Konkurs - PowerISO

A

Anonymous

Cześć :wariat
Do wygrania jest jedna (1) licencja na program PowerISO :D

20120208-c4qx-73kb.jpg

Zasady:

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program PowerISO i do czego jest on Ci potrzebny.
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. W konkursie mogą startować osoby które w dzień zakończenia konkursu będą miały na swoim koncie co najmniej 15 postów.
4. Zakończenie konkursu 12.02.2012 i tego też dnia wyniki (random.org)
5. Aby konkurs doszedł do skutku musi być co najmniej sześciu (6) uczestników.

Powodzenia :francuz

A

Anonymous

Chcę wygrać bo to dobry program i jest potrzebny mi do tworzenia wirtualnych napędów.

spoczko

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Warto go mieć w codziennej pracy przy archiwizacji danych mając obrazy w kopi na dyskach twardych.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ jest to przodujący w swojej kategorii program, który bardzo przydałby mi się do nagrywania płyt. :) THX za konkurs!!

A

Anonymous

A ja by chcial wygrać dlatego że na win 7 64 nie ma Alkohol 120 (chyba nie ma)

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
PowerISO to jedno z tych unikalnych i niestety płatnych narzędzi do edycji obrazów płyt. Czasami bawię się w tworzenie różnych bootowalnych obrazów i generowanie nowego w celu dodania jednego pliku jest trochę czasochłonne.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Mnie ten program jest potrzebny do tworzenia obrazów ISO i do instalacji napędu wirtualnego.
Dzięki za konkurs. :dziękuję

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I want to win this giveaway because for some reason I can not install daemon tools again, which I need from this application is a virtual cd features

Thank you for making this giveaway

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Uważam ten program za jeden z najlepszych do pracy z obrazami ISO, Edycja, nagrywanie, możliwość utworzenia aż 23 wirtualnych napędów, stworzenie samostartujących ISO - to wszystko sprawia że zaliczam ten program do scisłej czołówki. A ponieważ często się posługuję obrazami ISO cieszyłbym się jakby dopisało mi szczęście w losowaniu i ta licencja przypadłaby mi w udziale :)

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Często posługuję się obrazami ISO - bardzo przydałaby mi się pełna wersja programu. PowerISO w swojej klasie można porównać do roli WinRAR'a wśród programów do kompresji.
Jego zalety to łatwość tworzenia wirutalnych napędów, edycji i tworzenia nowych obrazów, w tym bootowalnych ISO.

Przyłączam się do konkursu.

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Przydałby mi się, gdyż nie mam tak zaawansowanego programu do obrazów płyt. Używałbym go przy archiwizacji, edycji i nagrywaniu płyt

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używam wprawdzie konkurencyjnego UltraISO, ale tylko dlatego, że nie posiadam licencji dla PowerISO, który jest bardziej intuicyjny. Jak tylko można to robię obraz płyty i zapominam o napędzie CD/DVD.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Przydałby mi się ten program bo obecnie nie mam dobrego programu do montowania obrazów,itp.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
No w tym konkursiwie to zastartuję :dziwak Z racji tego że dużo pracuję na obrazach iso itp ( edycja ) program ten bardzo by mi ułatwił zadanie Darmowe odpowiedniki nie zawsze mają wszystkie potrzebne funkcje :klawik.

Do góry