KONKURS na PzD - AX64 Time Machine

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
hjxEt4n.png

program do tworzenia kopii zapasowych systemu, partycji, dysków

NIKz4mr.png
Full Disk Imaging
Time Machine backs up your entire system including all your documents, system files, photos and movies.

Ib8jIO2.png
Snap-Shot Tool
Time Machine can be used as a snap-shot tool. Travel backwards and forwards between backup points in seconds to minutes.

ZsIOt5j.png
Ultra Fast Recovery
Time Machine only backs up and recovers the differences between PC states resulting in ultra fast backup & recovery speeds.

9Muopzg.png
Set and Forget
Time Machine automatically takes hourly backups that occur silently in the background with no performance impact.

OkjP0WF.png
Rescue Media
Create a backup environment using our Rescue Media to view backups and restore your PC when Windows can’t boot.

AjPxa0w.png
Backup Browser
Instantly view and restore individual files and folders from your backups using our powerful backup browser.

DHdfeGm.png
Backup to Anywhere
You can backup to virtually any type of storage, including internal, external and network drives.

multi_lingual_support_small.png
Multilingual Support
Time Machine is offered in the native language of over 90% of the world’s population.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

[vimeo]https://vimeo.com/132586409[/vimeo]

WHY USE TIME MACHINE?
Time Machine is extremely easy to setup, offers fast single-click manual backups, as well as continuous protection with automatic backups. This makes Time Machine perfect for inexperienced users who need to fully protect their PCs with minimal effort.

Time Machine saves backups as images which are exact copies of your entire drive, including all files, programs, preferences and operating system.

DISK IMAGING ADVANTAGES

- Allows you to recover from virtually any disaster including system crashes, virus infections, disk failures and more.
- Saves you from worrying about which files to select for backup, and how to restore your entire system.

Advanced PC users will find the unmatched speed of Time Machine useful as a snapshotting tool.

Here are some examples:

- You take a snapshot with Time Machine then decide to try out new software. It turns out you don’t like the new software, so you use Time Machine to revert to a previous point in time. It takes just 1 minute and the unwanted software is gone completely.
- You find out that Windows update has broken your favorite software. Time Machine allows you to quickly revert your system to the “no updates” state and you continue work as usual.
Pan Nathan Vong z Bluebird IT PTY LTD uprzejmie dostarczył do losowania w konkursie na naszym forum 5 licencji programy AX64 Time Machine !! !! !!

Zasady konkursu:

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać AX64 Time Machine.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 22.09.2015.

Konkurs przedłużony do 27 września !! !! !!

4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal Random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie.

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 godzin od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Życzę wszystkim powodzenia :)

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Program bardzo dobry bez przerośniętego interfejsu i naprawdę szybki w działaniu. Na stronie autora jedyną dostępną wersją do pobrania jest wersja Beta (Build 637) ale czytelnicy PzD mogą testować najnowszą Betę (Build 648)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nowa beta to zdecydowanie przyspieszony proces przywracania, zaimplementowano Hot restore

Hot restore: Unikalna metoda przywracania tylko zmienionych plików. Wynik przywracania jest dostępny (w zależność od wielkość tworzonego obrazu) w ciągu kilkunastu sekund a maksymalnie kilku minut.

Żeby maksymalnie skrócić czas przywracania w trybie Hot restore zrezygnowano nawet ze znanej nakładki graficznej przy przywracaniu. W trybie Hot restore po restarcie pokazuje nam się tylko konsola odzyskiwania. Faktycznie na tym elemencie Team Bluebird urwał kilka sekund. Oczywiście opcję Hot restore możecie wyłączyć w opcjach zaawansowanych i cieszyć się subtelną nakładką graficzną. W nowej odsłonie programu wprowadzono też opcję zawijania wierszy w opisie kopi. Zawijanie wiersza sprawia że cały opis kopi jest widoczny jak na dłoni. Opisy kopi zapasowych to chyba moja obsesja :wariat zawsze zwracam na to uwagę, ale udało się namówić chłopaków żeby to zaimplementować.
Zachęcam do testowania. Beta na naszej stronie to taki Trial na 1500 dni o ile dobrze pamiętam :hippie
Podziękowania dla Askanag za organizację konkursu i dla Teamu Bluebird za licki

