Konkurs-Norton AntiVirus 2012

A

Anonymous

Mnie mój drogi nie musisz brać pod uwagę w konkursie. Ale chciałem Ci napisać bynajmniej z mojej strony, dzięki za konkurs. :) I tym sentymentem zakończę, moją wypowiedź.

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chce wygrać Nortona ,bo mógłbym go wymienić na coś ciekawego :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Biorę udział w konkursie ponieważ potrzebuję dobrej ochrony komputera

maniek8902

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Powiem krótko,jest to najlepszy AntiVirus jaki istnieje,kożystam z niego już kilkanaście lat i nie zamieniłbym go na żadnego innego.Program jest lekki nie odczówalny dla systemu,posiada bardzo dobrą wykrywalność,jednym słowem mając ten program w komputerze śpisz spokojnie,ocena 6+ :ok

zbychm

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Uważam że jest to NORTON jest grupa najlepszych programów antywirusowych.
W swoich zasobach posiadam programy z 2001 roku.
Są bezkonkurencyjne i chciałbym je dalej wykorzystywać, również z 2012 roku.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Lekki, skuteczny,automatyczny. Po co wiecej?:D Genialny!:D

marro

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać w/w Nortona ponieważ mam dziś urodziny a ponadto nigdy nic w życiu nie wygrałem :francuz

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
mogę wygrać, ale nigdy go nie zainstaluje, oddam pierwszej osobie lickę, która do mnie napisze

A

Anonymous

polak900 napisał:
mogę wygrać, ale nigdy go nie zainstaluje, oddam pierwszej osobie lickę, która do mnie napisze
Polak900-ja wszystko rozumiem-ale to nie jest już ten sam Norton który zawiódł Cię 5,6 (?) lat temu :) od tamtej pory program przeszedł 100% metamorfozę-dlatego najwyższy czas wyleczyć się z dawnych urazów.

A

Anonymous

Chciałbym wygrać, ponieważ jest to jeden z najlżejszych AV na rynku z niezłą skutecznością - a na tym właśnie najbardziej mi zależy.

shadow14pl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego? Poniewaz jest on jednym z najskuteczniejszych Antywirusów na rynku. A co jest w nim najlepsze? Nie jest odczywalny przy uzytkowaniu nawet na moim laptopie (1GB RAMu procek 2GHz). Jest jak dla mnie najlepszym antywirusem jakiego tylko posiadalem:)

archomicz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
super wstawka Norton jest znakomity ma najlepszą skuteczność w wykrywaniu zagrożeń !

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Niedługo kończy mi się licencja na mój obecny program AV a Norton wspaniale wpasuje się w moją nową koncepcje zabezpieczenia komputera.

Do góry