KONKURS - Splash PRO EX (NOWY)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
Splash-PRO-EX--573x162-custom.png

Do wygrania jedna (1) licencja na program Splash PRO EX
Splash PRO EX, one (1) license to win

Splash-PRO-EX-1.png

Splash – odtwarzacz idealny.
Splash PRO EX to najbardziej rozbudowana wersja nowoczesnego odtwarzacza plików audio i wideo, przeznaczonego głównie do odtwarzania filmów w wysokiej rozdzielczości HD. Program obsługuje wiele popularnych formatów plików wideo, w tym także te w standardowej rozdzielczości i co ważne nie potrzebuje żadnych dodatkowych kodeków. Splash PRO EX bez problemu poradzi sobie z odtwarzaniem materiałów z kamer HD, czy też telewizji cyfrowej w standardzie DVB-T.Dodatkowym atutem programu jest opcja łatwego i szybkiego eksportowania materiałów wideo do popularnych urządzeń, serwisów takich Facebook, YouTube, obsługa skrótów klawiszowych i wiele więcej …
Interfejs programu Splash PRO EX jest bardzo nowoczesny, intuicyjny i wygląda bardzo elegancko. Program bez problemu odtwarza większość popularnych formatów audio i wideo, wraz z napisami oraz pozwala cieszyć się polepszoną jakością oglądanego materiału wideo a to dzięki specjalnym funkcjom takim jak Motion ², Detail Boost, Light Boost czy Best Quality.Oczywiście w programie znajdziemy także zaawansowane ustawienia dotyczące odtwarzanych dźwięków, w tym funkcję Audio Boost.

Więcej o programie Splash PRO EX

Zasady

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program Splash PRO EX
2. Komentarz w języku angielskim lub polskim
3. Zakończenie konkursu 06.02.2012

Rules

1. Write a comment why you want to win Splash PRO EX
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 06.02.2012

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ szukam rozbudowanego i nowoczesnego odtwarzacza plików wideo.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Jako,że nie wygrałem w 1 organizowanym konkursie a brałem udział więc pozwolę sobie wkleić wcześniejsze zgłoszenie :)

Chciałbym wygrać owy program, ponieważ jest to nasz rodzimy produkt a naszych trzeba wspierać( prócz ArcaBita) :szydera Poza tym jest to bardzo dobry odtwarzacz , który posiada bardzo przydatne funkcje , oprócz tego jest lekki dla systemu, posiada bardzo przejrzysty, prosty interfejs , z pewnością spełnia swoje zadania. Dzięki za konkurs. :ok

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
No to chętka na Splash PRO EX === REAKTYWACJA!

Bardzo dobry, polski soft do oglądania filmów, na pewno nie leżałby u mnie odłogiem. :hippie

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Chciałbym wygrać ponieważ program oferuje bardzo pomysłowe i polepszające oglądanie funkcje.

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Ponieważ nie udało mi się w ostatnim konkursie - próbuję ponownie.
Moja opinia na temat tego playerka pozostaje bez zmian; jest to najlepszy odtwarzacz materiałów HD jaki znam...

radj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Odtwarzacz Splash PRO EX potrafi płynnie odtworzyć pliki 1080p na moim dość leciwym laptopie, druga rzecz dlaczego bym chciał go mieć to jego prostota i brak niepotrzebnych wodotrysków.
Pozdrawiam po raz drugi :jezyk

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używałem do tej pory wersji free, a pod wpływem Waszego artykułu testuję wersję PRO. Jestem pod wrażeniem jakości wyświetlania filmów i w ogóle elegancji programu. Na pewno przestanę korzystać już z innych podobnych programów do odtwarzania filmów, pod jednym warunkiem – że wygram licencję na ten program :sarkazm .

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym mieć ten program, ponieważ potrafi on płynnie odtwarzać pliki w wysokiej rozdzielczości, nawet na słabszym sprzęcie.

lele

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Wieliczka
Także nadal chciałbym wygrać ten programik. Jak dla mnie jest świetny zarówno do filmów jak i DVB-T w zupełności wystarczający ;)

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Powtórzę przedpiszącego...nie udało się-spróbuję ponownie to motywacje a program jest jedyny w swoim rodzaju jeśli mamy tu mówić o wzbogacaniu obrazu HD,czyli ma funkcje by HD było jak FullHd :) i widać to najlepiej w wersji minimum Pro ! Byle nie przedobrzyć z opcjami bo efekty "za mocno użyte" dają zbyt komiksowe kolory :) Program naprawdę zajefajny...Pzdr!

abi4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No cóż,dużo jest programów tego gatunku ,ale...,ten jest nie do zagięcia.Idealny pod każdym kątem,zero problemów ,po prostu lodzio-miodzio,polecam szczerze i życzę powodzenia wszystkim.Pozdrawiam .

cosme

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Another chance to win Splash PRO EX, please count me in, I want to win the license because Splash PRO it's the only player that can play HD videos on my PC without lagging.
Thank you.

tigi57

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Splash PRO EX- to doskonała jakość obrazu i najnowsze technologie. Można tworzyć kompilacje z różnych źródeł oraz nie wymaga instalacji dodatkowych kodeków. Posiada bardzo ładny, przejrzysty interfejs. Wersja PRO posiada możliwość eksportu plików do popularnych urządzeń oraz stron Facebook i YouTube, dlatego zdecydowałem się wziąć udział w konkursie.

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Próbuję dalej, bo ten program nie ma sobie równych i szczęściarz ten kto wygra.Może ja....

Do góry