czyli coś co lubie najbardziej :) Używałem wcześniejszych wersji w tym też tych jeszcze przed zmianą nazwy i zawsze się sprawdzał znakomicie. Ostatnio zakupiłem troche używanych gratów do kompa ,więc program przydałby się dość mocno .
Dzięki dla Pana Tamas Miklos z FinalWire Ltd i Askanag za konkursiwo .

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
This is the most appropriate application to know the detail of computer you have, I have a funny experience when attempting to add ram in my laptop which was not compatible, if I know this application before buying the ram, the story may be different, a very useful application

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Najlepszy program do uzyskiwania szczegółowych informacji o wszystkich podzespołach komputera oraz zainstalowanych na nim programów. Dzięki niemu można dowiedzieć sie wszystkiego o swoim PC :)
Askanag dzięki za konkurs :dziękuję

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
441
Czas jest krótki :szef konkurs kończy się jutro o godzinie 18:00 :hi

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
Kurcze program git falbana a kończy mi się właśnie licencja więc gdyby czasem jakimś cudem udało się przedłużyć to było by :ok Pomocny w ocenie tego co i jak w opakowaniu słychać i co gra lub też ma problem z działaniem jako takim. Podziękowania tak dla Askanag jak i szanownego Węgra Tamas Miklos z FinalWire Ltd. :dziękuję :piwko :piwko :piwko

Do góry