KONKURS na PzD od firmy Nero AG

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
q5jqdhd.jpg

Najwyższej jakości oprogramowanie do multimediów HD

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

mnEIoX8.png
pd6VQTl.png
4zDTjP7.png
899UYiA.png
3TgiN4s.png
sT82vq6.png

Nero 2016 Platinum – najwyższa klasa dla Twojej produktywności!

Innowacyjny i niezawodny, Nero 2016 Platinum dostarcza Ci sprawdzony i wszechstronny pakiet nowych,
wydajnych funkcji do wypalania, kopiowania, tworzenia, edycji, odtwarzania, streamingu, zgrywania i konwertowania plików multimedialnych – z najwyższej jakości wynikami na niemal dowolnym urządzeniu!

WYPALAJ I KOPIUJ
Najwyższej jakości technika dla wspomnień, które trwają
Czy masz do czynienia z muzycznymi płytami CD, filmami na płytach DVD czy Blu-ray™, profesjonalnymi zestawami zdjęć z rodzinnych uroczystości, czy też z fotkami ze smartfona z ostatniego nocnego wypadu, z Nero 2016 Platinum możesz wypalać, kopiować i tworzyć kopie zapasowe na lata wszystkich mediów i treści, na których Ci zależy. A dzięki nowym wzorom
i szablonom wydruków możesz nadać pudełkom
do płyt DVD czy płytom CD audio spersonalizowany wgląd!

TWÓRZ I EDYTUJ
Efekt 4K dla wszystkich filmów
Po zaimportowaniu filmu z telefonu komórkowego, tabletu czy aparatu fotograficznego możesz szybko tworzyć, montować i edytować go w Nero za pomocą profesjonalnych narzędzi.
Co więcej, dzięki funkcji podglądu filmów Full HD,
możesz robić to teraz na pojedynczym monitorze lub na dwóch monitorach. A jeśli naprawdę chcesz zrobić wrażenie
na widowni Twojego pokazu slajdów, filmu na DVD czy Blu-ray™, pakiet Platinum oferuje bogatą gamę efektów i szablonów.

ODTWARZAJ I PRZESYŁAJ STRUMIENIOWO
Wybór multimediów
Z Nero 2016 Platinum możesz cieszyć się mediami w sposób, w jaki chcesz: możesz słuchać muzyki, przeglądać zdjęcia i oglądać pokazy slajdów albo możesz je wykorzystać do nowych projektów. W dodatku nie tylko na komputerze PC czy laptopie, ale także – dzięki streamingowi – na urządzeniach mobilnych i innych odtwarzaczach z Wi-Fi®. To jeszcze jedna zaleta aplikacji Nero do streamingu.

ZGRYWAJ I KONWERTUJ
Pozbądź się barier z Nero Platinum
Chcesz wykorzystać istniejące nagrania na płytach CD,
DVD i Blu-ray™ w nowym projekcie? Po prostu je zgraj – i przekształć do formatu, którego potrzebujesz.
Nawet filmy muzyczne można przekonwertować na płytę
CD audio z automatycznie wzbogaconym dźwiękiem.

UGABzVg.jpg

100 000 stacji radiowych Słuchaj i nagrywaj z ponad!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

stashimi - muzyka z całego świata na wyciągnięcie palców!

stashimi to Twój portal do świata muzyki: słuchaj utworów spośród ogromnego wyboru wykonawców i odkryj nowe zasoby w ponad
100.000 stacji radiowych, w tym tysiące filmów, koncertów i specjalnych wydarzeń. Możesz nawet automatycznie zapisywać swoje ulubione utwory lub całe albumy!

Ponad 100 000 stacji na żywo
Słuchaj ulubionej lokalnej stacji radiowej lub zmień ją na stację sportową, kulturalną lub aktualne imprezy z całego świata.

Miliony utworów i filmów muzycznych
stashimi łączy Cię z ponad 100 000 stacji radiowych i wieloma serwisami do strumieniowej transmisji, takimi jak YouTube, Vimeo i Daily Motion. Możesz w mgnieniu oka znaleźć i odsłuchać utwór!
Filmy muzyczne, koncerty, wywiady – wszystko to możesz mieć! stashimi wie także, co grają stacje radiowe na całym świecie i pozwoli Ci odkryć nową muzykę – nie na bazie algorytmów, ale na podstawie tego, co ludzie-didżeje aktualnie grają w stacjach radiowych.

Nagraj swoje ulubione utwory
Pamiętasz, jak skrupulatnie nagrywałeś swoje ulubione utwory na taśmy? Wybierz ulubione utwory, albumy lub wykonawców, a stashimi nagra je dla Ciebie. stashimi automatycznie zapisuje pliki mp3 łącznie z grafiką z okładki i kompletem tagów ID3.

Wypalaj płyty CD i przesyłaj muzykę d telefonu
stashimi umożliwia kopiowanie muzyki do telefonów z systemem Android i Windows Phone oraz synchronizowanie z iPhonem (przez iTunes). Możesz też wypalić płytę audio CD lub przesyłać muzykę strumieniowo do domowego systemu stereo zgodnego z AirPlay.

Pan Eduardo Vento z Nero AG uprzejmie dostarczył do losowania w konkursie na naszym forum 2 licencji programy Nero 2016 Platinum i 2 licencji programy stashimi !! !! !!

Wybranych zostanie 2 zwycięzcę. Każdy dostaje 1 licencję Nero 2016 Platinum i 1 licencję stashimi.

Zasady konkursu:

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Nero 2016 Platinum + stashimi.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.10.2015.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal Random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie.