Mam licencję bo kiedyś wygrałem w konkursie (kolekcjonerem nie jestem) tak więc proszę mnie nie liczyć.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Nie korzystałem jeszcze z tego programu i chętnie w praktyce poznam jego zalety. Na pewno przyda się na laptopie córki z Windows 8.1.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Niedługo czeka mnie odświeżenie systemu. Przydałby się dobry program do przywracania kopii zapasowych systemu. Z opisu wnioskuję że AX64 Time Machine jest programem dla mnie; prosty , wszechstronny i skuteczny. Tak więc staję do konkursu. Dzięki za szansę.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Z racji że jestem posiadaczem nowego laptopa potrzebny jest mi nowy program do tworenia kopii. Keriver sobie na nim nie radzi . AX64 Time Machine jest prosty w obsłudze do tego można zrobić płytę ratunkową CD. Proszę o dopisanie mnie do konkurs , a koledze dziękuję za zorganizowanie konkursu :dziękuję

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Ponieważ często testuję różne oprogramowanie, to takie kompleksowe narzędzie, które umozliwia zarówno stworzenie obrazu systemu jak i tworzenie migawek byłoby dla mnie cenną pomocą, tym bardziej ze jest bardzo intuicyjne w obsłudze.
Dlatego byłbym bardzo :D gdyby mi dopisało szczęście w tym konkursie i stałbym się posiadaczem licki na ten program.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.
Gone are days when re-installing OS was the ony option to refresh the OS. Thanks to AX64, one can easily do away with unwanted changes made to the OS/system in just a click. The downtime is next to negligible and effort required is nill.

As I do test/install a lot of software's, going back in time is the only option to keep my OS/system clean.

Hope to be lucky enough to win AX64.

Quassar

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dobry program do tworzenia kopi jak i migawek znakomita alternatywa dla Rollback RX
chętnie wezme udział w konkursie :)

Askanag napisał:

4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
AX64 Time Machine - program prosty i szybki w przywracaniu. Idealnie nadaje się do testowania oprogramowania wymagającego restartu systemu. Kilka chwil i możemy pozbyć się czegoś niepewnego lub szkodliwego. Poza tym, to bardzo pewny soft. Parę razy go testowałem (backup i przywracanie) i zawsze doskonale się sprawdzał. Możliwość automatycznych kopii zapasowych i montowanie obrazów jest przydatna. Posiadam obecnie inny program do tworzenia kopii zapasowych, ale w pewnych przypadkach ten sprawdziłby się lepiej.
Dzięki za konkurs.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Pozostało trochę czasu :szef Konkurs kończy się jutro :hi

P.S. W związku z problemem skontaktować się ze sponsorem konkursu (nie odpowiada na e-mail) możliwe jest przedłużenie konkursu lub jego tymczasowe zamrożenie.
Szczegóły jutro.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki za konkurs Askanag :klawik.
Program rewelacyjny z tego co udało mi się wyczytać więc z chęcią zamienię swój obecny program na AX64 Time Machine
ponieważ widzę że jest zdecydowanie lepszy
Pozdrawiam

A

Anonymous

Jak widzę po opisach ,że to świetny program.
Pozwala skutecznie odzyskać utracone pliki, w wyniku awarii systemu bądź ataku wirusa.
I robi to błyskawicznym tempie.Na swoim lapku posiadam program do odzsku producenta lapka Samsunga
tak świetny :p ,że po awarii musiałem system stawiać na nowo.Tak,,że przyłącze się do konkursu
Dzięki za konkurs.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Świetny, prosty w obsłudze program do tworzenia migawek / kopii zapasowych, dzięki któremu mogę instalować nieznane programy i w razie potrzeby przywrócić poprzedni stan systemu. Dzięki za konkurs

rh8

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Miałem problem z logowaniem się i widzę, że mój wcześniejszy wpis, sprzed paru dni jest nieobecny. Napiszę jeszcze raz: świetny program, konkurencyjny do Rollbacka Rx. Nie mogę już korzystać z Rollbaka więc miło byłoby wygrać AX64 Time Machine. Pozdrawiam

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Twój post jest nieobecny ponieważ konto zostało skasowane ze względu na "zbytnią natarczywość konkursową"

Z wyrazami szacunku, kochający Mod :buziakk

Do góry