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 godzin od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Życzę wszystkim powodzenia :)

!! !! !! !! !! Należy zwrócić uwagę !! !! !! !! !!

Kolejny konkurs na naszym forum ode mnie.

ReclaiMe File Recovery Ultimate

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Super , że takie programy można wygrać na tym forum, mi osobiście bardzo obydwa by się przydały bo dużo pracuję na plikami multimedialnymi, filmami, muzyką, cóż dodać spróbuję szczęścia i już :p

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Przydałby się kompleksowy program do obsługi mediów,kopi zapasowych, płyt itp.
Zwłaszcza że nowy Windows 10 jest pozbawiony wielu funkcji i trzeba się posiłkować programami firm trzecich.
A Nero to górna półka.

jawy1962

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Nero to najlepszy "kombajn" do multimediów. Nie trzeba się posiłkować dodatkowymi programami, gdyż Nero posiada to co niezbędne do pracy z filmami,zdjęciami itp.
Dzięki za zorganizowanie konkursu. :)

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs! :dziękuję
Chciałbym wygrać Nero Platinum 2016 ponieważ jest to bardzo dobre i uniwersalne narzędzie do nagrywania
płyt CD/DVD/BD, do zarządzania multimediami, do odtwarzania filmów oraz archiwizacji plików multimedialnych.

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
Witam. Bardzo chętnie wezmę udział w konkursie na tak wspaniała program. Od kilku lat używam Nero 7 Premium Reloaded i przydało by się go zaktualizować do Nero 2016 Platinum .

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Witam. Bardzo chciałbym wygrać ten program. Od wielu lat używam tylko programu Nero w wersji darmowej i chciałbym wygrać ten program. Pozdrawiam.

paulbond

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Super konkurs. Dla mnie wielka gratka.Nie ma nic lepszego niż multimedialny kombajn jakim jest Nero 2016 Platinum. Wszystkie narzędzia w jednym miejscu: katalogowanie multimediów, obróbka video wraz z konwersją formatów i kopie zapasowe. Zamiast mnóstwa różnych programów mamy jeden porządny kombajn. Oprócz tego super program do wyszukiwania teledysków i muzyki, katalogowania i zgrywania tego wszystkiego na komputer. Często szukam różnych utworów muzycznych więc ten program jest w sam raz.

golem14

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym skorzystać z dobrodziejstw programów nero głównie z tego powodu, iż w swoim komputerze mam napęd blu-ray combo. Niestety producent komputera wyposażył go w system Windows 8 OEM, który nie posiada wbudowanej możliwości odtwarzania dysków blu-ray (sic!). Programy Nero były by więc jak znalazł. Co do Stashimi... był kiedyś taki fajny program Screamer, ale po pierwsze był prosty i trzeba było samemu szukać i dodawać strumienie; po drugie - od lat leży nie rozwijany. DObra alternatywa była by na miejscu a Stashimi z wbudowana bazą stacji, niom, niom...

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Gratulacje dla kolegi za pozyskanie na konkurs tak wspaniałego i cennego programu jak Nero 2016 Platinum!
No cóż Nero to świetny i bogaty pakiet multimedialny mamy tu i kopiowanie i tworzenie oraz zgrywanie i konwertowania plików o rozmaitych formatach w nowej wersji tego programu pojawił się moduł Nero AirBurn dzięki , któremu możemy nagrywać pliki zdalnie za pomocą smartfona i co ciekawe pojawiła się opcja tworzenia i edycji filmów w 4K. Wśród wielu opcji mamy także pokazów slajdów oraz słuchanie muzyki na innych urządzeniach !

Biorę udział w konkursie i :dziękuję

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
To było ładnych parę lat temu kiedy używałem Nero i pamiętam że byłem z niego zadowolony, później przyszła kolej na darmowe programy ale oczywiście bardzo chętnie zainstalowałbym znowu ten pakiet tym bardziej że od czasu kiedy przestałem go używać dostał nowych, ciekawych funkcji. Dziękuję za konkurs.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Kiedyś używałem programu Nero do nagrywania płyt,nie było lepszego.Po przeczytaniu recenzji,widzę że jest to świetny pakiet z mnóstwem sporych funkcji do wypalania, kopiowania, tworzenia, edycji, odtwarzania, streamingu, zgrywania i konwertowania plików multimedialnych i do tego obsługa i konwersja do formatu 4K i HD, nagrywanie płyt Blu-Ray. Platynowa wersja a ile możliwości.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Nadal gdzieś tam leży Nero 7 u mnie . To był najlepszy program do nagruwania mużyki , filmów , dnych itp . Ja korzystalem z Nero Express i Nero burning . Za pomocą nich mogliśmy dosłownie nagrać wszystko . Bylo można wypalić płytę DVD. Dobrze by było powrócić do Nero . Program marzenie . Proszę mnie liczyć w konkursie , a koledze dziękuję za starania w pozyskaniu lcencji :dziękuję

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs!
Na Nero uczyłam się wypalać CD, otrzymałam bowiem Nero Express jako dodatek przy zakupie nagrywarki. Do tej pory mam sentyment do oprogramowania tej firmy, myślę, że jeśli wtedy było dobre, to teraz może być tylko lepsze. Do tego w Nero Platinum 2016 jest dużo innych dodatków, które się mogą przydać przy organizacji multimediów.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Nero to dla mnie "kultowy" program do nagrywania CD, towarzyszył mi od win 95, moje dziecko ostatnio chętnie bawi się montowaniem filmików więc sądzę że byłby to dla niego miły prezent, więc proszę o dołączenie mnie do konkursu.

Do góry